Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    26. Veljača 2021. 16:16

Marta82

Pozdrav cure, beta neg, 10ti dan napravljena nakon vraćanja 2 blatociste peti dan, nakon 2g popravljanju j. s. dobijemo 3 savršene blatociste, 1 zamrznuta, a zadnja 2x trudnoće ostvarena s jednom 4st 2020 7mj.koja je bila down na kraju i godinu prije 7.2019.,2 8st isto u 10tjednu spontani. Šta sad raditi, ostala mi jedna blatocista i zadnji prirodni pokušaj. Ovo će mi biti 6sti postupak. Koristila sve moguće suplemente od koenzimaq10, omega 3,folnu,vit d 5000, dhea 75mg jer mi je jako nizak 1.90,L-arginin 1000mg.

Žao mi je zbog negativne bete i 2 pobačaja 😔 jesi li radila neke testove na trombofiliju i imunoloske? Drugi missed nije bio povezan s kromosomskim poremećajem? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 16:16

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85, hvala na brzini. Ti nisi kao ova druga ignorirala.
    Gledam si protokol iz Bete i kužim da nemam tu vaginaletu pa sam si zabrijala da je do mene, da sam nešto smetnula.
    Inače, pola dana se žalim kako me ništa ne boli i kako sam sigurno ovulirala? E, pa sad boooooliiiiii.

SeniRemmus, je li neugodno to dezinficiranje?Nina95, navodno radi i privatno pa se jedan dan u tjednu može doći do Duića brez problema za konzultacije. Samo treba proguglati gdje.

Dada? Sad su mi suze krenule. Crni mjehurić je GV, a bijela točkica je beba.

Maaa tako jeeee MTB zato sam je i pitalaaaaaa🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Znaaam! Odmah sam se sjetila osjećaja kad sam prvi put vidjela svoju prvu bebu  
    I ja tebe vrlim. 

💔💔💔

Anči 💕
    26. Veljača 2021. 16:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Reći ću sad, a onda ću promijeniti temu i neću više pisati o tome - fali mi moja beba.

Grlim te na najjače ❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

26. Veljača 2021. 16:17

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma tebe ce mozda zanimatia mozda i ostale, bila sam sva van sebe zbog tog prolaktina i tsh. Odmah su mi digli terapiju za tsh, narucila sam i one cajeve sto sam ti govorila za regulaciju hormona i ovih dana sam gledala gdje naruciti one smokve u maslinovom ulju da ih ne pravim sama jer se to mora cekati 40 dana, one navodno super djeluju na fsh i lh. I jos sam stalno bila pod stresom zbog histeroskopije, bas mi je ono nekako bio pun k tih zahvata. Sada mi se po glavi vrti sumnja da ja nisam bas te srece da izbjegnem histero😏. A od kiretaze, znaci od 7 mj svaki dan, vise od pola godine, ali bas svaki pijem caj stolisnik neven kopriva, to cak i nisam za plodnost, nego sam frik, ne osjecam se dobro kad ne pijem nikakav caj, ja ne znam evo jel imam neku amneziju da sam isla na fet ali sam zaboravila.

jesi čaj kupila pa sama izmiješala ili si ga takvog kupila?
    A te smokve u maslinovom, jedno vrijeme nigdje nije bilo suhih smokava uopće za kupit. Meni je brat kupovao u opuzenu, ono uz cestu što ljudi prodaju voće i povrće i bile su dosta ljigavije za pojest nego one što bi ja pravila. Bilo je i nekih trava unutra, žena je rekla da zna za šta je i da su i te trave baš za to smućkane. Kasnije kad bi prošao uvijek bi mi poslala teglicu. sad on više ne ide pa sam i odustala od smokvi

Ma sama napravim caj, kupim tamo na st3 u pothodniku ima refuže svih vrsta cajeva, na pocetku onih stepenica prema krizinama. A smokve imaju u casne u posusju i planirala sam ono na 12 sati pokusati prijeci granicu, bez testiranja, ali evo nisam imala kada.

Nina92
    26. Veljača 2021. 16:18

MTB ❤️❤️❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 16:19

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma tebe ce mozda zanimatia mozda i ostale, bila sam sva van sebe zbog tog prolaktina i tsh. Odmah su mi digli terapiju za tsh, narucila sam i one cajeve sto sam ti govorila za regulaciju hormona i ovih dana sam gledala gdje naruciti one smokve u maslinovom ulju da ih ne pravim sama jer se to mora cekati 40 dana, one navodno super djeluju na fsh i lh. I jos sam stalno bila pod stresom zbog histeroskopije, bas mi je ono nekako bio pun k tih zahvata. Sada mi se po glavi vrti sumnja da ja nisam bas te srece da izbjegnem histero😏. A od kiretaze, znaci od 7 mj svaki dan, vise od pola godine, ali bas svaki pijem caj stolisnik neven kopriva, to cak i nisam za plodnost, nego sam frik, ne osjecam se dobro kad ne pijem nikakav caj, ja ne znam evo jel imam neku amneziju da sam isla na fet ali sam zaboravila.

jesi čaj kupila pa sama izmiješala ili si ga takvog kupila?
    A te smokve u maslinovom, jedno vrijeme nigdje nije bilo suhih smokava uopće za kupit. Meni je brat kupovao u opuzenu, ono uz cestu što ljudi prodaju voće i povrće i bile su dosta ljigavije za pojest nego one što bi ja pravila. Bilo je i nekih trava unutra, žena je rekla da zna za šta je i da su i te trave baš za to smućkane. Kasnije kad bi prošao uvijek bi mi poslala teglicu. sad on više ne ide pa sam i odustala od smokvi

Ma sama napravim caj, kupim tamo na st3 u pothodniku ima refuže svih vrsta cajeva, na pocetku onih stepenica prema krizinama. A smokve imaju u casne u posusju i planirala sam ono na 12 sati pokusati prijeci granicu, bez testiranja, ali evo nisam imala kada.

Je, ono je super dućan. Kad god sam malo duže u St, nakupujem se svega.

💔💔💔

ericaa
    26. Veljača 2021. 16:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Reći ću sad, a onda ću promijeniti temu i neću više pisati o tome - fali mi moja beba.

💗

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Veljača 2021. 16:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85, hvala na brzini. Ti nisi kao ova druga ignorirala.
    Gledam si protokol iz Bete i kužim da nemam tu vaginaletu pa sam si zabrijala da je do mene, da sam nešto smetnula.
    Inače, pola dana se žalim kako me ništa ne boli i kako sam sigurno ovulirala? E, pa sad boooooliiiiii.

SeniRemmus, je li neugodno to dezinficiranje?Nina95, navodno radi i privatno pa se jedan dan u tjednu može doći do Duića brez problema za konzultacije. Samo treba proguglati gdje.

Dada? Sad su mi suze krenule. Crni mjehurić je GV, a bijela točkica je beba.

🤗❤️❤️ Nadam se da je tako. Uskoro ćeš i ti vidjeti svoju 🤗

endometrioza

BAJOMA
    26. Veljača 2021. 16:26

Marta82

Pozdrav cure, beta neg, 10ti dan napravljena nakon vraćanja 2 blatociste peti dan, nakon 2g popravljanju j. s. dobijemo 3 savršene blatociste, 1 zamrznuta, a zadnja 2x trudnoće ostvarena s jednom 4st 2020 7mj.koja je bila down na kraju i godinu prije 7.2019.,2 8st isto u 10tjednu spontani. Šta sad raditi, ostala mi jedna blatocista i zadnji prirodni pokušaj. Ovo će mi biti 6sti postupak. Koristila sve moguće suplemente od koenzimaq10, omega 3,folnu,vit d 5000, dhea 75mg jer mi je jako nizak 1.90,L-arginin 1000mg.

🤗

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 16:45

MTBica Beba je na putu, mišica

Više njih, koliko vidim!! 
    Jupiiiiiii
    Oni ce se igrati u parku, mi cemo na klupici cakulati 😋
    Brzo ❤❤👣💗

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.