Ana26 kakva beturina👌👌😍
Moje stanice su bile nezrele, na žalost ih je samo 3 bilo zrelih za oplodnju, te su se dvije oplodile koje su sad kod mene🌟🌟🍒🍒Neće ih sad mama javno kuditi i govoriti da imaju samo 3 i 5 stanica već će do kraja vjerovati u njih🙏❤🙏😊 jer je rekla doktorica da ako je svjetski poznata embriologica rekla da su stanice lijepe, da onda moram vjerovati u svoje zvjezdice😊😊 Laže ili ne, meni je sad svejedno🙈 Također mi je rekla da zbog pada estradiola se tu više ništa nije moglo napraviti, da je morala ići štoperica i stanice van😏 (dvostruka štoperica o kojoj smo prije pričale je ostala zaboravljena tema).
Dobila sam booster u dupence💉 pa će napokon moja skrivena ladica krcata testovima doživjeti svijetlo dana🤣
Lucyinthesky spermiogram je bio ok, radili su IVF; otpusno pismo kaže; Vol 6mL, 12mil/mL, PP, kinetika 2/3.
https://ibb.co/QcC4tHQ
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ana26kakva beturina👌👌😍
Moje stanice su bile nezrele, na žalost ih je samo 3 bilo zrelih za oplodnju, te su se dvije oplodile koje su sad kod mene🌟🌟🍒🍒Neće ih sad mama javno kuditi i govoriti da imaju samo 3 i 5 stanica već će do kraja vjerovati u njih🙏❤🙏😊 jer je rekla doktorica da ako je svjetski poznata embriologica rekla da su stanice lijepe, da onda moram vjerovati u svoje zvjezdice😊😊 Laže ili ne, meni je sad svejedno🙈 Također mi je rekla da zbog pada estradiola se tu više ništa nije moglo napraviti, da je morala ići štoperica i stanice van😏 (dvostruka štoperica o kojoj smo prije pričale je ostala zaboravljena tema).
Dobila sam booster u dupence💉 pa će napokon moja skrivena ladica krcata testovima doživjeti svijetlo dana🤣
Lucyintheskyspermiogram je bio ok, radili su IVF; otpusno pismo kaže; Vol 6mL, 12mil/mL, PP, kinetika 2/3.
https://ibb.co/QcC4tHQ
Ma njima je ljepše kod mamice 😁😁 nek se unutra razvijaju, i postanu velike bebice ♥️♥️♥️🤞🙏 PUPO
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AuroraB jeeeeeeej! Vjerujemo i mi u zvjezdice 🌟🌟😘😘❤❤🤞🏻🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pozdrav svima, da se i ja javim Konačno sam na godišnjem kojeg spajam s porodiljnim i gotovo s poslom
Nadam se da se nešto i vidi, bila sam na UZV u Petrovoj https://ibb.co/52hgn6y
Meni izgleda kao da imam malu bucku koja puše balončiće
Leia je super, imala je 1.8 kg na kontroli, sad je sigurno preko 2, lijepo lupa, a ja sam okrugla ko da sutra idem roditi, kupujem haljinu za vjenčanje (kumovi smo) i osjećam se bolje nego Naomi Campbell
Sretno svima i šaljem vam puse
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Pozdrav svima, da se i ja javimKonačno sam na godišnjem kojeg spajam s porodiljnim i gotovo s poslom
Nadam se da se nešto i vidi, bila sam na UZV u Petrovojhttps://ibb.co/52hgn6y
Meni izgleda kao da imam malu bucku koja puše balončiće
Leia je super, imala je 1.8 kg na kontroli, sad je sigurno preko 2, lijepo lupa, a ja sam okrugla ko da sutra idem roditi, kupujem haljinu za vjenčanje (kumovi smo) i osjećam se bolje nego Naomi Campbell
Sretno svima i šaljem vam puse
meni izgleda kao da curka šalje pusu :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ana Čestitam divna beta
Anchy sretnoooo sve je bliže tvoj cilj ☺️ samo ostani pozitivnaaa
Tinaa dobra odluka 😀
Roxy ☺️☺️ nek ne puštaju 😀😀😀💕
Hooe306 drzim figa da bude što prije i što bolji ishod ☺️
Aurora samo polako i s blagoslovom 💕ponekad pomislim da je bolje da manje znamo, manje bi se imale čega i bojati . Vjeruj u sebe, u njih . Vec su dio tebe tvoga života i neka tako ostane 😍
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Aurora nasa PUPO🥰🥰🥰🥰! Dvije mrvice, tvoje zvjezdice ❤️❤️! Nek se cvrsto drze svoje mame🤞🤞🤞🤞.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Aurora i vidim u potpisu prekinuta aspracija, mozda si prije na forumu pisala o tome ali nisam uhvatila što je tada bilo?
☺️
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Zdravo od mene, beta koja je juce radjena na 7dnt je 85,6sutra ponavljamo :)
Nek se pravilno dupla 🍓🍓🍓🍓
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
Glukoza na tašte mi je 5.5, dr mi je rekao samo da pazim sta jedem iako ja i sada pazim, bas i ne jedem slatko jer mi ne pase. Ali jedem dosta ostalih ugljikohidrata, tjesteninu... Isto me kopka da je dosta visoko, da li da trazim uputnicu za ogtt?
Sortiraj odgovore
Najstariji