Samara čestitam 💙 želim ti brz oporavak i najljepše zajedničke trenutke
Kača. Razigrana 🤞
Tess neka bude pravi party 🤞 a ti svakako odmaraj u međuvremenu, 40 je itekakav broj
Fruitcake zao mi je
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Znaci nisam izdrazala i kupila test. To se jedva vidi neka najbljeđa sjena. Nije ni mikro nego nano sjena 😆 bice da je to ostatak od brevactida.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Curke ja bila danas na uzv, imala sam neke bolove pa bolje spriječiti nego liječiti. Kaze dr da je sve odlicno, posteljica je sprijeda pa govori nema sanse jos da ju osjetim sigurno tjedan dva… Kaže mi da je ona velika cura.. Bas je bila ono izmenadjena pitala je koliko smo mm i ja xD za tjedan dana je ispred po mjerama, a njeno misljenje je da mi ne gine beba od 4.5kg. Doduse znam da te njihove procjene nis ne znace al eto 🤷😁 također mi je rekla da nema smisla OGTT prije 23-24 tjedna ali da ja vec krenem s dijetom s obzirom na moju IR… Etogac 😘
Super da je sve u redu! 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Malotele hvala ti na podršci i savjetima. Mojoj prijateljici je beba bila 4.4mm i nije se čulo srčeko,a za par dana se čulo.
Samara čestitke! Želim ti brz oporavak!
Friutcake žao mi je,drži se!
Tess baš puno folikula. Sretno!
Razigrana i Kača PUPO Sretno!
Rebeka ja popijem lupocet.
Sanjich drago mi je što je sve u redu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Samara cestitam i zelim ti brz oporavak.. 🥰
Sanjich super da je pregled prosao dobro. 💗 Ja imam posteljicu sprijeda i s 19 tjedana sam pocela osjecati kao one leptirice, a udarce negdje s 21 tjedan, mozda koji dan prije 😊
Tina dobro je što je smeđarenje iako ni svježa krv ne mora značiti najgore.
Leoni jesu prestali bolovi?
Vezano uz snove, ja sam sanjala da mi je ispao plod u ruke . To je bilo tu noć kad sam prokrvarila i kad sam ponovno zaspala.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage curke, imam nesto za prijaviti. Ovo je sazetak: https://ibb.co/k6rKmgL
Ja sam vam cekala m da bih mogla dalje u postupak nakon misseda, no m nije dosla. Nije bilo ni mog klasicnog smedjarenja i to mi bilo cudno. Nisam imala mira pa sam radila testove da vidim jel se nesto kojim ludim slucajem kuha, to su mi prvi ikad "prirodni" pozitivni testovi. Onda imala klasik strepljenja nad betom (268; 871), vadila i progesteron (72). Za 2 tjedna imam pregled, a do tad dan po dan, mogu se samo nadati da ce ovaj put biti dobro. Imali smo tocno dva sexytimea (nakon 5 mj. suse - mislila sam bude muz samo ispustio neki pufffff, puder, prasinu, prah, a ne plivace ), jest da su bili u danima ovulacije ali ja sam glavom bila skroz u pripremi za fet, vec sam i estrofem kupila, gledala di cu se testirat, bila u spremi... Uzimam sve s rezervom naravno, u glavi mi razne kocnice i strahovi cim se pocnem veseliti, ma znate vec... Ali jooooooooj!
Svima saljem veliki hug!
Rebeka Imala si sedmostanicnog i piskila si popodne. To ti sad nis ne znaci. Bolje da si ujutro pricekala
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage curke, imam nesto za prijaviti.Ovo je sazetak:https://ibb.co/k6rKmgL
Ja sam vam cekala m da bih mogla dalje u postupak nakon misseda, no m nije dosla. Nije bilo ni mog klasicnog smedjarenja i to mi bilo cudno. Nisam imala mira pa sam radila testove da vidim jel se nesto kojim ludim slucajem kuha, to su mi prvi ikad "prirodni" pozitivni testovi. Onda imala klasik strepljenja nad betom (268; 871), vadila i progesteron (72). Za 2 tjedna imam pregled, a do tad dan po dan, mogu se samo nadati da ce ovaj put biti dobro. Imali smo tocno dva sexytimea (nakon 5 mj. suse - mislila sam bude muz samo ispustio neki pufffff, puder, prasinu, prah, a ne plivace), jest da su bili u danima ovulacije ali ja sam glavom bila skroz u pripremi za fet, vec sam i estrofem kupila, gledala di cu se testirat, bila u spremi… Uzimam sve s rezervom naravno, u glavi mi razne kocnice i strahovi cim se pocnem veseliti, ma znate vec… Ali jooooooooj!
Svima saljem veliki hug!
Aaa cestitam ovo su sve divne vijesti 😘🤰🎉
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Clarissa ajmeee, čestitam!! Kakvih se divnih priča zaredalo
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻