Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 16:13

*.Women_name.*

Moja mala loptica i ja vas pozdravljamo 👋👋 ne zamjerite, ja nisam tak sređena 😂😂 iz kreveta sam gdje provodim većinu vremena 🙈 ne ofarbana već 6 mjeseci, kosa mi je katastrofa jer inače moja se mora prat svaki drugi dan 😂😂😂 ali bitna je ona 🥰🥰😍
    https://ibb.co/3YChPwy

https://ibb.co/gZSW1FQ

😍😍😍

Ruska1986
    01. Ožujak 2021. 16:14

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Svim curama saljem ❤️❤️❤️
    VM drago mi je za dobre vijesti znam kako ti je sve sam to prosla ❤️❤️ ja ti nebi prporucila dr. Vrčića ja sam bila kod njega privatno na konzultacijama nimalo simpatičan, rekao mi je da je moj problem 4 kile viska, doslovno sam izasla od njega plačući, bačenih 1000 kn, ja sam ti bila kod dr. Baldani super draga doktorica ali cesto je nema pa je meni to osobno smetalo ali i sve ostale zene su tamo stvarno drage.. Ono sto meni bas smeta u Petrovoj su sestre cast izuzetcima tj. jedna posebno ali to sad je individualno

Nabijem ga na 4kg.
    Čula sam da često ženama sere da su debele, i to ženama koje imaju sasvim OK težinu (ali nisu možda manekenske građe).
    S obzirom da i sama spadam u klasičnu građu iz doba Merlinke , a ne današnje modernu, ne pada mi na pamet ići kod nekoga tko će me maltretirati i nabijati mi komplekse. To je jedna od stvari koja mi se kod Lučingera svidjela (iako ga nisam odabrala), on mi je zabranio da smršavim
    MTBica danas je opet moderno da ljulja. Tako da je Merlinka anoreksija da danasnji fash.
    To smo smo nas 2 odrasle u doba Twiggi pa su te zej.sto imas sisu (govorim o dvojki!!), eh.. Danas nono..

😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 16:15

Ruska1986

Sara🌻

Ruska1986

Tuma

Women_name predivne ste!!! Prekrasne! 😍
    Vm drago mi je da beta pada😊 neka samo dođe što prije do 0🤞
    Sara, bajo, Ruska1986 vi ste sve blizu termina vec😍🥰 kad ste počele osjećati štucanje bebe i kako ste znale da se baš o tome radi? Koliko često dnevno osjećate bebu? Da li baš non stop ili svakih par sati?

Ja u 20 i nekom tjednu, ne sjecam se tocno kad. Ma osjetis stucanje jer je onako bas periodicno i traje par minuta u komadu.. Ono, zamisli kad ti se stuca i onda da stucas u sebi, ne znam kako bi ti drukcije opisala 😂😂😂 nista od sveg ostalog sta beba radi nije slicno tome jer nisu udarci, nije meskoljenje nega bas tup tup tup… od 30 tt ju sve cesce osjecam kroz cijeli dan, prije nisam.. Sad i dok lezim i dok se krecem,a najgore dok sam na wcu i ona krene mlatit 😂😂 al sad je vec i veca pa su ti udarci puno jaci. Prije je bilo onih koje ful malo osjetis pa mislis da se ni ne javlja, a sad bome osjetis svaki! Sad, kad legnem sa muzem, i on mi okrene ledja a ja se stisnem uz njega i ona kad krene mlatiti, on osjeti svaki udarac! Jucer ga je bas nalupala 😂😂😂

Moj mene ne udara, nego se baš migolji, nekad imam osjećaj da mi premješta organe iznutra. Ko iz Alien filma 🙈🥴 Baš neki neugodni osjećaj. Pristojan neki dječak izgleda, neće da se tuče. 🙃

😂😂😂 moja se i rasteze i proteze i mlati… Nekad imam osjecaj da pliva unutra i udara nozicama 😂😂 evo, bas sad istovremeno i stuca i mlati.. Ja isto znam za to brojanje udaraca, ali ona se javlja cijeli dan taki da mi nema smisla bas to brojati kad ima i vise od 10 udaraca u jednom satu.

Gimnasticarka 😋

oharascarlett14@gmail.com

ANKSIMORON

*.Women_name.*

Moja mala loptica i ja vas pozdravljamo 👋👋 ne zamjerite, ja nisam tak sređena 😂😂 iz kreveta sam gdje provodim većinu vremena 🙈 ne ofarbana već 6 mjeseci, kosa mi je katastrofa jer inače moja se mora prat svaki drugi dan 😂😂😂 ali bitna je ona 🥰🥰😍
    https://ibb.co/3YChPwy

https://ibb.co/gZSW1FQ

Divne ste... 🥰🥰🥰🥰😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Anči 💕

Women Name aajmeee 😍😍😍 predivnee steee 💕

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tuma
    01. Ožujak 2021. 16:16

Hvala Sara i Ruska1986 🥰 ja još ne osjećam štucanje, al ne znam ima li i položaj posteljice veze s time. Moja je sprijeda... Ja svoju osjećam najviše u mirovanju, ujutro i navečer i dok jedem, al ne svaki sat. Nekad prođe 2-3 h da ju ne osjetim... Iako kad sam na uzvu kaže da se okreće i migolji, a ja ni tad ne osjetim, pa mozda zbog posteljica ne osjetim svaki pokret. Al udarce osjetim, nije pristojna kao tvoj Sara haha.. Vidjet ću kroz koji tjedan još, kad dođe na veću kilazu 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 16:16

ericaa

JOoooooj kad čujem da prigovaraju za nekoliko kila ˝viška˝ne pričam o potencijalno zdravstvenom problemu ako netko ima 30 ili 50 kila viška pa je potencijalno problematično i rizično ali pričati o 5 ili čak i 10 kg!!! To je apsurd. Nismo svi iste građe, sa istom količinom mišića i brojka je brojka, ne stoji svakom isto. Mislim da definitivno nije problem imat 5 kg viška i to je tako relativno, što je nekom višak a nekom taman. I kako se tko osjeća i sebi izgleda najbolje. Moja doktorica je tu super… ne radi problem oko koje kilice gore-dolje.

Meni stvarno isto nitko nije ni riječ rekao. Čak i u većini literature čitam da bi BMI trebao biti od 20 do 30 (iako, realno, preko 25 imaš prekomjernu težinu) i da je za začeće bolje biti mrvcu masniji (naravno, ne previše, jer ti se onda i poremete ciklusi i teško ti je sve nositi).
    Ja sam OK težine, ne bi me ubilo da izgubim koju kilu, ali svi su bili zadovoljni sa mnom i nisam dobila nikakve upute u tom smjeru. Ionako i sama pazim na prehranu i dosta vježbam (samo sam se nadebljala kod spontanog i to još nisam skinula, mamicu mi, jer nikako da krenem vježbati hard core kao prje), tako da se oko toga ne uzrujavam.
    Ali me uzrujavaju ovakvi doktori koji maltretiraju žene, neovisno o tome imaju li koji kg viška ili manjka, i odmah je žena sve kriva i nabijaju joj komplekse. Jedno je dati sugestije/preporuke, a drugo maltretirati.
    Nije problem ženi reći da je debela radi 4 kg, ali ju je problem poslati na pregled za trombofiliju, ha? Ma nabijem ga. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Ožujak 2021. 16:18

Tiina plaćala sam sve na dan kada s 
    e postupak radio. Cijeli iznos FETa odjednom.
    VM bila sam pacijentica dr. Vrčića i on je tip liječnika kakav mu je dan. Začudo da mu je svaki dan loš... Pa iščitaj između redaka kako ga ja gledam 🤔.  Ako nisi tip osobe koja će se posvađati sa njim onda ti preporučam da ga zaobilaziš 🙈🙈
    TirelessIvy drago mi je da si napokon krenula. Vidiš kako su divni, inače nisu morali Belgiju ni spomenuti 🤗🤗
    A doktor mrgud onda neka se bavi vama ozbiljnim kokama a ne plačkicama kao što sam ja 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Ne sumnjam ni mrve u stručnost, smatram ga, uz svog, najboljim liječnikom za kojeg znam. Samo mi malo pristup nije sjeo jer djeluje zločesto i ne voli dan žena 😂😂😂

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 16:20

BjeliS, a šta ja znam što je danas moderno, na serijama su i dalje uglavnom jako vitke žene. I neka su, lijepe su, ali i dalje nemam osjećaj da je oblo in. Pa koliko se prigovaralo Scarlett i Lawrence da su debele, a žene su sasvim normalne i prekrasne.

I ja sam osjetno obdarenija od dvojke. 

💔💔💔

Nina92
    01. Ožujak 2021. 16:20

Jos mi na to sve njegova sestra koja radi i u Petrovoj kaze znate vi kako je tesko skinut 4 kile pa mladi ste imate vremena od tada mrzim tu riječ mladi ste

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.