Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    07. Svibanj 2021. 08:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Lucyinthesky- 7.5. beta
    Nerita - 7.5. beta
    SeniRemmus - 7.5. FET
    Nina89 - 7.5. FET
    ribic - 7.5. aspiracija
    Belaaa- 8tt, 7.5. UZV (spontana trudnoća)

Sretno, cure!!!

Sretno cure 🍀🍀🍀🍀

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Beba4321
    07. Svibanj 2021. 09:15

Cure 😒😒 ja danas 7dnt i opet neko smeđarenje. 5dnt mi je bilo samo malo nešto svjetlosmeđe i jednom sam ugledala. Danas ujutro mi je bilo na papiru, sada je bila baš tamnosmeđa žilica i mislim da će još ići.. U meni stoji tračak nade da je ipak to implatacijsko, ali sam ga i oplakala, jer sam prošli put ss 8 na 9 dan dobila mengu i sad me strah da je i sada, čak još ranije 😥😥

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• ribic
    07. Svibanj 2021. 09:24

Tri stanice smo dobili. Ne znam koliko je na kraju bilo folikula, budem kasnije pitala.

Ja sretna i za svoje tri i samo da sad sve dalje bude ok❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

⭐ Miss_Ivy ⭐
    07. Svibanj 2021. 09:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Lucyinthesky- 7.5. beta
    Nerita - 7.5. beta
    SeniRemmus - 7.5. FET
    Nina89 - 7.5. FET
    ribic - 7.5. aspiracija

Sretno, cure!!!

Sretno cureeeee!
    Beba nadam se da je neka zaostala krv od implantancije.. 
    razigrana drzi se ❤️
    Ruska ti ćeš morati s metlom tjerati dečke, s tim usnicama mala će biti prava zavodnica 
    ribic sretno tvojim trojčekima na tulumu u labosu!!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Josipab
    07. Svibanj 2021. 09:46

Cure,ja sam bila kod dr Poljaka na konzultacijama. Mislila sam da ce se bazirati na njegov spermiogram,kad ono-na ultrazvuku nađen endometrijski polip 10x7 mm. Savjetovao mi je histeroskopska ablacija polipa endometrija. Kaze da mi je amh nizak za moje godine (15,2), i posla me opet vaditi amh. Kaze da se javim prvi dan menstruacije da dogovorimo histero. Ja sam u soku kako mi nikad nitko nije reka da imam taj polip,idem redovno na preglede,pocela sam plakati jer me sve to skupa uznemirilo i moram opet cekati za potpomognutu...kaze da bi on radio ivf u nasoj situaciji. Sta vi kazete na to sve? Cure koje su radile histero,kako vam je to proslo? Hvala! 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Pami
    07. Svibanj 2021. 09:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Lucyinthesky- 7.5. beta
    Nerita - 7.5. beta
    SeniRemmus - 7.5. FET
    Nina89 - 7.5. FET
    ribic - 7.5. aspiracija

Sretno, cure!!!

Sretno danas curke!!! 🤞🍀🧡
    Tuma uživaj na fotkanju! Čekamo slikice 🤗

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Pami
    07. Svibanj 2021. 09:50

Josipab

Cure,ja sam bila kod dr Poljaka na konzultacijama. Mislila sam da ce se bazirati na njegov spermiogram,kad ono-na ultrazvuku nađen endometrijski polip 10x7 mm. Savjetovao mi je histeroskopska ablacija polipa endometrija. Kaze da mi je amh nizak za moje godine (15,2), i posla me opet vaditi amh. Kaze da se javim prvi dan menstruacije da dogovorimo histero. Ja sam u soku kako mi nikad nitko nije reka da imam taj polip,idem redovno na preglede,pocela sam plakati jer me sve to skupa uznemirilo i moram opet cekati za potpomognutu…kaze da bi on radio ivf u nasoj situaciji. Sta vi kazete na to sve? Cure koje su radile histero,kako vam je to proslo? Hvala!

Josipa ja sam imala histeroskopiju s uklanjanjem polipa i nije ništa strašno, ne boj se. Ja sam radila ambulantno u Ivf poliklinici bez anestezije. Kratko traje, bol je podnošljiva i drugi dan sam već bila kao nova. Biti će to sve ok, sretno!!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 10:03

Josipab

Cure,ja sam bila kod dr Poljaka na konzultacijama. Mislila sam da ce se bazirati na njegov spermiogram,kad ono-na ultrazvuku nađen endometrijski polip 10x7 mm. Savjetovao mi je histeroskopska ablacija polipa endometrija. Kaze da mi je amh nizak za moje godine (15,2), i posla me opet vaditi amh. Kaze da se javim prvi dan menstruacije da dogovorimo histero. Ja sam u soku kako mi nikad nitko nije reka da imam taj polip,idem redovno na preglede,pocela sam plakati jer me sve to skupa uznemirilo i moram opet cekati za potpomognutu…kaze da bi on radio ivf u nasoj situaciji. Sta vi kazete na to sve? Cure koje su radile histero,kako vam je to proslo? Hvala!

Super da su ti našli taj polip, on uzrokuje spontane a to ti ne treba.
    IVF se najčešće radi kad je astheno u pitanju... Eventualno možeš tražiti pola pola. Kako ti je prvi put, nitko ne zna što je bolje za vas, a dijagnoze su vam dovoljno dobre za ivf. 

💔💔💔

Lindsay
    07. Svibanj 2021. 10:13

Dia85💓🙏
    Ribic neka budu sve blastociste! Sretno!

Sretno danas svima ,javite nam rezultate!

Ruska1986
    07. Svibanj 2021. 10:16

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Women, skicnem tu i tam na Proljetne i taman vidim tvoj upit… Ne znam dal ti je ko odgovorio(dosta su zatvorena ekipa, nisu ko mi tu ❤).. Ugl, za Petrovu ti ne treba nista. Sve oni imaju! Ja sam jedino donijela jednu pelenu za izlazak iz bolnice. Nist drugo ti ne treba! Pitaj sta god te zanima 🥰🥰🥰

A da, pitala sam tamo mislim cure su rodile pa znaju, ali do sad nisam baš nijedan odgovor dobila od njih 🙈 taman sam spremala torbu, pa si mislim tamo ću možda brže dobit odgovor, znam da ti sad imaš obaveza oko bebice i ne stigneš pratit baš sve. Hvala ti! ❤️❤️ Da te pitam, sad sam naručena svaki tjedan na ctg, imam onu d1 uputnicu za trudnicku i dobila sam papir narudžbenice gdje piše da sam naručena u utorak u 10 i 50 u trudnicku, a na povijesti bolesti mi piše da je to za ctg. Onda samo s tom d1 mogu doc? Kad si ti dolazila na ctg? Jel imaju neko određeno vrijeme kad ga rade ili

I inace, meni je vise od pol kofera bilo neiskoristeno. Ono sta ti svakako treba su Chicco ulosci! I spavacice… ja sam si uzela i pidzamu i tajice i to nisam ni oblacila jer te pregledavaju svako malo pa je lakse u spavacici bit! One jednokratne gace si svakako ponesi… U sobama je jaaaaako vruce tako da si mozda uzmi nest tanje za gore, ja sam uzela ali nisam koristila uopce. Kod nas je bilo wc papira, ali si ti uzmi za svaki slucaj malo… i sesirice za dojenje! Bit ce ti lakse u pocetku, pogotovo ako imas uvucene bradavice. I ja sam imala natikace, u kojima sam se i tusirala i bila u sobi… Alo te jos sta zanima, pitaj 🤗

Jesam sve sam si to spremila, za sobe znam, pakleno je bilo kad sam ležala na pt1 🙈🙈😂 onda ću si maknit tajce, jer sam si ih spremila, znači nepotrebno 😂 i to za bradavice nisam, budem bas kupila. Hvala ti! Kad se nkj sjetim pitam obavezno 😘

Pa da.. mozsa ce ti dobro doc u pocetku, dok se ne naviknes dojit.. A i kasnije, ako ti beba malo ostetit bradavice 🤭🤭 Vodu si ooooobavezno spremi, trebat ce! Ja sam imala ruksak za radjaonu i kofer za sobu kasnije. U ruksaku spavacicu, slape, vodu i mob. Da mi ne moraju kopat po koferu! Za porod sam uzela neku najgluplju spavacicu jer sam pretpostavila da cu krvarit, kao sta i jesam i odmah sam ju i bacila(stvarno je bila kaos). Labelo si isto uzmi, trebat ce! Mogu ti napisat i stvari za pupak, koje ce ti trebat, ako zelis....

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.