Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Svibanj 2021. 23:07

Nina89 hvala ti 💟💟 ajme baš mi je drago da si dobro ,i da sis bw uspješno riješila što god to bilo :) i puno sreće u fetu, i da nam se pridružiš 🤗❤❤
    Nina92 Samara mi je rekla da tražim uvijek na pun mjehur ,i dolje nisko. Moraš namazati dosta gela i slobodno malo stisnuti, onako lagano, skroz nisko ,većinom u toj liniji ruba gaćica...ja sam nju najčešće našla na sredini 15ak cm ispod pupka dok su druge cure pisale da je skroz lijevo ili desno .. kad ti očita preko 100 onda je tu negdje srčeko. Ja ga uhvatim ,bude 135-140 i brzo se izgubi jer se ona miče, vrcka moja mala :) ali dovoljno ti je da ga na 2,3 sekunde uloviš da budeš mirna i znaš da je negdje tu 🥰🥰💟🤗

endometrioza

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Svibanj 2021. 23:34

Rina89

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rina kako se ti osjećaš? Čekaš betu ili ćeš napraviti test prije?

Ja sam dobro fizički, ali već malo u isčekivanju kakav će biti ishod. 😬 Danas je 6dnt i svjesna sam da bi mogla već i test radit, ali nisam ja tip od testova.
    Hvala na pitanju! ❤️
    Osjećam neka probadanja, pogotovo danas u desnom jajniku. Mislim da mi u prijašnjim postupcima nije tako bilo, a sad, umišljam li ili je od utrića ili se sprema menga ili dobar znak, saznat ćemo. 😁
    Inače radim samo test dan prije bete pa vjerujem da će tako i sada biti. To je u nedjelju.
    A kako si ti? Kakav je tvoj plan?

Želim ti od srca da si ne umišljaš 😘 svaka čast što izdržiš do bete, ja sigurno neću toliko izdržati, ali probat ću što duže. Tek mi 2dnt, dani baš sporo prolaze. Danas sam imala čudne bolove nekih sat vremena i to je to. Ne usudim se ni nadati.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

sbjelisi
    04. Svibanj 2021. 23:43

AuroraB oprosti, niisam se mogla sjetiti o kojoj se knjizi radi i sto sam pisala 🙊 Nisam te htijela ignorirati, ma nekako s pola mozga pratim i nacecer iscitam u 5 navrata i onda zab.sto sam kome htijela odgovoriti.  🙊🙊
    Ma se ja veselim jako tvome postupku! ❤❤ Jako.
    TirelessIvy bila sam se zabrinila za tebe, ali sada vidim da nema potrebe, nema te svit, samo hrabro draga nasa Ivy ❤❤💪💪

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Svibanj 2021. 00:04

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rina89

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rina kako se ti osjećaš? Čekaš betu ili ćeš napraviti test prije?

Ja sam dobro fizički, ali već malo u isčekivanju kakav će biti ishod. 😬 Danas je 6dnt i svjesna sam da bi mogla već i test radit, ali nisam ja tip od testova.
    Hvala na pitanju! ❤️
    Osjećam neka probadanja, pogotovo danas u desnom jajniku. Mislim da mi u prijašnjim postupcima nije tako bilo, a sad, umišljam li ili je od utrića ili se sprema menga ili dobar znak, saznat ćemo. 😁
    Inače radim samo test dan prije bete pa vjerujem da će tako i sada biti. To je u nedjelju.
    A kako si ti? Kakav je tvoj plan?

Želim ti od srca da si ne umišljaš 😘 svaka čast što izdržiš do bete, ja sigurno neću toliko izdržati, ali probat ću što duže. Tek mi 2dnt, dani baš sporo prolaze. Danas sam imala čudne bolove nekih sat vremena i to je to. Ne usudim se ni nadati..

🤞🤞❤❤❤ 
    Sviđaju mi se simptomi , i meni si krenuli 2dnt :) 
    Mantram, bacam prašinu 💨🧚‍♀️💫🌟❤

endometrioza

⭐ Miss_Ivy ⭐
    05. Svibanj 2021. 01:01

Joooj Dada 🥰🥰 idem spavati posuta tom tvojom prašinicom 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• *.Women_name.*
    05. Svibanj 2021. 05:29

Vidi mene glupače 🤦🏻‍♀️ jutros gladna ko vuk, pa u 5 uzmem jedan dijetalni keksic jer nisam jela od 19 zbog GUK PROFILA! Naravno ZABORAVIH u5 da se pikam u 7 za guk profil 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jooooj

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    05. Svibanj 2021. 06:54

*.Women_name.*

Vidi mene glupače 🤦🏻‍♀️ jutros gladna ko vuk, pa u 5 uzmem jedan dijetalni keksic jer nisam jela od 19 zbog GUK PROFILA! Naravno ZABORAVIH u5 da se pikam u 7 za guk profil 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jooooj

Ajoooj..ne cemo nikom rec 😅🤭 kakva je situacija s pesekom? Jel se smirila

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

BAJOMA
    05. Svibanj 2021. 07:18

Tuma super za pregled imas jos minimum dva tjedna a znamo da se u uadnjem misecu beba udeblja  oko 1 kg znaci ti uzmi pol od toga i eto ti curke žive i zdrave od 3kg 🥰
    Magnolija🥰
    Women mislim da ti nece naskodit 🥰
    Ti sta lezis u bolnici (ja i imena 🤦‍♀️) bitno je da je beba u redu a ostalo ces prezivjet( ja sam u ovoj trudnoci 6 zubi izgubila i to prednjih 4 - al vridi da sa sam i sve izgubila-zato se ne smijem na slici 🤣🤣🤣🤣 )🤞🙏🏻😘
    Bjelish 😘
    Mtb 😘
    Aurora B jos malo🤞🙏🏻🤷‍♀️

MaloTele
    05. Svibanj 2021. 07:21

*.Women_name.*

Sad fino zaboravi da si pojela keksic😂 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

05. Svibanj 2021. 07:30

Nina89

Heeej curke drage, evo mene nakon 3 i pol mjeseca 🤣 Samo sam preletila novosti i ajme kako dobar popis, toliko novih trudnica i novih buducih trudnica! 🥰😍 Veseli me svaka, ali moram posebno spomenuti curke iz 'mog doba' koje su me obradovale svojim trudnocama ❤Nina92, manemoj, Sanjich, Dada, Meto, MilaSt
    Ruska imas preeedivnu curicu, cestitam od ❤ 🤗
    Ja sam bila okupirana poslom i nekim zdravstvenim problemima, nista ozbiljno al dovoljno da mi odgodi postupak 😤😠 Ali evo napokon idem i ja opet probati, 7.5. FET 🥰 Od tad sam doma pa vas mozda i uspijem vise pohvatati, uvijek mi je citanje sporo islo 🙃🤣

Ejjjjjj paaaa ovih dana svako malo povratak nekoga, znaci kuha se nesto bit ce postupala 🍀🍀🍀🍀🎊🎊🎊 i magnolia je trudna prirodno to ti je angrybird/ljutopile/čudovište i oni ailni ostali nickovi kojih se ne sjecam 😂
    I Mattan istoo, više ne znam jek ostavila mattan ili matkiša nick jer je meni uvik mattan u glavi 🤪

Kako si ti, koji su planovi? 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.