Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 22:16

Ruska1986

Lita.1234

https://ibb.co/5X0Z6vX

cureeee da vas malo nasmijem!!! 😂😂Muzic mi salje ovo!!! I saznao je da sam trudna preko foruma 😂😂 ahahah jer ga nema do petka i htjela sam ga iznenaditi u petak. Kupila pokloncic i test stavila unutra. Ahaha.. znao je prije ici citati na forum jer ga zanimalo sto se dogadja al nije bio mjesec dana.. i kaze mi sada da mu je bas doslo da ide pogledati 😂😂 bzvz kao nije bio sto godina da vidi sto pise hahaha.. i sazna da cemo dobitit treceee 😂😂 ali sretaan jee hahaha.. i oprasta mi jer zna da sam ludaraa..

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Ruska1986

Lita.1234

cureeee da vas malo nasmijem!!! 😂😂Muzic mi salje ovo!!! I saznao je da sam trudna preko foruma 😂😂 ahahah jer ga nema do petka i htjela sam ga iznenaditi u petak. Kupila pokloncic i test stavila unutra. Ahaha.. znao je prije ici citati na forum jer ga zanimalo sto se dogadja al nije bio mjesec dana.. i kaze mi sada da mu je bas doslo da ide pogledati 😂😂 bzvz kao nije bio sto godina da vidi sto pise hahaha.. i sazna da cemo dobitit treceee 😂😂 ali sretaan jee hahaha.. i oprasta mi jer zna da sam ludaraa..

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Jaooo uzas. Jos nikome kao necu reci ni mami ni sestri ni najfrendici jer kao cekat cu petak da budem 100 posto i da njega iznenadim. ali kao vama MOGUU (jer kao ne racuna se zar ne😂😂 zeznulo me malo

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 22:18

Mag.nolia

Ruska1986

* ne smeta, ne ne treba 😂

Samo sam zaboravila napisati da je najveci problem uhvatiti ruku tj. naučiti to izdajanje, ne znam jel to treba netko pokazati ili kako? I moze se rukom ili izdajalicom, nebitno. Mojoj nevjesti je patronazna pokazala.

Ja sam se rucni izdajala jedan dan jer mi je bradavica bila rasturena skroz pa taj ju taj dan nisam davala bebi, da se malo oporavi i rucno sam se izdajala jer i izdajalica ju iziritira. Bitan je hvat, ono palac i ostalo prsti da budu kao slovo C i onda lagano stiskat.. Meni je odma krenulo mlijeko..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 22:19

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Ruska1986

Lita.1234

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Jaooo uzas. Jos nikome kao necu reci ni mami ni sestri ni najfrendici jer kao cekat cu petak da budem 100 posto i da njega iznenadim. ali kao vama MOGUU (jer kao ne racuna se zar ne😂😂 zeznulo me malo

Zamisljam ga kako bezveze ide malo vidit sta ima na forumu i sazna da mu je zena trudna 😂😂😂 e pa, TATA, cestitamo 🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Sara 🌸
    17. Svibanj 2021. 22:25

Ruska1986

Mag.nolia

Ruska1986

I super stvar koju sam otkrila, ako ce nekome trebat i ako nekog zanima… Kada krenu grcevi, pilates lopta i hopsanje sa bebom… Meni je spas! Iz nekog razloga, bas joj pase 🙂

Među mojim prijateljicama i poznanicama kruži informacija koju je jedna patronažna u mirovini prije par godina rekla jednoj prijateljici i one se tvrde da im je pomoglo. One sto su imale strpljenja probati. Kao dobro je prije podoja da sama par puta stisnes sikicu i izdojis malo mlijeka da ono krene teci, a ne na suhu stavljati bebu jer su bebe pohlepne i gutaju pre brzo i prvo se nagutaju zraka dok im ne dođe ono pravo mlijeko, i dovoljno je jedan udah zraka da stvori grcice, a grcici su ustvari zrak u crijevima. Problem je sto nitko nema zivaca slusati kreveljenje niti dvije min i odmah prikopcavaju na sisu. Ako imas zivaca probaj, koga god znam to je pomoglo, evo i prije pola godine ženi od mog brata. Znam da ja nisam prosla to sto prolazis pa i nije moje da pametujem ali one se kunu da im je to pomoglo.

E pa bas cu probat! Mogu ja slusat cmizdrenje, nista ti to meni ne treba! Bas cu isprobat, nista ne kosta a ako pomogne, super! Fala ti puno na info 🤗

Probam i ja!!! Kad ga vidim kako jadan u snu onako tužno se zgrči, zastenje, tuli ko napušten psić baš mi ga bude ža'. Dajem mu SabSimplex, al ne znan jel pomaže, meni to uvik sve isto po njegovom ponašanju. Kao da nema poboljšanja. Mi smo još probali sa onim košticama višanja, ima u DM kupit, vrećica puna tih koštica i onda se zagrije u mikrovalnoj ili pećnici pa se stavi na stomak i tako masira lagano. Malo mu olaksa, al brzo se ohladi.
    E da, i još jedan savjet koji su nama prijatelji rekli, a njima njihova patronažna- da se beba stavi na stomak na jednu tvrdu podlogu, poput stola, poda i sl. i da stoji tako minutu, pa drugi dan dvije, dok ne dodete do jedno 5-7 min dnevno. Stavi se ručnik ispod glave, da ne lupi kad je digne pa vrati jer ne može kontrolirat jos te pokrete. Navodno se tako plinovi suzbiju il šta ja znan. Njima pomoglo, mi ćemo isprobat. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 22:26

Ruska1986

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

cureeee da vas malo nasmijem!!! 😂😂Muzic mi salje ovo!!! I saznao je da sam trudna preko foruma 😂😂 ahahah jer ga nema do petka i htjela sam ga iznenaditi u petak. Kupila pokloncic i test stavila unutra. Ahaha.. znao je prije ici citati na 

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Ruska1986

Lita.1234

😂😂😂😂 jaoooooo 😂😂

Zamisljam ga kako bezveze ide malo vidit sta ima na forumu i sazna da mu je zena trudna 😂😂😂 e pa, TATA, cestitamo 🥳🥳🥳🥳

❤️❤️❤️😎 Rekao je da vise nikada nece ic na forum jer ga je Strah😭😭😂

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 22:46

Sara 🌸

Ruska1986

Mag.nolia

Ruska1986

I super stvar koju sam otkrila, ako ce nekome trebat i ako nekog zanima… Kada krenu grcevi, pilates lopta i hopsanje sa bebom… Meni je spas! Iz nekog razloga, bas joj pase 🙂

Među mojim prijateljicama i poznanicama kruži informacija koju je jedna patronažna u mirovini prije par godina rekla jednoj prijateljici i one se tvrde da im je pomoglo. One sto su imale strpljenja probati. Kao dobro je prije podoja da sama par puta stisnes sikicu i izdojis malo mlijeka da ono krene teci, a ne na suhu stavljati bebu jer su bebe pohlepne i gutaju pre brzo i prvo se nagutaju zraka dok im ne dođe ono pravo mlijeko, i dovoljno je jedan udah zraka da stvori grcice, a grcici su ustvari zrak u crijevima. Problem je sto nitko nema zivaca slusati kreveljenje niti dvije min i odmah prikopcavaju na sisu. Ako imas zivaca probaj, koga god znam to je pomoglo, evo i prije pola godine ženi od mog brata. Znam da ja nisam prosla to sto prolazis pa i nije moje da pametujem ali one se kunu da im je to pomoglo.

E pa bas cu probat! Mogu ja slusat cmizdrenje, nista ti to meni ne treba! Bas cu isprobat, nista ne kosta a ako pomogne, super! Fala ti puno na info 🤗

Probam i ja!!! Kad ga vidim kako jadan u snu onako tužno se zgrči, zastenje, tuli ko napušten psić baš mi ga bude ža'. Dajem mu SabSimplex, al ne znan jel pomaže, meni to uvik sve isto po njegovom ponašanju. Kao da nema poboljšanja. Mi smo još probali sa onim košticama višanja, ima u DM kupit, vrećica puna tih koštica i onda se zagrije u mikrovalnoj ili pećnici pa se stavi na stomak i tako masira lagano. Malo mu olaksa, al brzo se ohladi.
    E da, i još jedan savjet koji su nama prijatelji rekli, a njima njihova patronažna- da se beba stavi na stomak na jednu tvrdu podlogu, poput stola, poda i sl. i da stoji tako minutu, pa drugi dan dvije, dok ne dodete do jedno 5-7 min dnevno. Stavi se ručnik ispod glave, da ne lupi kad je digne pa vrati jer ne može kontrolirat jos te pokrete. Navodno se tako plinovi suzbiju il šta ja znan. Njima pomoglo, mi ćemo isprobat. ☺️

Hmmm 🤔🤔 sve treba isprobat

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Tuma
    17. Svibanj 2021. 22:51

Sara ma ja bih najradije čim rodim, al budem onda pričekala dok beba ne bude imala bar 4-5 mj...
    Women_name da, kod nas je očito malo drugačije još nego u Njemačkoj.... Al dobro, budem pričekala malo pa ćemo vidjeti 😊 super da nije imao nikakvih nuspojava 💪 nek se naspavao sad tih par dana jer kad beba dođe neće baš 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    18. Svibanj 2021. 00:41

Ruška muž mi radi popodne, pa ovaj tjedan će i proc u spavanju 🙈😂
    Tuma e znaš da me to baš zanima, kako će to sve izgledat. On je ogrooomna spavalica 🤭😁😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    18. Svibanj 2021. 02:05

*.Women_name.*

Tuma e znaš da me to baš zanima, kako će to sve izgledat. On je ogrooomna spavalica 🤭😁😁

Hahhaha ista stvar. Ovaj moj može zaspat padajuci na krevet. Njegov idealni dan je da ne mora ni ustat iz kreveta, dok sam ja uvijek aktivna i za neke aktivnosti (oke, sad dok sam trudna ne bas😅) Kad smo kod spavanja, ja ne mogu spavat a u pola 8 moram biti u bolnici 😰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    18. Svibanj 2021. 05:18

Tuma

*.Women_name.*

Hahhaha ista stvar. Ovaj moj može zaspat padajuci na krevet. Njegov idealni dan je da ne mora ni ustat iz kreveta, dok sam ja uvijek aktivna i za neke aktivnosti (oke, sad dok sam trudna ne bas😅) Kad smo kod spavanja, ja ne mogu spavat a u pola 8 moram biti u bolnici 😰

Eee slično nam je. U nedjelju već u 8 ko sova, i čekam da se dignemo, ja bi negdje na kavu i iskoristila dan. A on bi iz kreveta za stol na ručak,😂
    Ajmee nadam se da si bar malo od spavala do ujutro. Ja sam spavala kao top do sad, sad više nemogu 🤦🏻‍♀️ ja moram u 9 bit na uzv, pa tek u 13 h na ctg i pregled 😏😏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.