Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 22:33

BjeliS 💕👣

Porod joj jest sada.
    Ali ja zbilja ne kuzim je li ovo nekaj zahebancija.
    Ja gledam. Ja ne vjerujem.
    Ja gledam program. Pjevaju Novi fosili 😂 Govor drzi Gradonacelnik grada Zagreba. 11k zainteresiranih. 😵

Kaj će, uskrsnuti Bandića?
    Nadam se da nije zajebancija, nijedna žena nije zaslužila da se tako sprdava sa njom u ovo posebno doba.
    A Maja je uz to baš simpatična (iako je ne bi ubilo da promovira MPO priču).

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Ožujak 2021. 22:41

Maloprije sam išla kod doktora da mi prepiše nešto za želudac. Inače imam helio bakteriju koja se često aktivira i mislila sam da ću riknuti. Dođem ja doktoru i kaže on da legnem i stišće lik trbuh. Ja kažem lakše jer sam trudna a on i dalje stišće oko pupka, 10 cm gore i 10 dolje... I sad sam si u glavi zabrijala da je štetio bebi. Ja znam da je beba sad dolje jako nisko i da nije bio ni blizu rukama, ali eto brinem se. Slušao mi trbuh a meni crijeva bože sačuvaj, orkestar... 🙈
    Šta vi mislite jeli moglo naškoditi? 🥺😒
    Skoro sam ga udarila 🙈

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 22:43

Dada🐼

Maloprije sam išla kod doktora da mi prepiše nešto za želudac. Inače imam helio bakteriju koja se često aktivira i mislila sam da ću riknuti. Dođem ja doktoru i kaže on da legnem i stišće lik trbuh. Ja kažem lakše jer sam trudna a on i dalje stišće oko pupka, 10 cm gore i 10 dolje… I sad sam si u glavi zabrijala da je štetio bebi. Ja znam da je beba sad dolje jako nisko i da nije bio ni blizu rukama, ali eto brinem se. Slušao mi trbuh a meni crijeva bože sačuvaj, orkestar… 🙈
    Šta vi mislite jeli moglo naškoditi? 🥺😒
    Skoro sam ga udarila 🙈

Nije mogao naškoditi 

💔💔💔

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 22:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

IVFuše, kako to sutra izgleda? Što mogu očekivati?
    Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?
    Molim lijepo opis svega u detalje, hvala!

Razgovor s biologom, tamo kažete koliko želite vratit. Mužu kažu da je slobodan cca 45min,ti odeš u sobu na presvlačenje i čekaš da te zovu u salu.Dr bude u sali. Tako su mene uputili i curu koja je bila samnom.
    Mene je pregledao prije zato što je bila sumnja na hiper i da odluči da li će bit transfer s obzirom na jaku upalu mjehura.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    01. Ožujak 2021. 22:48

Mara  aha, to nije prvi jutarnji, već večernji... Onda je i oke crtica. Ja ti ne znam taj test al probaj s prvim jutarnjim i ako imaš neke trakice 😊 sad sam nek tamni 🤞
    Bjelis hahahaha ovaj doček je sve😂
    Dada neće ništa biti bebi, ona je sad jako nisko i zaštićena je unutra, ne brini😊
    Any ja se ne kužim u to, valjda će ti netko znati pomoći. Meni je to sve uvijek bilo oke, samo crp i sedimentacija povišena što je normalno u trudnoći.... 
    MTB sretno sutra🥰
    Miss i tebi na pregledu sretno❤️ neka se smanjio ili skroz nestao glupi hematom 🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 22:49

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?

Razgovor s biologom, tamo kažete koliko želite vratit. Mužu kažu da je slobodan cca 45min,ti odeš u sobu na presvlačenje i čekaš da te zovu u salu.Dr bude u sali. Tako su mene uputili i curu koja je bila samnom.
    Mene je pregledao prije zato što je bila sumnja na hiper i da odluči da li će bit transfer s obzirom na jaku upalu mjehura.

Aha, dakle njega ne vidim prije transfera?
    Šteta, s njim znam pregovarati. Smrc.
    Poslije transfera me samo pošalju doma, ili onda opet razgovaram s nekim?

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Ožujak 2021. 22:50

MTBice, Tuma ❤️

endometrioza

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 22:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne znam kako je drugim curama, meni je tako bilo.Ne, zvali su ga posebno jer je bio sporan moj mjehur, inače me ne bi pregledavao, tako sam ja shvatila.
    Nakon transfera ležiš cca15 min, dođe sestra, da ti otpusno pismo i ideš doma.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 22:59

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne znam kako je drugim curama, meni je tako bilo.Ne, zvali su ga posebno jer je bio sporan moj mjehur, inače me ne bi pregledavao, tako sam ja shvatila.
    Nakon transfera ležiš cca15 min, dođe sestra, da ti otpusno pismo i ideš doma.

OK, ma vjerojatno je svima tako. Hvala.
    Navikla sam da me on nasmije i objasni stvari prije i poslije, falit će mi to. 

💔💔💔

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 23:01

AuroraB

manemoj

Aurora šaljem zagrljaj ❤️❤️❤️

Upravo stiglooo 😊👍😘

I ja te vrlim 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.