Cure drage mašem svima 🥰🥰
Malo sam živnula pa sam više u muvingu,ali svratim škucnuti malo 🤗🤗 aliako sam išta zapamtilaaa🤣 ,no vidim lijepe vijesti danas 😍🥰
Piky ,5/5 pa divno 💟💟💟🤞
Lucyinthesky 🤞💟❤💟❤
Rina mantramo do srijede 🤞❤❤❤
razigrana ,sretno od srca 💟💟🌸
Mtb fino si sebe zatajila sa liste🤣🤣🤣 ,drago mi je da su ti "sjele" konzultacije ,čini mi se skroz ok pristup i sve što si napisala,znam da uvijek imaš plan 🌺🌺🦋❤.
Bajo naravno da nisam uspjela uhvatiti sliku ali vjerujem curama 🥰🥰🥰🐞🐞❤
Ruska Kate je carica, već se vidi da je ona šefica,čekaj kad tatu počne oko malog prsta vrtit,past ćeš u drugi plan mama, pa tko bi joj odolio, vidi ju ❤❤❤❤🐞🌺💟💟 srce malo …
Matkiša sve sa ti rekla . Fulala sam ti betu za 1.5 🤣
Trudnica naša, još malo se seliš na donju listu ❤❤❤
Što se dodataka tiče, ja od početka prvog postupka pijem Mg 400 i Femibion 1 ,on sadrži folnu i sve što mi treba, a nakon 12tt sam prešla na Femibion 2 uz koji ide kombinacija DHA i vit D . Po brojevima je i ima svega dovoljno pa si ne moram sama ništa dodavati. Sad to do kraja trudnoće ,jedino ću Mg kasnije stati.
…..
Trudnice ja baš osjećam zatezanje dolje ,povremeno, neznam nek se to maternica širi ili što, neznam kakav osjećaj treba biti ali baš onako kao stezanje i pikanje u području jajnika.
I kao da osjetim neke crviće/leptiriće 🦋🦋 po maternici .
Neznam jesam li si to umislila ali baš kao da me škakljika…
Mislim si nekako da je za to u 15tt rano ali neznam, možda mi iskusne trbušaste tetke mogu više reći 😎😎🐞
….
Vrlimmm 💟💟💟💟💟💟
Sve ti je to normalno! A za bebu, neznam evo stvarno. Ja sam isto govorila sa 16 tt da osjećam nešto, svi su mi govorili da nemogu, pogotovo prva trudnoća. Ja nešto jesam osjećala, a sad jel bila to ona ili nije 🤷♀️ sa 18 tt sam bila sigurna da je to bebac 🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska kako je Kate lijepaaa..kako si ti?
Bajo tvoju ljepoicu sam propustila:/..hvala ti na tim željama i što nas hrabris
Ribic ne znam jesam li dobro polovila, ti si u Vinogradskoj? Treba li brzi test za početak pikanja? Držim fige da folikuli lijepo rastu ..
Dada drago mi čuti da si malo živnula.. bit će to svaki dan sve bolje
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Malo sam živnula pa sam više u muvingu,ali svratim škucnuti malo 🤗🤗 aliako sam išta zapamtilaaa🤣 ,no vidim lijepe vijesti danas 😍🥰
Piky ,5/5 pa divno 💟💟💟🤞
Lucyinthesky 🤞💟❤💟❤
Mtb fino si sebe zatajila sa liste🤣🤣🤣 ,drago mi je da su ti "sjele" konzultacije ,čini mi se skroz ok pris
Jutro curke :)
Womens name sto se tice psa bas mi je zao.. Ali mislim da ce se naviknut? Gdje ste ju prebacili da spava? Nasa mopsica nikad nije na bracni krevet stavim joj pored sebe krevetic i tu je spavala. Kad sam imala mucine smetala mi je jer mi se osjet mirisa istancao pa mi je vlastiti pas smrdio.. I prebacila sma je u dnevnu.. Znala bi mi sjediz ispred vrata dok joj ne dosadi pa bi legla ipak u dnevnu.. Isto se malo inatila popisala bi se i to npr kad sam kupila pelenu jer sam mislila da ima upalu ona bi pores.. Onda sam skuzila da je inat.. Sad vise nije navikla se.. Oni si blagog karaktera pa je lakse ali vjerujem da ce se i tvoja naviknit.. Nemoj odustajat od nje.. A druga stvar tvoja beba vec sad ima imunitet za nju, u trudnoci ga stekne tako da joj pas nece smetat.. A dok beba propuže pasić će bit opet stari 🙃🙃 kad rodis obrati puno paznje na psa da se ne osjeti odbaceno.. Vjeruj mi moze se stvar zakomplicirat.. Prija se morala rjesit psa jer je bio ljubomoran na bebu ali ona je i sama priznala da ga je od straha u pocetku micala od bebe.. Ja vec planiram cim rodim na kauc ih oboje stavit da leze u njuškaju se 😍
Jutro cure🤗 sretno svima danas!
Ruska jel idete danas kuci? Kate ima tocno slicnu facu kao ja kad sam gladna 😂 nervozaaaaa
Predivna ti je, bas si blagoslovljena 🙏🏻❤️
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Jutro cure, da li je koja bila u programirano ovulaciji s Estrofemom i inekcijom Decapeptyl?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Women_name ja ti ne mogu pomoči jer se jako bojim psića a i mace mi nisu na čisto 🙈
Nadam se da ćeš riješiti problem 💜
Dada ajde bebo javi se Dado da zna sto posto da si ti 🧡😉
.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mobitel mi je nepismen, zanemarite 😬
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska brateeee 💜
Cestitam ti od srca 😘
Tako mi je drago da ste obje ok, bas san sretna radi vas 😍
Nasa flegma i kul trudnica sad ima novu ulogu = flegma mamasita 😎
Malena ti je preslatka, secer ☺️
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Piky ,5/5 pa divno 💟💟💟🤞
Lucyinthesky 🤞💟❤💟❤
Mtb fino si sebe zatajila sa liste🤣🤣🤣 ,drago mi je da su ti "sjele" konzultacije ,čini mi se skroz ok pristup i sve što si napisala,znam da uvijek imaš plan 🌺🌺🦋❤.
Bajo naravno da nisam uspjela uhvatiti sliku ali vjerujem curama 🥰🥰🥰🐞🐞❤
Ruska Kate je carica, već se vidi da je ona šefica,čekaj kad tatu počne oko malog prsta vrtit,past ćeš u drugi plan mama, pa tko bi joj odolio, vidi ju ❤❤❤❤🐞🌺💟💟 srce malo …
Matkiša sve sa ti rekla . Fulala sam ti betu za 1.5 🤣
Trudnica naša, još malo se seliš na donju listu ❤❤❤
Što se dodataka tiče, ja od početka prvog postupka pijem Mg 400 i Femibion 1 ,on sadrži folnu i sve što mi treba, a nakon 12tt sam prešla na Femibion 2 uz koji ide kombinacija DHA i vit D . Po brojevima je i ima svega dovoljno pa si ne moram sama ništa dodavati. Sad to do kraja trudnoće ,jedino ću Mg kasnije stati.
…..
Trudnice ja baš osjećam zatezanje dolje ,povremeno, neznam nek se to maternica širi ili što, neznam kakav osjećaj treba biti ali baš onako kao stezanje i pikanje u području jajnika.
I kao da osjetim neke crviće/leptiriće 🦋🦋 po maternici .
Neznam jesam li si to umislila ali baš kao da me škakljika…
Mislim si nekako da je za to u 15tt rano ali neznam, možda mi iskusne trbušaste tetke mogu više reći 😎😎🐞
….
Vrlimmm 💟💟💟💟💟💟
Ja ipak mislim da ti je to malo rano.. Dosta slicni su ti ti radu crijeva i lako ti ih je pomijesat... Zene koje su vise puta radjale osjete pokrete ranije, ali isto ne bas tako rano. Ali, tetka, nikad se ne zna 🤷🏻♀️ ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name joj bas mi je zao...nasa pesica svakako ne smije na krevet nego spava pored nas..dobro nekad se uvuce ali to sve onako s oprezom kao neprimjetno hahaha..mozda ce ti zvucat smjesno ali probaj joj malo vise paznje posvetit..onako preko dana se malo vise poigraj s njom i tak to...sve oni osjete...jer tako i moja prasica ako sam bas umorna, pa s njom odradim sve na brzinu onda ona iz inata popiški se u kuci, kopa po ssmeću, uzima nam robu, tj sve sto inace ne smije i sto ne radi...svakako i kad rodis nemoj je bas tjerat i to jer bi iz ljubomore nedaj Boze mogla napast bebu...cudno je to njima sve jer su navikli bit jedine maze...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji