Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    28. Svibanj 2021. 16:55

Samara cestitam mamita🎉🎉🎉❤️❤️!
    Clarissa ajme jos divnih iznenađenja❤️ Jako mi je drago zbog tebe!🥰🥰🥰

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• RebekaB
    28. Svibanj 2021. 17:10

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rebeka meni na 6dnt ujutru bila jedva vidljiva sena, onda sam drzala urin 4h i piskila i uvece mi pokazao vidljivu senu. Zavisi koliko dugo si drzala urin takodje. Samim tim da sam znala da mi je stoperica izasla jos pre transfera, jer sam kao luda pila tecnosti 🤦🏻‍♀️

Kako mislis drzala urin? Ja sam u casicu, stavila test clearblue 10tak sekundi, urin prolila a test cekala ali isto. Samo sjena najbljeđa. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    28. Svibanj 2021. 17:12

Pami

Samara čestitam 🥳🥳 došao je i tebi tvoj mali kralj 💙💙 jedva čekamo slikicu!!
    Clarissa ovo su uvijek posebne vijesti kad dođe do trudnoćeizmeđu postupaka!! Čestitam 🙂🙂
    Rebeka daj slikicu testa. Ja sam primila Brevactid 1500 u ponedjeljak, radila test u subotu, nakon 5 dana na 11dnt. Radila sam s popodnevnim urinom ali nisam piškila jedno 2-3h prije, radila sam s test iz Mullera koji se ovdje pokazao najboljim, i držala sam ga duže nego što piše na uputama, jedno pola minute. Evo staviti ću ti slikicu, iako je usporedbe nezahvalno raditi zbog svega nabrojanog, a i ne izlazi svima štoperica jednako brzo iz organizma niti ne raste beta jednako brzo. Ja ti držim fige da je to-to!! 🤞🤞🤞https://ibb.co/LhmKWBj

Ma cuj ovaj tvoj testic je ko KUCA. Moj ni blizu clearblue. Nema smisla ni stavljat jer se mikroskopom jedino moze ta nano sjenica vidjeti. Fuuuuul blijedo.

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

petra30
    28. Svibanj 2021. 17:18

Lovim danasnje novosti 🙈
    Kaca i Razigrana nase PUPO!🥰🥰🤞🤞
    Sanjich odlicne vijesti😍!
    Tess ajme kakav broj😍! Odmaraj ❤️...
    Fruitcake žao mi je❤️… Vrlim❤️

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Pami
    28. Svibanj 2021. 17:24

Rebeka taj Clerblue se ovdje na forumu stvarno nije pokazao baš najboljim. Ako možeš, izdrži do nedjelje ujutro i ponovi test. Najbolje trakice iz Mullera ili ako nemaš di kupiti, onda možeš i trakice iz dm-a. Nakon tjedan dana od štoperice trebao bi pokazati točan rezultat. Sretno!!!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• RebekaB
    28. Svibanj 2021. 17:27

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rebeka nisam piskila tacno 4h i urin ne treba da bude svetlo zut, nego koncentrovaniji. Ja nisam ljubitelj nikad od CB bila, a znam nekolicinu njih kojima nije pokazao ili lazno pokazao u ranoj trudnoci. Bolje su ti one kineske trakice. Ja sam uvek od Amazon narucivala, ali cure kupuju u Müller i zadovoljne su.

Nije moj bio svjetliji urin.. taman sam prije toga kod frizera sjedila 2,5h sigurno tako da... to je vjerovatno jos od brevactida ostatak ta sjena. Jer i ona je jeeeedva vidljiva.

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• RebekaB
    28. Svibanj 2021. 17:29

Pami

Rebeka taj Clerblue se ovdje na forumu stvarno nije pokazao baš najboljim. Ako možeš, izdrži do nedjelje ujutro i ponovi test. Najbolje trakice iz Mullera ili ako nemaš di kupiti, onda možeš i trakice iz dm-a. Nakon tjedan dana od štoperice trebao bi pokazati točan rezultat. Sretno!!!

Ma daj.. nisam to citala ranije nigdje za CB..? Ja sam mislila da su oni kao naj"tocniji" pa uzela taj.

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

petra30
    28. Svibanj 2021. 17:34

Meni "vjestica" danas kasni puna tri dana, pa sam se ohrabrila i radila test🙈. Sve si mislim mozda sam  jedna od onih koje nakon Hsg-a ostanu trudne. Naravno čorak🙈...  Odlucila  glupaca kasnit samo da mi ukaka godišnji i bezbrižno kupanje na moru. Jos mi za kraj dana na poslu (5 minuta nakon testica) dođe poznanik i pita me zakaj jos radim. Pitam kak to misli? Odgovara " pa vrijeme ti je za porodiljni". Sve u svemu, dosla sam doma, pustila glazbu, otvorila pivo i zapalila🙈... 

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

28. Svibanj 2021. 17:35

RebekaB

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rebeka nisam piskila tacno 4h i urin ne treba da bude svetlo zut, nego koncentrovaniji. Ja nisam ljubitelj nikad od CB bila, a znam nekolicinu njih kojima nije pokazao ili lazno pokazao u ranoj trudnoci. Bolje su ti one kineske trakice. Ja sam uvek od Amazon narucivala, ali cure kupuju u Müller i zadovoljne su.

Nije moj bio svjetliji urin.. taman sam prije toga kod frizera sjedila 2,5h sigurno tako da… to je vjerovatno jos od brevactida ostatak ta sjena. Jer i ona je jeeeedva vidljiva.

Nije ti to relevantan test nikako.. Znaci test kad rano radis radis ujutro s prvim urinom, ako ranije testiras drzis ga duze od predvidjenog. Clear blue su najgori testovi ovdje smo vec pisali dosta puta.. Mullerov od 13kn je najbolji.  Ako ces piskit sutra piski ovako da imas sta usporedjivat sljedece dane.. Jer ovaj danas nemozes usporedit s nicim.. Pogotovo ako npr piskis ujutro bit ce tamniji i mislit ces da tamni da si trudna a zapravo je tamniji radi koncentracije radi duzeg vremena kolko nisi piskila... To ti Leoni pokusava objasnit

28. Svibanj 2021. 17:37

petra30

Meni "vjestica" danas kasni puna tri dana, pa sam se ohrabrila i radila test🙈. Sve si mislim mozda sam jedna od onih koje nakon Hsg-a ostanu trudne. Naravno čorak🙈… Odlucila glupaca kasnit samo da mi ukaka godišnji i bezbrižno kupanje na moru. Jos mi za kraj dana na poslu (5 minuta nakon testica) dođe poznanik i pita me zakaj jos radim. Pitam kak to misli? Odgovara " pa vrijeme ti je za porodiljni". Sve u svemu, dosla sam doma, pustila glazbu, otvorila pivo i zapalila🙈…

Pa da nisam trudna i mene bi ove prirodne T s foruma ponukale da napravim test makar se i ne seksala hahhah 😂 drzi se doci ce kad tad sigurno 🙏🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.