Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    20. Svibanj 2021. 08:42

Pozdrav svima!

Evo i mene tu. Za sada 2 prirodna i 1 simulirani iza mene. U 6 mj novi pokusaj. Zanima me ako je neka od vas bila na akupunkturi u Rijeci bas za ivf? Ako je, kod koga i ako je pomoglo sta?

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Sunny_🐣
    20. Svibanj 2021. 08:51

sanjass krećeeeeeeeeš  wuhuuuu. Pogodi što i nas je jučer obradovao poštar  zovem poslije u polikliniku da vidim koji je iduci korak  zove me muž jučer i kaže: reci svojim proročicama na forumu da je stiglo 
    ma2013 i tiiii krećeeeeeeš  
    Slee drago mi je da si zadovoljna sa postupkom do sad  neka se tako nastavi  
    VM žao mi je 
    AuroraB sretno danas 🍀
    ostale cure koja danas nešto imaju sretnooooo 🍀🍀🍀🍀🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    20. Svibanj 2021. 08:52

MTB ❤️❤️❤️❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Svibanj 2021. 08:52

Marta82, pitaj svoj MPOvca za savjet ima li smisla ići u FET. Realno, žene ostanu trudne i sa višim, i super je da su ti FT3 i FT4 dobri. Ako ostaneš trudna, morat ćeš pratiti situaciju. A MPOvac će procijeniti je li ovo ometa implantaciju.

Tweety88, izvadi opet betu za 2 dana. Ne želim te prepadati, ali može biti svašta, i dobro i loše. Vadi opet i vidi kako se kreće. Ovaj put koristi isti laboratorij.

Hrabrica, minimum je 7. Bolje je kad je deblji. Ali čitala sam ovdje curu kojoj su na kraju napravili FET na manji od 7 jer kroz nekoliko mjeseci nisu uspjeli zdebljati endo i zaključili su da je njoj to onda prirodno stanje. U tom FETu je ostala trudna. Tako da, nema objašnjenja. Uspješnost je oko 30% po postupku sa razlogom.

VM, meni isto štitnjača reagira na stimulaciju. Jesi li na terapiji? Probaj otići kod endokrinologa i provjeriti što treba ubuduće.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Svibanj 2021. 08:53

Danas imamo:
    Nina89 - 20.5. beta
    Hrabrica - 20.5 druga beta
    perlla - 20.5. transfer
    Ana26 - 20.5. treća beta
    AuroraB - 20.5 transfer
    Roxy - 20.5. FET

Sretno!!!

💔💔💔

Tweety88🐞
    20. Svibanj 2021. 08:56

Sanjich i MTB hvala na odgovoru 🧡🧡🧡

💛🧡

IscekivanjeDobrihStvari
    20. Svibanj 2021. 09:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Nina89 - 20.5. beta
    perlla - 20.5. transfer
    Ana26- 20.5. treća beta
    AuroraB- 20.5 transfer
    Roxy - 20.5. FET

Sretno!!!

Cure sretno 😊😊
    Ja imam pitanje sto je vama decapeptyl ?
    Kod mene je to stoperica, mislim na inekciji to pise a vidjela sam da je sestra iz vadila iz kutije natpisa brevactid, i primila sam sinoc dvije jutros jednu
    Sad vidim da vi svi imate dodatno stopericu?
    Ne shvacam ...iako peti put citam doktor je napisao  decapeptyl i mislim da sam i u proslom postupku bila na ovome   ali me buni  jel to stoperica? Ujutro je aspiracija.
    Ispricavam se ako je pitanje glupo al vec je nervoza na najvećem nivou .. 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• *.Women_name.*
    20. Svibanj 2021. 09:07

Ruška joooj, ti si se baš napatila! Ali dobro, vjerujem da fkt sve zaboravis kad ju vidiš 😍 ajde bar sam psihički spremna da neće bit lako ako bzdem morala na indukciju 🙈 još se nadati da će curka do tog 40tt krenuti sama 😊😁
    Lita mene su isto jako bolila leđa na početku 😁
    Leoni Cestitaaam, testici su predivni ♥️
    Aurora tebi posebno želim sreću danas ♥️♥️♥️
    Netko je pisao da ga je strah prvog uzv, i mene je bilo. Ja sam sjedila u cekaoni i prisjećala se prošlog puta kad su mi rekli nema ploda, već sam zamisljala isti scenarij 🤦🏻‍♀️ nekad mi je žao što sam od početka zbog tog prvog spontanog imala tako malo vjere u moju curku ❣️ ali nadoknadit ću joj 🥰🥰
    Slee sretno ti, super broj stanica 😁 nek ti nova Klinika donese sreću 🤞🙏🍀 drago mi je da si zadovoljna 🤗🤗😘
    MTB ♥️
    TiKi super da je sve dobro! Neka se tako nastavi. Joooj danas ću ti poslati Roidakal, ja sam totalno zaboravila u ovoj gužvi ovih dana. Nemoj se ljutit, trudnički mozak, znaš i sama 🙈😘
    ___
    Čitala sam ja vas jučer, ali nisam stigla odgovarati. Ovo je ono što sam popamtila 🤭 žao mi je ako ima još negativnih nekih vijesti ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Svibanj 2021. 09:12

IscekivanjeDobrihStvari

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Nina89 - 20.5. beta
    perlla - 20.5. transfer
    Ana26- 20.5. treća beta
    AuroraB- 20.5 transfer
    Roxy - 20.5. FET

Sretno!!!

Cure sretno 😊😊
    Ja imam pitanje sto je vama decapeptyl ?
    Kod mene je to stoperica, mislim na inekciji to pise a vidjela sam da je sestra iz vadila iz kutije natpisa brevactid, i primila sam sinoc dvije jutros jednu
    Sad vidim da vi svi imate dodatno stopericu?
    Ne shvacam …iako peti put citam doktor je napisao decapeptyl i mislim da sam i u proslom postupku bila na ovome ali me buni jel to stoperica? Ujutro je aspiracija.
    Ispricavam se ako je pitanje glupo al vec je nervoza na najvećem nivou ..

decapeptyl se koristi ili kao štoperica (najčešće kod onih koji imaju opasnost od hipera), ili kao potpora implantaciji - ovisno dobiješ li je prije ili poslije aspiracije.
    Bez brige, liječnici su ti dali ono što smatraju najboljim za tebe.
    Ja sam Decapeptyl dobila zadnjih put, trebala sam si ga dati 6 dana nakon aspiracije - u mom slučaju je bilo da pomogne implantaciji.

💔💔💔

Hrabrica
    20. Svibanj 2021. 09:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Marta82, pitaj svoj MPOvca za savjet ima li smisla ići u FET. Realno, žene ostanu trudne i sa višim, i super je da su ti FT3 i FT4 dobri. Ako ostaneš trudna, morat ćeš pratiti situaciju. A MPOvac će procijeniti je li ovo ometa implantaciju.

Tweety88, izvadi opet betu za 2 dana. Ne želim te prepadati, ali može biti svašta, i dobro i loše. Vadi opet i vidi kako se kreće. Ovaj put koristi isti laboratorij.

Hrabrica, minimum je 7. Bolje je kad je deblji. Ali čitala sam ovdje curu kojoj su na kraju napravili FET na manji od 7 jer kroz nekoliko mjeseci nisu uspjeli zdebljati endo i zaključili su da je njoj to onda prirodno stanje. U tom FETu je ostala trudna. Tako da, nema objašnjenja. Uspješnost je oko 30% po postupku sa razlogom.

VM, meni isto štitnjača reagira na stimulaciju. Jesi li na terapiji? Probaj otići kod endokrinologa i provjeriti što treba ubuduće.

Tnx! Vidim da se za zadebljanje uzima sok od cikle i ananas. Ima da mi to bude doručak ručak i večera narednih mjesec dana 🤦‍♀️ Jel to mogu uzeti bilo koji kupovni sok od cikle ili ima baš neki koji je na posebno dobrom glasu? sorry što te gnjavim ali vidim da stvarno puno znaš o svemu 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.