Bit će danas McD!!! Imamo ovo:
(Š)Mattan/Matkiša - 26.4. beta
Piky- 26.4. transfer
Lucyinthesky- 26.4. transfer
Rina89 - čeka rezultate oplodnje
razigrana - čeka rezultate oplodnje
Sretno, djevojke!!!
Sretno cure🤞
Dan treci: stanje nakon carskog je puuuuno bolje! Sve zateze jos, al je bol neusporediva.. Danas sam i dojila i vec je lagano krenulo mlijeko, a Kate ima bas zelju dojit(valjda misli da je rakija, mamino 🤭). Sve u svemu, sutra bi trebale kuci! Jedva cekam 🤗🤗🤗🤗🤗
Bravo mama za dojenje😍😘🤗🤩
Sretno cure!🌹
Čestitke Matkisi na odličnoj beti!
MTB, cekamo izvjestaj s konzultacija 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
MTBica sretno!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Hvala cure. Ma ovo su samo konzultacije, ne očekujte čuda 😁 Nije da ću biti trudna iza njih 😁
SofiSofi, da, postoji ograničenje. Moramo biti kreativne 😁
💔💔💔
Cure koje au imale bakterije u urinu.. Ja dobila dna nalaz urinokulture pise sterilan a analaz urina prije 6 dana ukazuje na bakterije.. Kak je to moguce? Cekam popodne da dr pocne radit al mi nema nikako logike..
Jos sam pocela imat i simptome nagon za piskenje pa odem na wc pa jedva nes pišnem...
Mattan nek se dupla pravilno 🥳🥳🤞🤞
Beba mora bit dobar 🤞
MTB bas me zanima sta ce ti rec ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure koje au imale bakterije u urinu.. Ja dobila dna nalaz urinokulture pise sterilan a analaz urina prije 6 dana ukazuje na bakterije.. Kak je to moguce? Cekam popodne da dr pocne radit al mi nema nikako logike..
Jos sam pocela imat i simptome nagon za piskenje pa odem na wc pa jedva nes pišnem…
Znaci da se nije izolirala nikakva bakterija u urinokulturi( nisu se iskolonizirale u velikom broju)..ako ima malo bakterijica u urinu i nebi ti trebale stvarati problem..a mozda su i s koze..ovisno o tome kako je uzet urin..kontaminacija uzorka...malo vise piti tekucine za svaki slucaj
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sanjich meni ti jednom bio feces u urinu, a nema šanse da je od mene.. Tuširala se i tu večer, i jutro.. Kao i svi temeljito sve pripremila, na kraju ispalo da se ja nisam okupala a njihov smrdljivi wc kao nije kriv 😤
Tako da te gamadi kontaminiraju na razne načine uzorke, a i labosi su upitni...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji