Tetke nase, hvala svima na lijepim rijecima ❤❤ mi cekamo jos djecju vizitu i ako bude sve ok(a trebalo bi biti)idemo svojoj kucici 🤗🤗🤗🤗 tata ne moze docekat! 🙂 najjaci je! Zove me jutros da je stavio sjedalicu u auto i jel ok, reko je, kaze on onda ju idem maknut. Pa reko zast ju mices, ionako dolazis skoro po nas, kaze on pa da se ne ohladi u autu 🤭🤭🤭🤭 jadnicak ❤
A daaajjjjj awwwww♥️♥️♥️♥️! Drago mi je da idete uskoro domeka🥰. Kate je preslatka😍!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Tetke nase, hvala svima na lijepim rijecima ❤❤ mi cekamo jos djecju vizitu i ako bude sve ok(a trebalo bi biti)idemo svojoj kucici 🤗🤗🤗🤗 tata ne moze docekat! 🙂 najjaci je! Zove me jutros da je stavio sjedalicu u auto i jel ok, reko je, kaze on onda ju idem maknut. Pa reko zast ju mices, ionako dolazis skoro po nas, kaze on pa da se ne ohladi u autu 🤭🤭🤭🤭 jadnicak ❤
Ajmeee pree slatkoo 🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ruskica!!!! 🥰🥰😍😍😍 Dosla sam samo zbog tebe!!! Cestitam ti od srca!!!! Kata je prepredivna!!! Cupavica preslatka. Joj mazi ju i mirisi mirisi puunoo!!! 🥰🥰❣❣
Malo sam se maknula i radim na sebi i svojim jajima🤣🤣... Sretno svima cure, da sto prije zacujemo vrisku gladne bebe 😉
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Leia2.0 hvala ti 🥰🥰 Kako si ti?
Ruska1986 pa preslatko baš 💙💙
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Preslatko ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska, jutros sam vidjela fotku i nisam se mogla prestati smijati.. Doslovno kako je netko komentirao, čula sam njen plač.
Želim vam divan i nezaboravan ovaj dan i da vam sljedeći tjedn prođu u sreći koje ćete se uvijek sjećati. Postoji nešto magično u tm prvim danima doma.. Sretno!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Matkiša ma ja sam ok, cekam mengu, koja ce naravno sad kad treba doci kasniti, tj vec kasni. 🙈
Al mislim da je normalno nakon svega da mi tijelu treba neko vrijeme da se vrati na svoje. Dva tri tjedna gore dolje, ne cini neki veliku razliku. Jos da nas ovaj covid ne zajebava pa da mogu putovat ko covjek i iskoristiti to vrijeme maksimalno..eh gdje bi mi bio kraj 😅
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Bajoma i Ruska princezice su vam prekrasne 🥰🥰🥰🥰
Ajme Ruska ako muž još nije vidio bebu koje će to uzbudjenje i emocije biti. Obavezno ga uslikaj ili usnimi, biti će vam prekrasna uspomena. ❤️
Ne znam tko što danas ima ali sretno svima 🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Matkiša ma ja sam ok, cekam mengu, koja ce naravno sad kad treba doci kasniti, tj vec kasni. 🙈
Al mislim da je normalno nakon svega da mi tijelu treba neko vrijeme da se vrati na svoje. Dva tri tjedna gore dolje, ne cini neki veliku razliku. Jos da nas ovaj covid ne zajebava pa da mogu putovat ko covjek i iskoristiti to vrijeme maksimalno..eh gdje bi mi bio kraj 😅
Uvijek mi nešto čekamo 🙈 a Covid me posebno nervira... Ti bi sada trebala u FET ili?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich Stavili smo joj krevetić ispred ulaza u našu sobu, nije odbačena nikako. Stvarno se prema njoj ponasamo kao da je naše dijete. I meni je moja smrdila užas 🙈🙈🙈 rigala sam odma kad je došla. Ovo sad već traje 2 mjeseca, ali s ovim ugrizom je fkt pretjerala. Nismo je odvajali, nećakinja mala se rodila, pustili smo je i da se igra s njom i sve ali jednostavno nemogu prec preko tog da spava sad s nama. Curica ima jednu godinu, s njom se igra sve super, ali ja kad joj priđem onda počne lajanje skakanje, ljubomora 🙈A karakter joj je užas, takva je od malena, čim nije po njezinom odma gluposti radi. Inače ovako je zlato od psa, nikad ništa od namještaja, umiljata, mirna. ALI ako nas nema doma duže, a nismo je poveli, otvori si sama kantu u wcu i rastrga uloske i papire po cijeloj kući 🤦🏻♀️🙈 prgava inatljiva uf, samo kj smo do sad sami bili, pa nisam to tako gledala. Sad kad si razmišljam kj bi tak ljubomorna mogla radit s bebinim stvarima 🙆♀️. Dajemo joj priliku, nadam se da će s vremenom popustit. Iako muž je već lud, nakon ovog jutros je reko da ide nekom na udomljavanje 🥴 veterinarka nam je rekla da oni imaju takav tvrdoglav inatljiv karakter, da hoće pokazat da su oni gazde i da će bit po njihovom. Reko krasno
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji