Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    26. Travanj 2021. 23:38

Ruska1986

Evo i Katice! 🤗
    Slika prije dojenja:
    https://ibb.co/QP3jd37
    Slika poslije dojenja:
    https://ibb.co/SmrHV27
    Ljubi ju majka 🤭🤭🤭

🥰🥰🥰🥰 predivna je.
    Dat ce mami papra 😁😁😁🥰😘

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Travanj 2021. 23:50

Cure drage mašem svima 🥰🥰
    Malo sam živnula pa sam više u muvingu,ali svratim škucnuti malo 🤗🤗 ali ako sam išta zapamtilaaa🤣 ,no vidim lijepe vijesti danas 😍🥰
    Piky , 5/5 pa divno 💟💟💟🤞
    Lucyinthesky 🤞💟❤💟❤
    Rina mantramo do srijede 🤞❤❤❤
    razigrana ,sretno od srca 💟💟🌸
    Mtb fino si sebe zatajila sa liste🤣🤣🤣 ,drago mi je da su ti "sjele" konzultacije ,čini mi se skroz ok pristup i sve što si napisala,znam da uvijek imaš plan 🌺🌺🦋❤. 
    Bajo naravno da nisam uspjela uhvatiti sliku ali vjerujem curama 🥰🥰🥰🐞🐞❤
    Ruska Kate je carica, već se vidi da je ona šefica,čekaj kad tatu počne oko malog prsta vrtit,past ćeš u drugi plan mama, pa tko bi joj odolio, vidi ju ❤❤❤❤🐞🌺💟💟 srce malo ...
    Matkiša sve sa ti rekla . Fulala sam ti betu za 1.5 🤣
    Trudnica naša, još malo se seliš na donju listu ❤❤❤
    Što se dodataka tiče, ja od početka prvog postupka pijem Mg 400 i Femibion 1 ,on sadrži folnu i sve što mi treba, a nakon 12tt sam prešla na Femibion 2 uz koji ide kombinacija DHA i vit D . Po brojevima je i ima svega dovoljno pa si ne moram sama ništa dodavati. Sad to do kraja trudnoće ,jedino ću Mg kasnije stati. 
    .....
    Trudnice ja baš osjećam zatezanje dolje ,povremeno, neznam nek se to maternica širi ili što, neznam kakav osjećaj treba biti ali baš onako kao stezanje i pikanje u području jajnika. 
    I kao da osjetim neke crviće/leptiriće 🦋🦋 po maternici .
    Neznam jesam li si to umislila ali baš kao da me škakljika...
    Mislim si nekako da je za to u 15tt rano ali neznam, možda mi iskusne trbušaste tetke mogu više reći 😎😎🐞
    ....
    Vrlimmm 💟💟💟💟💟💟

endometrioza

Rina89
    26. Travanj 2021. 23:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, naravno da se beta vadi 11. dan, koji crni 12.razigrana, ananas DO FETa radi endo, poslije ne.

Emma05, definiraj odmah? Počela sam piti danas, trebam li očekivati pozitivan test za par dana?AuroraB, zamišljam malca koji je upao u paučinu kao Frodo, a nema Sama da ga spasi. Možda ih zato vole baciti dva unutra, da onaj oprezni opameti onog avanturistu?

Rina89, ma tko sam ja da te odgovaram od probavanja, ja ću do kraja svoje karijere isprobati i ono što oni još nisu izmislili.Ina85, probaj odležati 15 min nakon što ga staviš. U to vrijeme se apsorbira sve što se treba apsorbirati, izađe samo višak.

Matkiša, meni su isto rekli da je folacin bolji, da je premalo folata u prenatalnim. Drugi vitamini su manje bitni sad, sad je samo folna bitna. I magnezij radi maternice.

Ma ni ne mislim da me odgovaraš. 🙂

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Rina89
    26. Travanj 2021. 23:55

Ruska1986

Evo i Katice! 🤗
    Slika prije dojenja:
    https://ibb.co/QP3jd37
    Slika poslije dojenja:
    https://ibb.co/SmrHV27
    Ljubi ju majka 🤭🤭🤭

Hehehe, satkicaaa! 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• LucyLou
    27. Travanj 2021. 03:29

Mattan, beta je top! Cestitam i zelim sve naj naj naj za dalje. 😃💪🏻🤞🏻
    Piky, juuupiiiii, odlican rezultat! 🎉🎊🙃
    Lucyinthesky, juuuupii, dva su tu, drzimo fige i na nogama i rukama i usput navijamo i za ostale! ☺️🤞🏻😘
    MTB, nesto si mislim - ma jel to uopce moguce da pomisljas na to da varas Gica? 😘
    Bajo, ja Mariju ne ulovim ali vjerujem da je mala krasotica - na mamu, naravno 😍
    Miss, samo ti uzivaj, i javi nam se kad budes u prilici 😉
    Ruska, premedena ja, kako bih ja te obrascice ljubila 😘😘😘
    Anksimoron, hvala ti puno 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    27. Travanj 2021. 05:48

Jutro cure, ja naravno nemrem spavat 😂🙈
    Mi doma imamo ogroman problem s našom maltezericom ja više neznam kj da radim. Bila je savršen pes do prije par mjeseci. Onda sam ja odlučila da više ne može spavat nama pod nogama u krevetu, bili smo sami i nekak mj to nije smetalo. Sad beba dolazi i nemogu zamislit da ona spava s nama i bebom u krevetu. E tu su počeli problemi, njezin inat, počela je pisat svagdje po kući, jutros ju suprug ide s novinama lupit i isterat ju van jer se opet popisala, ona ga ugrize.  Prepametna je, dobro zna šta znači pisanje i traženje da ide van pisat. Predobro ju poznajem i ovo je čisti inat. Ja nemogu vjerovat da je to isti pes, vec 4 godine ju imamo. Žao mi ju je dat nekom, predugo je s nama, a s druge strane nemogu zamislit da uz bebu po cijele dane moram dezinficirat podove i prat jer se ona inati. Prestrašno 😔😔😔 obožavam životinje, i znam da i vas puno ima pesa ali da idem ponovo nisam sigurna jel bi dopustila da je u toj mjeri bliska s nama jer ovo je užas 😔

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Emma05
    27. Travanj 2021. 05:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05, definiraj odmah? Počela sam piti danas, trebam li očekivati pozitivan test za par dana?

Haaha bez zafrkancije...identican mi je bio svaki postupak..i puc odjednom mi treba (nakon 8 g.) gynositol i d vitamin (koji sam i pila vec ionako)...i prvi put mi "upali" oplodnja...mozda je to..mozda nije..a mozda su u šumi.🤔 Dozivila sam ga kao neki čudomix koji me oplodio jer prije toga nikad nisam cula za te carobne rijeci 🌬G Y N O S I T O L...🧘‍♀️🧚‍♀️🌟😄..kasnije sam ga zamijenila s obicnim inositolom jer ne smijem taj oblik folne koji je unutra (mthfr).🤷‍♀️😜😁...there u go😜😉

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• ribic
    27. Travanj 2021. 06:21

Ruska Kate mi predobra. Tak i ja, nervoza dok sam gladna, haha
    Piky cestitke za rezultat
    Mtb nismo ni ocekivali da neces imati plan

Ja vas citam (koliko stizem). Guzva i kaos na poslu tak da u 20h navecer vec idem u krpe. Odradila sam tri dana pikica (Gonal) i do sad nikakve nuspojave niti nis.

U cetvrtak pcr i u petak prvi uzv (8.dc).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

MISS
    27. Travanj 2021. 06:26

Ruska jooj,kako sam ti slatka ❤️❤️ divna divna ,mogu zamislit kako uzivas 🙏🥰
    Bajo tvoju ljepoticu sam propustila 😘😘
    Lucyou drzi se 🥰🥰
    Womenname ima nas još sta ne spavamo,ne mogu vjerovat kako je pas pametan da vec sad kuzi da beba stize i vec se inati...nemam psa,ali vjerujem da je to bas tesko i nadam se da cete uspit rijesit problem!!
    Dada, ne brini sve ti je to normalno...svasta ces osjecat zatezanje,rastezanje,pikanje,menstrualnu bol, pritisak...sve sam imala prakticki do prekjucer 🤦

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    27. Travanj 2021. 06:52

MISS

Ruskajooj,kako sam ti slatka ❤️❤️ divna divna ,mogu zamislit kako uzivas 🙏🥰
    Bajotvoju ljepoticu sam propustila 😘😘
    Lucyoudrzi se 🥰🥰
    Womennameima nas još sta ne spavamo,ne mogu vjerovat kako je pas pametan da vec sad kuzi da beba stize i vec se inati…nemam psa,ali vjerujem da je to bas tesko i nadam se da cete uspit rijesit problem!!
    Dada,ne brini sve ti je to normalno…svasta ces osjecat zatezanje,rastezanje,pikanje,menstrualnu bol, pritisak…sve sam imala prakticki do prekjucer 🤦

Počet ćemo se dopisivati po noći na forumu 😂😂😂 kj idem dalje nekak sve kraće 🙈😂 daaa, i ja se nadam. Jako je pametna, da, i to nam ne idu u prilog uopće 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.