Mtb Super nam je bilo ovaj put! Nikome nismo govorili da smo u postupku pa sam nekako manje mislila na sve i brzo mi je proslo, bar ovaj dio do aspiracije. Dobili smo 11 jajnih stanica, danas bila aspiracija pa cekamo sada da saznamo kako je proslo!
Kako si ti? Kad ces u fet?
Baš mi je drago. Razumijem da se želiš maknuti, ali meni bi značilo da nas dođeš obavijestiti povremeno kako si i kako ti trudnoća napreduje
jer vjerujem da ćeš sa ovakvom berbom uspjeti.
Za mene se ništa ne zna, ni kad ću ni hoću li uopće. Duga priča, ne želim opet o tome. Pomela pod tepih i trenutno ne razmišljam o tome.
💔💔💔
Onda necu nista pitati! Doletim ja svako malo da bacim oko sto ima s curama!
A ja se javim sigurno s rezultatom!
Evo mogu reci da za sada Repromed ima ogroman plus od mene sto se tice svega! Nadam se da cu biti zadovoljna i ishodom 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mmmm, Repromed? Sad sam još zainteresiranija... Baš me zanimaju detalji, oni su mi na jako kratkoj listi interesantnih...
💔💔💔
Aurora draga, dosla sam ti samo pozelit srecu sutra... nemoj biti tuzna, sigurna sam da ce te docekati barem jedan smrzlic a ako slucajno i ne bude ti si hrabrica nasa i onda cemo svu paznju usmjerit na tog naseg kojeg vratis.... sretno sutra i javi novosti...
Nisam jos dobila, kontam pocetkom 6 mjeseca da cu krenut... ako sve bude ock i po planu...
😘😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav lavice, čitajući vaše postove ja sam na početku, iza mene je prva inseminacija u Beta Plus, za 9 dana radim test i već sad sam u panici. Išli smo na prirodni AIH samo sa štopericom i imamo 16 mil koji su otisli odraditi posao, znam da je postotak uspješnosti mali, ali treba mi vaša pozitiva 🥰🤭
Ja 33, muž 35 👫
1 godina pokušavanja prirodnim putem/ 1 MPO postupak- inseminacija
Moji nalazi 👱♀️ uredni
Osim AMH 13
Muž- spermiogram ok
tražim savjete, utjehu i dajem to sve nazad 🌹❤️😊
Sanjasss, evo čekam ju da stigne. 🤣🙈 I kad stigne test na covid i po ljekove u Petrovu ako je nalaz negativan. Tebi došla već vještica ili si samo ljekove dobila? I btw.i ja imam Rekovelle zapisan da budem koristila. 🤣🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
ma2013 i ja samo cekam da dode menstracija 😃 dobila sam danas i ljekove i sve detaljno opisano i napisano 😂 a folikulometrije cu radit u St i kad primim stopericu idem u Zg i ostatak cemo tamo odradit
I super da nam se sve poklopilo 💪🏻💪🏻
sanjass322@gmail.com
Mtb sto te tocno zanima?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure sretno sutra na transferima🤞
Slee super broj stanica💪 bit će tu puno materijala 🥰 sretno ti i stvarno, javi nam lijepe vijesti 🍀
Women_name di si ti danas?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ma2013i ja samo cekam da dode menstracija 😃 dobila sam danas i ljekove i sve detaljno opisano i napisano 😂 a folikulometrije cu radit u St i kad primim stopericu idem u Zg i ostatak cemo tamo odradit
I super da nam se sve poklopilo 💪🏻💪🏻
Sanjass, odlično! 😊
Da, baš se sve poklopilo. 🙈 Imaš samo Rekovelle ili?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji