Jutro cure 🥰
Jucer kad sam zvala za betu su mi rekli i da utrogeste osim sto stavlja 3×2 ..sada moram uz to jos i piti 3×1... ocito onda mi progesteron nije bas najbajniji.... ne svida mi se sto sve govore telefonski... sto nedaju papire, tako i betu kad god sam vadila nikad nisam dobila napismeno samo telefonski...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Mattan predivne su ove tvoje slikice za rodjenje bebe 😍😍
Tiina sad igra zivaca 😱 Sretno ❤❤
Ana26 Sto su ih sve odmrzavali? Ili su prvo 2 pa oni nisu bili okej pa su preostale? Isto kao kod Tiina?
Tuma ❤
Doriana ❤
Lindsay super za oplodnjuuuu ❤ Sad bitnibda tebe izbedinaju, drzi se i pazi na sebe. Hiper je bas koma..
oharascarlett14@gmail.com
Danas imamo:
Belaaa- 5.5. UZV (spontana trudnoća)
TiKi92/Tiki- 25tt imamo curicu 5.5. UZV
Pami- 27tt dolazi dečkić 5.5. UZV
Sretno!!!
Sretno curkeeee, nemojte zaboraviti javit lijepe vijesti 🤗🥰
Tuma okej sam danas, psihički barem, noc mi je bila super,uspjela sam odspavati bez ustajanja ali me po danu sve svrbi, nisam jos vadila krv,poslije vizite al su nalazi brzo,ako uspijem skicnut kolko su prije vecernje vizite javim 😂 imamo zaseban WC za izolaciju,netko je na odjelu valjda pozitivan, nitko nis ne prica, nece mene enzimi ubit,mene Ce korona dokrajcit 😂😉 kako si ti danas,jesi se smirila sad do kraja? Btw ja sam rođena sa 2600 10dana prije termina, jednostavno ima manjih beba, nije to nista zabrinjavajuce dok je sve ostalo okej 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Danas imamo:
Sretno!!!
Sretno curke 🍀🍀🍀
💛🧡
Ana26Sto su ih sve odmrzavali? Ili su prvo 2 pa oni nisu bili okej pa su preostale? Isto kao kod Tiina?
Tuma ❤Doriana ❤Lindsay super za oplodnjuuuu ❤ Sad bitnibda tebe izbedinaju, drzi se i pazi na sebe. Hiper je bas koma..
Bas igra zivaca... ako se nevarqm ti si imala istu situaciju ka i ja 20 i nesto beta jel tako?? Jel mi mozes rec ne sjecam se sad sve u detalje ..koji dan si vadila betu ?? I jesu vracene blastociste ili ?? ... znam da nazalost tvoje na kraju nije dobro zavrsilo i nadam se da ti je sljedeci dobitan 😚🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Danas imamo:
Sretno!!!
Cure sretno danas 🥰🥰
Cure ja danas 5dnt. Spavala na trbuhu i dignem se, a grudi bolee, užas.
Tako me inače boli samo kad imam gadan pms, što nisam dugo imala.
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Ana26Sto su ih sve odmrzavali? Ili su prvo 2 pa oni nisu bili okej pa su preostale? Isto kao kod Tiina?
Tuma ❤Doriana ❤Lindsay super za oplodnjuuuu ❤ Sad bitnibda tebe izbedinaju, drzi se i pazi na sebe. Hiper je bas koma..
Bas igra zivaca… ako se nevarqm ti si imala istu situaciju ka i ja 20 i nesto beta jel tako?? Jel mi mozes rec ne sjecam se sad sve u detalje ..koji dan si vadila betu ?? I jesu vracene blastociste ili ?? … znam da nazalost tvoje na kraju nije dobro zavrsilo i nadam se da ti je sljedeci dobitan 😚🥰
Tina 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
💛🧡
Sretnooo svim curama 🍀💪❤️ u svim stadijima... Tiiina drzim sve da se beta dupla sutra, nada je uvijek tu 😍 Mtb kad je histeroskopija? Da mi je netko rekao da cu brojiti dane do postupka 😍❤️ Malo me zabrinuo broj folikula na zadnjem uzv 4 🧸 al dobro bitno da koka jos nese 🥚🤣
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dada hvala ti , probat cu 😄
Mtb 😘😘😘 sljedeci pregled imam 1.6
Nina89 ❤️❤️❤️ ovaj je dobitan
Tuma idem dan po dan ,sad bar mogu malo hodat i tako nisam zatvorena samo u kucu , poslije cemo kupovat stvari za bebu i spremat za nju pa ce nekako vrijeme ic
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dada hvala ti , probat cu 😄
Mtb 😘😘😘 sljedeci pregled imam 1.6
Nina89 ❤️❤️❤️ ovaj je dobitan
Tuma idem dan po dan ,sad bar mogu malo hodat i tako nisam zatvorena samo u kucu , poslije cemo kupovat stvari za bebu i spremat za nju pa ce nekako vrijeme ic
Nemas pojma kolko mi je drago radi tebe.. Kad se sjetim samo da si rekla ovo je zadnji jaoo 🤪❤️❤️❤️ tvoj potpis daje nadu drugim curama da ipak nakom svega ce doc jedna beta koja ce bit prava 👶🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji