Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Svibanj 2021. 11:30

Lucyinthesky- 7.5. beta
    Nerita - 7.5. beta
    SeniRemmus - 7.5. FET
    Nina89 - 7.5. FET
    ribic - 7.5. aspiracija
    Belaaa- 8tt, 7.5. UZV (spontana trudnoća)

Sretno svima danas cure ❤❤❤
    Danas nam je i naša Leoni imala aspiraciju 10 divnih js 💟💟
    Želim svima mnogo sreće u kojem god da su stadiju ovog teškog puta ❤🦋

endometrioza

Ruska1986
    07. Svibanj 2021. 11:34

Belaaa

Hej cure evo još cekam red beta je stigls druga ali nije punih 48sati prošlo nego 42 i 93337,9 sad cemo vidit sta on kaze pa šta bude dobro je da se penje ali opet mi pari mozda sporo vidjet cemo uzv🙏

🙏🏻❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2021. 11:34

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Lucyinthesky- 7.5. beta
    Nerita- 7.5. beta
    SeniRemmus- 7.5. FET
    Nina89- 7.5. FET
    ribic- 7.5. aspiracija
    Belaaa- 8tt, 7.5. UZV (spontana trudnoća)

Sretno svima danas cure ❤❤❤
    Danas nam je i našaLeoniimala aspiraciju 10 divnih js 💟💟
    Želim svima mnogo sreće u kojem god da su stadiju ovog teškog puta ❤🦋

Evo upravo sam ja htjela napisati za Leoni 🙈

.
    I baš to što si napisala težak put, nekima teži, nekima brži i lakši, ali uvijek ispunjen nekim događanjima, rijetko kad smo bezbrižne🤷‍♀️
    Sretno svim curama 🥰 i sačuvajte mirnu glavu!
    Ja danas slavim prvo službeno povraćanje, malo poranilo 🙈😃😬

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    07. Svibanj 2021. 11:36

Beba4321

Cure 😒😒 ja danas 7dnt i opet neko smeđarenje. 5dnt mi je bilo samo malo nešto svjetlosmeđe i jednom sam ugledala. Danas ujutro mi je bilo na papiru, sada je bila baš tamnosmeđa žilica i mislim da će još ići.. U meni stoji tračak nade da je ipak to implatacijsko, ali sam ga i oplakala, jer sam prošli put ss 8 na 9 dan dobila mengu i sad me strah da je i sada, čak još ranije 😥😥

Nemoj ti jos nista otpisivat! ☝🏻 svasta tu moze bit 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sunny_🐣
    07. Svibanj 2021. 11:43

JosipaB pa super što je dr to uočio i što ćeš to riješiti prije prvog postupka. Odmah ti se šansa za uspjeh povećava  
    ali razumijem da te UZV malo potresao to se i meni dogodilo. Svake godine idem na uzv i sve u redu kao, nikad nitko ništa nije komentirao i sad kad smo krenuli u IVF - blago policistični jajnici  mislim da IVF doktori to malo detaljnije gledaju i nastoje uklonit sve moguće prepreke prije postupka. Tako da to je u stvari pozitivno 
    AMH ti varira iz mjeseca u mjesec, ovisno o ciklusu, tvoje je malo niži u odnosu na godine, ali sa pravom stimulacijom možeš dobiti solidan broj stanica. 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Nina89
    07. Svibanj 2021. 11:43

Cureee hvala na navijanju, ja evo cekam da me pozovu upisat cu se jaoo mrzim to 😬 ne bi me cudilo da po stolu malo ode 🤣 Sretno i ostalima danas 🥰

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 11:52

ribic, takva si ti, zgodan doktor i gaćice spadaju. 
    Navijamo za tvoju trojkicu. A ti odi na generalnu probu za transfer u McD, just in case. 

IscekivanjeDobrihStvari, ne smeta Provera, očistit će ti ciste ako imaš i nadajmo se izazvati menstruaciju. Ja sam isto uzimala Proveru prije prošlog postupka, ali jaču dozu od te tvoje.

Josipab, socijalni ginekolozi često imaju lošije UZV i to jednostavno ne vide. Osim toga, oni nisu specijalizirani za ovakve probleme, pa često ni ne znaju što treba tražiti. Samo dio njihovih pacijentica su trudilice/trudnice, i većina njih lako ostaje trudna i imaju neproblematične trudnoće koje maltene ne treba voditi. Zato je kod problema bitno ići kod specijalista. I iskreno, ja ni trudnoću ne bih vodila kod njih, previše sam priča čula gdje nešto nisu primijetili na vrijeme i dogodio se loš ishod.

Belaaa 

Super za Leoni!

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Svibanj 2021. 11:53

Cure drage evo me sta da vam kazem gestacijska je tu zumancanu cak sad ni nevidi a to na vrsku cini mu se da je plod bijo ali ocito otiša 😪 u ponediljak opet betu iako je trebala bit dupla u sridu opet u njega da vidi ocu se mozda sama ocistit il vu ici ipak opet na kiretazu il tablete sta oni dole odluce  da mi vadit krv kompetnubi krvnu grupu s da se cudo desi nije baš optimistican😔😔eto cure moje jedino sta je pozitivno i veliki plus da znamo da prirodno ipak mozemo ali teško je opet prolazit sve to hvala vam  sta ste uz mene😔💔❤️😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

manemoj
    07. Svibanj 2021. 11:59

Belaaa

Cure drage evo me sta da vam kazem gestacijska je tu zumancanu cak sad ni nevidi a to na vrsku cini mu se da je plod bijo ali ocito otiša 😪 u ponediljak opet betu iako je trebala bit dupla u sridu opet u njega da vidi ocu se mozda sama ocistit il vu ici ipak opet na kiretazu il tablete sta oni dole odluce da mi vadit krv kompetnubi krvnu grupu s da se cudo desi nije baš optimistican😔😔eto cure moje jedino sta je pozitivno i veliki plus da znamo da prirodno ipak mozemo ali teško je opet prolazit sve to hvala vam sta ste uz mene😔💔❤️😘

Jako mi je žao ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• T_Ivy
    07. Svibanj 2021. 12:00

JosipaB nemoj se nista plasiti - ja sam prosla kroz uklanjanje polipa dva puta i stvarno bude zacas. Pod anestezijom i nista niti osetis, niti se cega secas 

Ono sto bih ja ovde podelila sa svima je ono sto je ovde u Nemackoj praksa, a to je da se polip operativno vadi napolje samo u sucaju kada prelazi 30mm. Kada sam razgovarala ovde sa doktorom, on kaze da je u poslednjih 10 godina bilo bas mnogo istrazivanja na tu temu i da je dokazano da polipi koji su manji od toga ne uticu na implantaciju. Meni naravno djavo nije dao mira, pa sam naravno onda mnogo citala na tu temu, uglavnom medicinska istrazivanja na engleskom i nemackom, i zaista tako stoji - posebno za polipe koji se razviju tokom stimulacije (kod mene je oba puta to bio slucaj). Znam da se na tu temu misljenja dosta razlikuju, ali samo sam htela da dam i misljenje koje ovde vlada. Licno, meni je sada zao poslednji put u oktobru prosle godine sto sam ostala bez trasnfera sa polipom od 14mm za koji su me u Ceskoj uveravali da moram da ga vadim, dok mi je doktor ovde reako da bi on sa takvim polipom definitivno radio trasnfer, posebno sto se  kod mene polip skoro uvek pojavi tokom stimulacije i onda ode sa sledecom mengom. Cak je rekao da se to ni ne smatra pravim polipom, vec 'naborom' endometrijuma koji se zadeblja na jednom mestu usled stimulacije. Jos mi je i to pokazao tacno na slicici kod mene kako to izgleda.

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.