Ana26 kakva beturina👌👌😍
Moje stanice su bile nezrele, na žalost ih je samo 3 bilo zrelih za oplodnju, te su se dvije oplodile koje su sad kod mene🌟🌟🍒🍒Neće ih sad mama javno kuditi i govoriti da imaju samo 3 i 5 stanica već će do kraja vjerovati u njih🙏❤🙏😊 jer je rekla doktorica da ako je svjetski poznata embriologica rekla da su stanice lijepe, da onda moram vjerovati u svoje zvjezdice😊😊 Laže ili ne, meni je sad svejedno🙈 Također mi je rekla da zbog pada estradiola se tu više ništa nije moglo napraviti, da je morala ići štoperica i stanice van😏 (dvostruka štoperica o kojoj smo prije pričale je ostala zaboravljena tema).
Dobila sam booster u dupence💉 pa će napokon moja skrivena ladica krcata testovima doživjeti svijetlo dana🤣
Lucyinthesky spermiogram je bio ok, radili su IVF; otpusno pismo kaže; Vol 6mL, 12mil/mL, PP, kinetika 2/3.
https://ibb.co/QcC4tHQ
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ana26kakva beturina👌👌😍
Moje stanice su bile nezrele, na žalost ih je samo 3 bilo zrelih za oplodnju, te su se dvije oplodile koje su sad kod mene🌟🌟🍒🍒Neće ih sad mama javno kuditi i govoriti da imaju samo 3 i 5 stanica već će do kraja vjerovati u njih🙏❤🙏😊 jer je rekla doktorica da ako je svjetski poznata embriologica rekla da su stanice lijepe, da onda moram vjerovati u svoje zvjezdice😊😊 Laže ili ne, meni je sad svejedno🙈 Također mi je rekla da zbog pada estradiola se tu više ništa nije moglo napraviti, da je morala ići štoperica i stanice van😏 (dvostruka štoperica o kojoj smo prije pričale je ostala zaboravljena tema).
Dobila sam booster u dupence💉 pa će napokon moja skrivena ladica krcata testovima doživjeti svijetlo dana🤣
Lucyintheskyspermiogram je bio ok, radili su IVF; otpusno pismo kaže; Vol 6mL, 12mil/mL, PP, kinetika 2/3.
https://ibb.co/QcC4tHQ
Ma njima je ljepše kod mamice 😁😁 nek se unutra razvijaju, i postanu velike bebice ♥️♥️♥️🤞🙏 PUPO

🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AuroraB jeeeeeeej! Vjerujemo i mi u zvjezdice 🌟🌟😘😘❤❤🤞🏻🤞🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pozdrav svima, da se i ja javim Konačno sam na godišnjem kojeg spajam s porodiljnim i gotovo s poslom
Nadam se da se nešto i vidi, bila sam na UZV u Petrovoj https://ibb.co/52hgn6y
Meni izgleda kao da imam malu bucku koja puše balončiće
Leia je super, imala je 1.8 kg na kontroli, sad je sigurno preko 2, lijepo lupa, a ja sam okrugla ko da sutra idem roditi, kupujem haljinu za vjenčanje (kumovi smo) i osjećam se bolje nego Naomi Campbell
Sretno svima i šaljem vam puse
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Pozdrav svima, da se i ja javimKonačno sam na godišnjem kojeg spajam s porodiljnim i gotovo s poslom
Nadam se da se nešto i vidi, bila sam na UZV u Petrovojhttps://ibb.co/52hgn6y
Meni izgleda kao da imam malu bucku koja puše balončiće
Leia je super, imala je 1.8 kg na kontroli, sad je sigurno preko 2, lijepo lupa, a ja sam okrugla ko da sutra idem roditi, kupujem haljinu za vjenčanje (kumovi smo) i osjećam se bolje nego Naomi Campbell
Sretno svima i šaljem vam puse
meni izgleda kao da curka šalje pusu :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ana Čestitam divna beta
Anchy sretnoooo sve je bliže tvoj cilj ☺️ samo ostani pozitivnaaa
Tinaa dobra odluka 😀
Roxy ☺️☺️ nek ne puštaju 😀😀😀💕
Hooe306 drzim figa da bude što prije i što bolji ishod ☺️
Aurora samo polako i s blagoslovom 💕ponekad pomislim da je bolje da manje znamo, manje bi se imale čega i bojati . Vjeruj u sebe, u njih . Vec su dio tebe tvoga života i neka tako ostane 😍
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Aurora nasa PUPO🥰🥰🥰🥰! Dvije mrvice, tvoje zvjezdice ❤️❤️! Nek se cvrsto drze svoje mame🤞🤞🤞🤞.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Aurora i vidim u potpisu prekinuta aspracija, mozda si prije na forumu pisala o tome ali nisam uhvatila što je tada bilo?
☺️
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Zdravo od mene, beta koja je juce radjena na 7dnt je 85,6sutra ponavljamo :)
Nek se pravilno dupla 🍓🍓🍓🍓
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
Glukoza na tašte mi je 5.5, dr mi je rekao samo da pazim sta jedem iako ja i sada pazim, bas i ne jedem slatko jer mi ne pase. Ali jedem dosta ostalih ugljikohidrata, tjesteninu... Isto me kopka da je dosta visoko, da li da trazim uputnicu za ogtt?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji