Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 20:00

Nina92, njah. Nisam ja kriva što padam na tijelo, a ne na iskustvo. 

SBjelis, pa ovo znamo. Dakle, ne smije biti ni pretanak ni predebeo, zato kažemo curama da ne pretjeraju sa ciklom. Što se tiče kad je receptivan, to malo ovisi o tome kad imamo ovulaciju, nije tako crno-bijelo. Čak postoji pretraga (doduše, ne u Hrvatskoj) ERA test kojim se mjeri točno vrijeme kad je optimalno praviti transfer (kod nas idu na pik pogodi princip ):
    https://fertility-ivf.eu/hr/metody/era-test/

SeniRemmus, pih. Pa imam i ja uredne facikle, pa je meni pričao o ženi i djeci, a ne o horoskopu. 
    Sumnjiva si mi ti. : vježba bacanje noževa :

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 20:00

SBjelis

MTB jesi ti jarac/ djevica? 😁

Jarac sam navodno u podznaku, a djevica nisam već dosta desetljeća. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 20:02

Iako, da sam djevica, to bi objasnilo zašto još nisam trudna. 

💔💔💔

sbjelisi
    14. Veljača 2021. 20:08

MTB

Nina92, njah. Nisam ja kriva što padam na tijelo, a ne na iskustvo.SBjelis, pa ovo znamo. Dakle, ne smije biti ni pretanak ni predebeo, zato kažemo curama da ne pretjeraju sa ciklom. Što se tiče kad je receptivan, to malo ovisi o tome kad imamo ovulaciju, nije tako crno-bijelo. Čak postoji pretraga (doduše, ne u Hrvatskoj) ERA test kojim se mjeri točno vrijeme kad je optimalno praviti transfer (kod nas idu na pik pogodi princip ):
    https://fertility-ivf.eu/hr/metody/era-test/

SeniRemmus, pih. Pa imam i ja uredne facikle, pa je meni pričao o ženi i djeci, a ne o horoskopu.
    Sumnjiva si mi ti. : vježba bacanje noževa :

Promaklo mi to s nemoj pretjerati 🙈 Mislila sam kao Nemoj pretjerati da ti ne bi bilo lose. A ne Nemoj pregjerati da ti endo ne bude predebeo 🙈😸
    Kako nije crno bijelo? Eo pise crno na bijelo da je receptivnost 4 fucking dana 🙀 Joj, kad sutra dodjem na folikulometriju i saspem pitanja 😁😁😁🙈

oharascarlett14@gmail.com

SeniRemmus
    14. Veljača 2021. 20:09

MTB hahah ne brini za mene, već nakon prvih konzultacija nam je odnos naglo deteriorirao  sad smo u fazi: daj Bože da zatrudni, da ju/ga više nikad ne vidim 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

sbjelisi
    14. Veljača 2021. 20:09

Ako ste mislile da je sok od cikle neukusan, probajte caj s octom 😳😨👀

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    14. Veljača 2021. 20:12

MTB 😂😂😂
    Sbjelis ništa ne znam o tome, ali evo sviđa mi se, jer meni je 25dc bio transfer a 14 endo 😁
    Nitko to ne govori 😤

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

14. Veljača 2021. 20:17

Cure pisala sam vam ja o receptivnosti endometrija prije feta.. i kako vani ima pretraga za to.. I nije samo 4 dana ali je najcesce u ta 4 dana vecini nas.. Sbjelis googlaj malo implantation window svasta zanimljivo ces procitati meni je to sve bilo otkriće prije ovog feta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 20:26

SeniRemmus, takvi su najgori, kad varnice lete svuda naokolo. Priznaj, vjerojatno si i ti jedna od ovih kao Mattan koje zabace suknju iznad glave čim vide doktora. 

SBjelis, zašto bih, pobogu, to probala??? 
    I mislim da je ta 4 dana paušalno rečeno, ne može biti isto ženi koja ima cikluse 24 dana i onoj koja ima cikluse 40. Pa zato postoji ERA test, da izračuna kad je taj implantacijski prozor (tako se to zove).

💔💔💔

manemoj
    14. Veljača 2021. 20:27

SBjelis ali na tvom linku piše da je tako u normalnom prirodnom ciklusu a mi većinom ne idemo u prirodni nego se nastimava estrofemom. Ma da je tako pa svima bi nam u Fetu samo u te dane vraćali 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.