Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    20. Svibanj 2021. 13:24

Tiki skačem po lopti, jedem ananas, masiram medicu za lakši porod, vježbam kegelove, pijem čaj lista maline.... Valjda će to sve dovesti nečemu 😂 a od simptoma, imam pritisak dolje i bolove u preponama i vagini dok hodam.... 
    Women_name da, zapravo curke iz grupe pratnja na porodu su organizirale članak u jutarnjem, javile su se provjerenom i saborskoj zastupnici iz sdpa koja je jučer na sjednici povela to pitanje. Al Petrova i Merkur se ne daju i dalje 😤
    Samara drago mi je zbog Vz bolnice... A za sebe sumnjam da bude, vjerujem da će pustit pratnju koji dan nakon što ja rodim 😅 Merkur je prošle godine pustio 3.6.(zadnji) a meni je sad 3.6.termin, iako imam osjećaj da će curka i koji dan prije doći... 
    AuroraB šteta opet da se tako nešto potrefilo.... Ali... Tvoje bebe su kod tebe i ima da se čvrsto prime i ne daju van idućih 8,5 mj!! 🥰🥰 
    Nirvana ma puse šalje mami!! 🥰🥰
    Leoni odlična 🤞 sad nek se lijepo dupla 🍀🍀

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    20. Svibanj 2021. 13:32

Nirvana curka je preslatka 😍😍😍
    Leoni odlično!! Držimo 🤞 za dalje, nek se dupla 
    🥰🥰
    Magnolia ja sam imala 5,6 prvi nalaz guka unutar kksa. Raden mi je ogtt, i vrijednosti su bile dosta visoke. Mislim da bi obavezno trebala provjeriti ogtt.
    Tuma da, oni su baš tvrdokorni. Ja se nadam da će bar do pustit uz uvjete od dva cjepiva ili preboljen ja u 6 mjeseci uz brzi test. 😁
    Ja isto baš mislim da ćeš ti rodit ranije, baš imam osjećaj da budeš do 39tt. 😁🤞😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ma2013 👣
    20. Svibanj 2021. 13:33

PUPO cure, čestitam i nek se drže za vas sljedećih 8 mj. ,😍😍
    Anchy odličnoooo, konačno! 😊
    Update: vještica je stigla, testiranje obavljeno! 😍😍 Sad čekanje rezultata! 🤞😊 sanjass, ima kod tebe novosti? 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

20. Svibanj 2021. 13:45

*.Women_name.*

🥰🥰
    Magnolia ja sam imala 5,6 prvi nalaz guka unutar kksa. Raden mi je ogtt, i vrijednosti su bile dosta visoke. Mislim da bi obavezno trebala provjeriti ogtt.
    Tuma da, oni su baš tvrdokorni. Ja se nadam da će bar do pustit uz uvjete od dva cjepiva ili preboljen ja u 6 mjeseci uz brzi test. 😁
    Ja isto baš mislim da ćeš ti rodit ranije, baš imam osjećaj da budeš do 39tt. 😁🤞😘

I ja mislim da bi trebala, ali kao samo sam dobila upozorenje jer sam bas jako lose i ni sama ne znam kako bih sada isla raditi ogtt jer su mi mucnine jos uvijek uzasne. Slabo jedem i istina, sve sto pojedem je smece.

Tuma
    20. Svibanj 2021. 13:46

*.Women_name.*

🥰🥰

Ma mislim da njima paše ovako i da drže bez pratnje koliko god ide jer njima tako bolje odgovara... 
    Da, ja isto imam osjećaj da će prije. Prije 1.6.svakako mislim da bude... 
    Ti si baš lijepo sredila to, ja bih isto trebala ormar, al to mi je najgore za raditi. Uvijek napravim 3 hrpe: nosim, ne nosim, mooozda ću nositi. Ova ne nosim bude 2-3 stvari (a realno je 20ak) i najviše bude u mooozda ću nositi koju samo prebacim na nosim hrpu😂 ma da, imaš puno ljudi oko sebe koji ti mogu pomoći, nema smisla da se ti mučiš s time😊

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Roxy ✨
    20. Svibanj 2021. 13:47

Cure krumpirici su pali 🍟 nisam ni stigla uslikat jer sam sve pojela u autu dok sam stigla kuci 😂😂
    AuroraB vjerujemo u tvoje zvijezdice 🌟🌟
    Nirvana bebica je preslatka, kako salje pusice 😙
    Ja sam cak i dobila sliku embrija da ponesem kuci nadam se da je to prva slika od mojih pilica 🐣🐣

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Tuma
    20. Svibanj 2021. 13:51

Mag.nolia

Glukoza na tašte mi je 5.5, dr mi je rekao samo da pazim sta jedem iako ja i sada pazim, bas i ne jedem slatko jer mi ne pase. Ali jedem dosta ostalih ugljikohidrata, tjesteninu… Isto me kopka da je dosta visoko, da li da trazim uputnicu za ogtt?

Ja bih pripazila na prehranu, ali mislim da sad nema smisla ići na ogtt.... Kupi bezglutensku, integralnu hranu, pazi na kruh da ne bude bijeli i nemoj slatko i fast food bas... A na ogtt odi poslije 20.tt, mislim da nema potrebe prije... Meni je dr u bolnici rekla da je glupo što su me slali i u 12.tt, jer mi je guk nataste bio tad 5.3.... I da ima smisla ići samo kasnije.... Al možda je i to od dr do dr.... 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    20. Svibanj 2021. 13:53

AuroraB

Ana26kakva beturina👌👌😍
    Moje stanice su bile nezrele, na žalost ih je samo 3 bilo zrelih za oplodnju, te su se dvije oplodile koje su sad kod mene🌟🌟🍒🍒Neće ih sad mama javno kuditi i govoriti da imaju samo 3 i 5 stanica već će do kraja vjerovati u njih🙏❤🙏😊 jer je rekla doktorica da ako je svjetski poznata embriologica rekla da su stanice lijepe, da onda moram vjerovati u svoje zvjezdice😊😊 Laže ili ne, meni je sad svejedno🙈 Također mi je rekla da zbog pada estradiola se tu više ništa nije moglo napraviti, da je morala ići štoperica i stanice van😏 (dvostruka štoperica o kojoj smo prije pričale je ostala zaboravljena tema).
    Dobila sam booster u dupence💉 pa će napokon moja skrivena ladica krcata testovima doživjeti svijetlo dana🤣
    Lucyintheskyspermiogram je bio ok, radili su IVF; otpusno pismo kaže; Vol 6mL, 12mil/mL, PP, kinetika 2/3.
    https://ibb.co/QcC4tHQ

Juhuhu PUPO .
    Najbitnije da se cvrto prime za mamu , 🤞🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🌼TiKi🌼
    20. Svibanj 2021. 13:59

Magnolia meni je bio 5.5 i samo sam pazila na prehranu i prirast tezine. Mom dr. nema smisla raditi OGTT do 24.tjedna jer se inzulinska rezistencija pogorsava kako trudnoca napreduje i tek tad je nalaz relevantan. Po meni trebas samo malo pripaziti sto jedes, izbaci slatko i kupi integralne ugljikohidrate. Nema smisla da se mucis sad a OGTT-om, pogotovo ako imas mucnine jer je velika vjerojatnost da ces povratiti tu glukozu. Meni je bilo sad uzasno, da sam pila dok sam imala mucnine, mislim da bih povratila 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    20. Svibanj 2021. 14:04

Tuma

*.Women_name.*

🥰🥰

Ma mislim da njima paše ovako i da drže bez pratnje koliko god ide jer njima tako bolje odgovara…
    Da, ja isto imam osjećaj da će prije. Prije 1.6.svakako mislim da bude…
    Ti si baš lijepo sredila to, ja bih isto trebala ormar, al to mi je najgore za raditi. Uvijek napravim 3 hrpe: nosim, ne nosim, mooozda ću nositi. Ova ne nosim bude 2-3 stvari (a realno je 20ak) i najviše bude u mooozda ću nositi koju samo prebacim na nosim hrpu😂 ma da, imaš puno ljudi oko sebe koji ti mogu pomoći, nema smisla da se ti mučiš s time😊

Pa tako sam i ja do sad, ali sam došla do tog da imam ogroman ormar, a ne stane mi ništa 🙈 i sad sam fkt dosta toga dala dalje zbog mjesta u ormaru. Ma mislim njima prepustiti ono usisavanje, pranje podova, prašinu. Radim ja to i sad, ali to će se sve opet zamazat dok ja budem tamo 3 dana najmanje pa te sitnice nek obave prije nego dođem 😁 tak sam si zamislila, a sad bumo vidli kj će bit od tog 🙈🙈😂
    I ja mislim da im paše što nema pratnje iako nekuzim zkj. Kj im nije lakše da je muž samnom, i da ak nešto treba da mi on doda ili zove nego ovako 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.