Nina92, njah. Nisam ja kriva što padam na tijelo, a ne na iskustvo.
SBjelis, pa ovo znamo. Dakle, ne smije biti ni pretanak ni predebeo, zato kažemo curama da ne pretjeraju sa ciklom. Što se tiče kad je receptivan, to malo ovisi o tome kad imamo ovulaciju, nije tako crno-bijelo. Čak postoji pretraga (doduše, ne u Hrvatskoj) ERA test kojim se mjeri točno vrijeme kad je optimalno praviti transfer (kod nas idu na pik pogodi princip ):
https://fertility-ivf.eu/hr/metody/era-test/
SeniRemmus, pih. Pa imam i ja uredne facikle, pa je meni pričao o ženi i djeci, a ne o horoskopu.
Sumnjiva si mi ti. : vježba bacanje noževa :
💔💔💔
MTB jesi ti jarac/ djevica? 😁
Jarac sam navodno u podznaku, a djevica nisam već dosta desetljeća.
💔💔💔
Iako, da sam djevica, to bi objasnilo zašto još nisam trudna.
💔💔💔
Nina92, njah. Nisam ja kriva što padam na tijelo, a ne na iskustvo.SBjelis, pa ovo znamo. Dakle, ne smije biti ni pretanak ni predebeo, zato kažemo curama da ne pretjeraju sa ciklom. Što se tiče kad je receptivan, to malo ovisi o tome kad imamo ovulaciju, nije tako crno-bijelo. Čak postoji pretraga (doduše, ne u Hrvatskoj) ERA test kojim se mjeri točno vrijeme kad je optimalno praviti transfer (kod nas idu na pik pogodi princip
):
https://fertility-ivf.eu/hr/metody/era-test/
SeniRemmus, pih. Pa imam i ja uredne facikle, pa je meni pričao o ženi i djeci, a ne o horoskopu.
Sumnjiva si mi ti. : vježba bacanje noževa :
Promaklo mi to s nemoj pretjerati 🙈 Mislila sam kao Nemoj pretjerati da ti ne bi bilo lose. A ne Nemoj pregjerati da ti endo ne bude predebeo 🙈😸
Kako nije crno bijelo? Eo pise crno na bijelo da je receptivnost 4 fucking dana 🙀 Joj, kad sutra dodjem na folikulometriju i saspem pitanja 😁😁😁🙈
oharascarlett14@gmail.com
MTB hahah ne brini za mene, već nakon prvih konzultacija nam je odnos naglo deteriorirao sad smo u fazi: daj Bože da zatrudni, da ju/ga više nikad ne vidim
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ako ste mislile da je sok od cikle neukusan, probajte caj s octom 😳😨👀
oharascarlett14@gmail.com
MTB 😂😂😂
Sbjelis ništa ne znam o tome, ali evo sviđa mi se, jer meni je 25dc bio transfer a 14 endo 😁
Nitko to ne govori 😤
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure pisala sam vam ja o receptivnosti endometrija prije feta.. i kako vani ima pretraga za to.. I nije samo 4 dana ali je najcesce u ta 4 dana vecini nas.. Sbjelis googlaj malo implantation window svasta zanimljivo ces procitati meni je to sve bilo otkriće prije ovog feta
SeniRemmus, takvi su najgori, kad varnice lete svuda naokolo. Priznaj, vjerojatno si i ti jedna od ovih kao Mattan koje zabace suknju iznad glave čim vide doktora.
SBjelis, zašto bih, pobogu, to probala???
I mislim da je ta 4 dana paušalno rečeno, ne može biti isto ženi koja ima cikluse 24 dana i onoj koja ima cikluse 40. Pa zato postoji ERA test, da izračuna kad je taj implantacijski prozor (tako se to zove).
💔💔💔
SBjelis ali na tvom linku piše da je tako u normalnom prirodnom ciklusu a mi većinom ne idemo u prirodni nego se nastimava estrofemom. Ma da je tako pa svima bi nam u Fetu samo u te dane vraćali 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji