Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    26. Veljača 2021. 16:48

ericaa

Sanjich 👶🤱

Stala sam na 368str 🙄🙄 ja nezz kad cu to procitat.. Nemam snage dodjem s posla samo legnem i zmirim… Ajmo nek me neka kratko informira u jednom postu sta je bilo jucer i danaas 🧐

🤗🤗🤗🤗😍❤️ Pliiiizzzzz

Meto je PUPO, MTB ima fanstasticne jajne stanice, korona je negativna, uskoro betahcg pozitivna, punkcija u sub, Mila Milica loša vijest-stalo srce, Magnolia ima plusić, Miss je malo lakše zadnja 2 dana, Vuky je PUPO i ima psića, Dada je upravo na pregledu, prokrvarila jutros, nadamo se ništa ozbiljno, Curly je sve u redu na pregledu, Makist je rodila dečka od 4 kg, Bajo još nije nego stavlja filtere na testiće, pao je dogovor da idemo jesti janjetinu u Gorski kotar…. Ima još svega ali neznam nadimke napamet pa da ne izmislim nešto ću ušutit

Janjetina u G. Kotaru? Kod koga?

SeniRemmus
    26. Veljača 2021. 16:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85, hvala na brzini. Ti nisi kao ova druga ignorirala.
    Gledam si protokol iz Bete i kužim da nemam tu vaginaletu pa sam si zabrijala da je do mene, da sam nešto smetnula.
    Inače, pola dana se žalim kako me ništa ne boli i kako sam sigurno ovulirala? E, pa sad boooooliiiiii.

SeniRemmus, je li neugodno to dezinficiranje?Nina95, navodno radi i privatno pa se jedan dan u tjednu može doći do Duića brez problema za konzultacije. Samo treba proguglati gdje.

Dada? Sad su mi suze krenule. Crni mjehurić je GV, a bijela točkica je beba.

Nije neugodno, malo čudno kako Ericaa kaže. Kao da te s nekom vatom malo potupka iznutra, onako lijepo rashladi 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 17:01

SeniRemmus

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85, hvala na brzini. Ti nisi kao ova druga ignorirala.
    Gledam si protokol iz Bete i kužim da nemam tu vaginaletu pa sam si zabrijala da je do mene, da sam nešto smetnula.
    Inače, pola dana se žalim kako me ništa ne boli i kako sam sigurno ovulirala? E, pa sad boooooliiiiii.

SeniRemmus, je li neugodno to dezinficiranje?Nina95, navodno radi i privatno pa se jedan dan u tjednu može doći do Duića brez problema za konzultacije. Samo treba proguglati gdje.

Dada? Sad su mi suze krenule. Crni mjehurić je GV, a bijela točkica je beba.

Nije neugodno, malo čudno kako Ericaa kaže. Kao da te s nekom vatom malo potupka iznutra, onako lijepo rashladi

Something to look forward. 
    Ne moram se ni tuširati doma. 😂😂😂

💔💔💔

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 17:06

Pami

Dadanadam se da si dobro. Česta su krvaruckanja u ranoj trudnoći, možda je hematom ili neka žilica pukla kod naprezanja. Ne mora uopće biti ništa strašno samo nam stvara ogroman stres. Javi se kad budeš mogla 😘
    Cure koje vi to sve dodatke uzimate? Ja sam pila na početku folacin i zadnji mjesec dana pijem Prenatal Novalac, to mi je dr. Lučinger preko telefona rekao da mogu početi uzimati. I to je to, ništa više. Moja ginekologica mi isto ništa ne govori.. Ruška jesi ti ono pisala od kojeg tjedna se prelazi sa Prenatala na Elevit Baby i sl? Ne mogu se sjetiti 🤔
    Meni danas opet neki smeđi iscjedak. Nema puno na ulošku, samo kad se obrišem. Sanjala sam lude snove i imala orgazam u snu (glupi hormoni- uzalud ja u stvarnosti apstiniram 🙈😄) i baš me probudila bol u trbuhu, kao lagane kontrakcije koje su brzo prošle. Sad se tješim da je možda od toga jer i taj hematom koji se osušio mora negdje izaći. Ah, rekla sam da će mi nakon svega ovoga trebati psihijatar 🤯

Evo, bas isla gledat.. Ja sam do 21 tt pila Elevit, a od 21 tt Elebaby. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 17:11

Marta82

Pozdrav cure, beta neg, 10ti dan napravljena nakon vraćanja 2 blatociste peti dan, nakon 2g popravljanju j. s. dobijemo 3 savršene blatociste, 1 zamrznuta, a zadnja 2x trudnoće ostvarena s jednom 4st 2020 7mj.koja je bila down na kraju i godinu prije 7.2019.,2 8st isto u 10tjednu spontani. Šta sad raditi, ostala mi jedna blatocista i zadnji prirodni pokušaj. Ovo će mi biti 6sti postupak. Koristila sve moguće suplemente od koenzimaq10, omega 3,folnu,vit d 5000, dhea 75mg jer mi je jako nizak 1.90,L-arginin 1000mg.

🥺 bas mi je zao.. Al kako su cure i savjetovale! Mozda napraviti neke dodatne pretrage prije? Drz se 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• Dia85
    26. Veljača 2021. 17:15

Mtb brzo će svoju bebu gledati i ti🥰
    Ja se ne sjećam tog ispiranja, al isla sam u anesteziju pa sam mozda odmah i zaspala.
    Vidjela sam da Duić ima privatno u Poliklinici Đurić a onda sam za Radončića svašta čitala i jos prije 12 godina je aktivno na forumima ženama pojašnjavao imunološke probleme u reprodukciji pa sam misla da je to pravi put..
    Dada to ce bit tvoja beba, vjeruj😇

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 17:15

Sunny, super za nalaz! 🥳🥳🥳
    Ina, proletit ce ti brzo, vidjet ces 🙂🙂 svu srecu ti zelim ❤💜
    Curly, bas mi je drago da je sve ok i na slij ce bit i malo ❤, sigurna sam 🥰🥰🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

26. Veljača 2021. 17:19

Moarm vam stavit sliku mog psa.. Pronasla je nesto upravo u šetnji 🤗🤗🤗

Anči 💕
    26. Veljača 2021. 17:21

Sanjich 👶🤱

Sanjich 👶🤱

Ajuuuuj 😍 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 17:24

Sanjich 👶🤱

A je smijesnaaaa 😂

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.