Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    17. Svibanj 2021. 21:24

MTB žao mi je . Šta planiraš dalje?
    Miss_Ivy,Beba držite se! Sretno dalje.
    Lita baš mi je drago. Navijam da tamni.
    Lineica ajme,kakva sreća! Baš mi je drago. Sretno!
    Aurora i Perlla odlično! Navijam za vas! 
    J_b čestitam ! Sretno u postupku!
    Mrvice sretno! I ja sutra vadim betu.
    Ruska, Bajo predivne su vam bebe!
    Andela drago mi je da imaš plan za dalje.
    Curly29 sretno na uzv. Vjerujem da nije ništa ozbiljno,ali najbolje provjeriti pa da si mirna .
    Liora kad si ti imala prvi uzv na VV nakon bete?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 21:26

Sara 🌸

Pozz ženice 💕
    Ruska to tvoje malo čedo je med medeni 😍🍯 jednostavno predivna. Ima i moj dječak po nosiću prištica, i po vratu tu i tamo. Pubertetlija mala 🤭
    Danas smo bili na prvom pregledu kod pedijatra, moje prasence naraslo 6 cm i dobilo 1.1 kg u misec dana🐷🐷🐷 Materino, jede li ga jede. Sve je ok, žilav je kaže doktor. Sljedeći mjesec cijepljenje, muž će ga vodit, ja ću morat bit u karanteni jer cemo se vratit iz RH malo prije toga, pa necu smit van kuće. Muž je primija svoju drugu dozu cjepiva pa ne mora u karantenu po povratku. Dobro se to namistilo, jer ja bi se rasplakala sa njim na tom cijepljenju. 🙈
    Usput, pitah pedijatra dal se ja smim cijepit protiv Covida ako dobijem priliku, rekao je da imam zeleno svijetlo, da unatoč tome sto dojim, bebanu neće bit ništa. Da eventualno ako želim mogu na dan cijepljenja se izdajat i bacat to mlijeko. I postoje šanse da on primi nešto antitijela kroz mlijeko.

Bajo, moja nevistica je jaka, na mamu svoju 💕
    -
    Netko je pričao o veličini bebe, sve su to nagađanja od 36. tt, nije lako to više izmjerit. Meni je Toni bio procijenjen na 3200 max, rođen sa 3620g. Od muževog kolege ženi rekli da će malena imat maximalno 4200 i da sa tim pretjeruju, a rodila prirodno malog bumbara od 4800 gr. Ja ne znan kako oni to procjene.
    -
    Robica, moj savjet, ne kupujte puno 50ke, a ni ne pretjerujte s robicom opcenito, ozbiljno, nece imat to kad iznosat 🙈 Mi smo imali par komada br. 50, skoro nista nije mogao obuci..Odma.smo na 56 presli, je da je bilo malo veliko, al.sad je lagano to popunija.
    -
    Lita, čestitam ti! Nek bude uredna i školska trudnoća! ☺️
    -
    Dada, Tuma, Miss, Women, i ostale trudnice, nadam se da ste ok. 😇
    -
    Curly, nije mi se to događalo, al nemoj se nikad sramit zvat doktora il otić na pregled. Bolje jedan put previše nego jedan put premalo. 💕

🤗🤗🤗🥰🥰🥰  Moj prascic je dobio skoro 800 grama, od izlaska iz bolnice. Stalno bi jela i stalno joj je sisa u ustima 🤭 al ono, bas vuce i jede i uziva, bas kao malo prasence 🥰🥰 tvoj bas lijepo napreduje 🤗🤗🤗 kako si ti, jesi se oporavila skroz?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 21:27

curly29

Zvala, rekli da dodjem sutra a da uzimam od danas i magnezijum. Nisam ni na kakvoj terapiju, samo Novalac uzimam trenutno i evo sad cu Magnezijum.
    Hvala vam ♥️
    Oni to vide na ultrazvuku ako su kontrakcije??
    Nadam se da nisu, ali i ako jesu ako ste i vi imale, nije strasno nista.
    I kod mene curka da prijavim, Harmony uredan. Cekam jos organ screening da prodje pa da se kao opustim 😂

Curkaaaa 🥰🥰🥰 cestitam 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 21:28

AuroraB

Lucyinthesky

AuroraB to je dobar broj i od srca ti želim da se sad lijepo oplode i da imaš i koju blasticu 💪❤️Kako se ti osjećaš, jesi išla u opću na kraju? Jel spermiogram i dalje super? Odmaraj sad puno 😘
    Meto 🦂❤️ hvala draga, trebat će meni izgleda kamion prašine 🤦‍♀️😁
    Samara, Women_name i Tuma finišerke naše 💪❤️
    Ruska1986 predivna je, mišić mali slatki 🤩
    Bajo Marija također i već je tako velika 🤩
    Lineica i Lita.1234 čestitam na trudnoćama, divne vijesti i velika sreća 👍
    MTBica ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Osjećam se dobro, ipak se vidi razlika kad ti izvade 8 stanica, a ne 18 kao u prvom postupku :) Ja ću biti zadovoljna da imam samo tranfser, a sve dodatno bi bila prevelika sreća za mene gledavši po dosadašnjem iskustvu. Objasnila sam svoju situaciju sa anestezijom, te velikim slovima to napisala u anesteziološki upitnik, pa sam dobila neki dodatni lijek protiv mučnine, mislim da su rekli Reglan. Kakav je spermiogram, ne znam, ali su mi sestre kod preuzimanja lijekova objasnile da se spermiogram radi svaki puta prije aspiracije, i da nema veze kakav nam je zadnji nalaz, već se gleda trenutno stanje… Detaljne brojke sigurno neću znati (kao što napišu u IVF-u npr na otpusno pismo kakav je bio spermiogram u trenutnku oplodnje), ali ću znati prekosutra kada ih moram nazvati da li su radili ICSI ili IVF.
    Dia85, Teja1408, Ribic, IscekivanjeDobrihStvari, Malala hvala curke!

❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 21:32

I super stvar koju sam otkrila, ako ce nekome trebat i ako nekog zanima... Kada krenu grcevi, pilates lopta i hopsanje sa bebom... Meni je spas! Iz nekog razloga, bas joj pase 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 21:34

https://ibb.co/5X0Z6vX

cureeee da vas malo nasmijem!!! 😂😂Muzic mi salje ovo!!! I saznao je da sam trudna preko foruma 😂😂 ahahah jer ga nema do petka i htjela sam ga iznenaditi u petak. Kupila pokloncic i test stavila unutra. Ahaha.. znao je prije ici citati na forum jer ga zanimalo sto se dogadja al nije bio mjesec dana.. i kaze mi sada da mu je bas doslo da ide pogledati 😂😂 bzvz kao nije bio sto godina da vidi sto pise hahaha.. i sazna da cemo dobitit treceee 😂😂 ali sretaan jee hahaha.. i oprasta mi jer zna da sam ludaraa..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    17. Svibanj 2021. 21:40

Women_name meni je evo moja dr odg na mail da ju muž sutra nazove i da će ga odmah ubaciti za cijepljenje, ali da mene ne bi dok dojim jer ipak nema dosta istraživanja.... 
    Lita ajme hahahaha 😂😂😂 a jadan preko foruma saznao 😂 kad je znatizeljan, da se strpimo baš bi ga lijepo iznenađenje dočekalo 😅 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

17. Svibanj 2021. 21:47

Ruska1986

I super stvar koju sam otkrila, ako ce nekome trebat i ako nekog zanima… Kada krenu grcevi, pilates lopta i hopsanje sa bebom… Meni je spas! Iz nekog razloga, bas joj pase 🙂

Među mojim prijateljicama i poznanicama kruži informacija koju je jedna patronažna u mirovini prije par godina rekla jednoj prijateljici i one se tvrde da im je pomoglo. One sto su imale strpljenja probati. Kao dobro je prije podoja da sama par puta stisnes sikicu i izdojis malo mlijeka da ono krene teci, a ne na suhu stavljati bebu jer su bebe pohlepne i gutaju pre brzo i prvo se nagutaju zraka dok im ne dođe ono pravo mlijeko, i dovoljno je jedan udah zraka da stvori grcice, a grcici su ustvari zrak u crijevima. Problem je sto nitko nema zivaca slusati kreveljenje niti dvije min i odmah prikopcavaju na sisu. Ako imas zivaca probaj, koga god znam to je pomoglo, evo i prije pola godine ženi od mog brata. Znam da ja nisam prosla to sto prolazis pa i nije moje da pametujem ali one se kunu da im je to pomoglo.

Sara 🌸
    17. Svibanj 2021. 21:50

Ruska, i moj je vječito na sisi. Al isto kao i tvoja, bas jede 😁 Najsladi mi je kad sam uzme predah u pola hranjenja. Malo otkrmi pa nastavi. Al nekad hranjenje traje i po 50min do uru. 🙈 Nije ljubitelj dude, brzo on nju ispljune. 
    Ja sam ti dobro, al jos malo krvarin. Onako bljuzgavo malo, al me živcira, sad već misec dana. Al znala san da ce bit tako, kad san imala spontani u 8tt krvarila san skoro 20 dana, ne mogu ocekivat nakon poroda da ce brzo proc. 🤦🏻‍♀️
    -
    Tuma, to je kako kod kojeg liječnika nabasaš. 🙈 Al svakako radi onako kako ce ti donit najvise mira. 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 21:52

Tweety88

Lita daj nam napisi svoju carobnu formulu 😉

A nema carobne formule, ali mislim da nije slucajnost. Bas sam se bacila u istrazivanje sebe zadnjih mjesec i pol i svog tijela i sto mi steti ne steti. Izbacila mlijeko (ne mlijecno) gluten, izvadila sve pretrage sto mi fali u krvi, sopala i nadoknadivala svime sto fali!! Po preporuci grupe jos dodala Q10 Tone povrca i PROTEINA I JAJA koja duugo nisam jela jer ih bas ne volim. Izbacila PROPOLIS i m Mlijec koje sam pila zadnje dvije godine !!! I citala u knjizi da to ne da mizda ne pomaze nego cak i STETI!! (Ne kazem da je svima tako u svom slucaju sam bas osjetila napredak kada sam maknula ) -mizda i alergija a zasto to mislim je sljedece! Jer sam imala psorijazu po rukama, i to onako uzas. Bez kortikosteroida nista!! Staviti cu vam sliku, jedva sma zivjela sa tim, do krvi svrab i rane. Dobila sam je prije cca 3 godine u 1. Trudnoci i bila je sve gore (kada se vracam u nazad uzasno se pogorsalo od propolisa i m mlijeci )a prije mi nije nikad palo na pamet da mom tijelu to ne odgovara !! Kazu da se psorijaza ne moze izlijeciti!! Ne mogu reci da je NESTALA ali ono skoro neprepoznatjivo!! A kada sam isla prosli mjesec na transfer sjecam se da sam se do krvi grebla. Sve mi je nestalo i iskreno prije par tjedanam i je palo na pamet pa mozda stvarno sad ostanem trudna al sam sama sebi rekla ma daj nemoguce.. ugl ima dosta toga. ali nacelno sam se preporodila. Ja sam istrazivala sebe (koja nemam ozbiljnijih problema i koja sam rodila dvoje djece i znala sam da je stvar u necemu sto mojem tijelu ne odgovara ili mi fali. Znaci idiopatska neplodnost. Svaki mjesec sam se do sada pazila nisam hodala trcala sve njezno nemoj ovo nemoj ono, ovaj mjesec sam svaki vikend planinarila, isla na izlete, i bas bila slobodna i ‘trenirala’ i na kraju vidim plus. Ne smatram da je slucajnost, niti da sam se opustila! Ja sam teski planer, i planiram sve! Ali da sam mislila da cu od ovog jednog seksa 11 dc ostati trudna i bez ciljanja ov nisam! Vjer su mi i hormoni sve potaknuli dodatno od stimulacije ali mislim da ima i ovoga prije!! Zelim svima bas srecu veliku!! Mislila sam da nema sanse da cu uskoro ugledati taj plus a ipak jesam tako isto zelim i svima vama koje se tako osjecate
     Jer hocete❤️❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.