Hvala cure, ja sam bas zbunjena, posto sam vec prosla turu antibiotika i isla kontrolirat jel proslo jako sam pazila na davanje uzorka. Tj doma sam ga dala ujutro nakon tusiranja.. Jedina razlika je sta sam se za urin obrisala rucnikom a za urinikulturu se nisam brisala nakon kupanja… Stvarno moguce da je i to u pitanju.. Al me buni taj pritisak za piskenje.. U svakom slucaju cini mi se da cu morat jos jedan dat da sam sigurna jel je il nije 🤷🤪
Moguce da ako si imala nedavno uroinfekt da je ta sluznica jos kao osjetljiva pa osjetis svasta…svakako pazi da puno pijes..i mokris..i da pazis na secere tj hranu koja bi mogla potaknuti osnosno razviti idealan medij za razmnozavanje bakterija…Ja sam se godinu ipo - dvi mucila s cistitisima..i imala u dva navrata hemoragijski cistitis di sam bas piskila krv..nanijeli su mi upravo kateterom u bolnici kad sam se operirala "dolje", vanmaternicna neka po redu i sl…i u ta dva puta mi nisu izolirali bakteriju a realno tegobe su tu..tek na 3u urinokulturu su mi uspili izolirati taj soj..kojeg sam na kraju lijecila sa 2 antibotika..i da ne govorim jos koliko prirodnih lijekova.. kojekavih travarija i sl. Ugl duuugo sam jos osijecala posljedice a iskorijenila sam beštiju. I dan danas pazim na unos slatkog zbog toga..cim se opustim odma me nesto kao smeta😒
Joj hvala ti, bas mi znaci sta si napisala detaljno iskustvo.. A ja sam do neki dan pila pola litre vode dnevno.. I jela samo ugljikohidrate.. Radi velikih mucnina.. Tek unatrag par dana sam dosla k sebi iako i dalje nije bas da mogu birat sto cu pojest.. Tako da to sve ne pomaze u ovom slucaju ali trudim se vise piti koliko mogu.. Na tekucinu sam najvise povracala pa sam jos pazljiva oko toga 🙄
Hvala cure, ja sam bas zbunjena, posto sam vec prosla turu antibiotika i isla kontrolirat jel proslo jako sam pazila na davanje uzorka. Tj doma sam ga dala ujutro nakon tusiranja.. Jedina razlika je sta sam se za urin obrisala rucnikom a za urinikulturu se nisam brisala nakon kupanja… Stvarno moguce da je i to u pitanju.. Al me buni taj pritisak za piskenje.. U svakom slucaju cini mi se da cu morat jos jedan dat da sam sigurna jel je il nije 🤷🤪
Moguce da ako si imala nedavno uroinfekt da je ta sluznica jos kao osjetljiva pa osjetis svasta…svakako pazi da puno pijes..i mokris..i da pazis na secere tj hranu koja bi mogla potaknuti osnosno razviti idealan medij za razmnozavanje bakterija…Ja sam se godinu ipo - dvi mucila s cistitisima..i imala u dva navrata hemoragijski cistitis di sam bas piskila krv..nanijeli su mi upravo kateterom u bolnici kad sam se operirala "dolje", vanmaternicna neka po redu i sl…i u ta dva puta mi nisu izolirali bakteriju a realno tegobe su tu..tek na 3u urinokulturu su mi uspili izolirati taj soj..kojeg sam na kraju lijecila sa 2 antibotika..i da ne govorim jos koliko prirodnih lijekova.. kojekavih travarija i sl. Ugl duuugo sam jos osijecala posljedice a iskorijenila sam beštiju. I dan danas pazim na unos slatkog zbog toga..cim se opustim odma me nesto kao smeta😒
Joj hvala ti, bas mi znaci sta si napisala detaljno iskustvo.. A ja sam do neki dan pila pola litre vode dnevno.. I jela samo ugljikohidrate.. Radi velikih mucnina.. Tek unatrag par dana sam dosla k sebi iako i dalje nije bas da mogu birat sto cu pojest.. Tako da to sve ne pomaze u ovom slucaju ali trudim se vise piti koliko mogu.. Na tekucinu sam najvise povracala pa sam jos pazljiva oko toga 🙄
Trenutno sam na d-manozi. Probiotik ne stajem piti vec duuugo...1 navecer. Ne moze skoditi. Cak vise ni ne pijem uvin caj i to..doduse zbog postupka sam bila stala. I secer mi je neprijatelj (tesko mi palo😏..imam koji kil skinit😜)...
Prirodne stvari dolaze u obzir..a zasto ne zastititi organizam...pogotovo trudnice..pa vidi sto smijes...nemam u tom segmentu bas iskustva🙄🤔🤷♀️...sretno😃💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Evo mene sa pregleda. Dr. Vlasic jako draga osoba i doktor. Ako nekome treba preporucujem. Opatija. Uglavnom krecemo od danas sa decortinom utrogestanom i aspirinom , od potvrdene trudnoce u maternici sa niskomolekolarnim heparinom. Prirodni pokusaji za sada. A ako neide vidjet cemo sto dalje.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Mtb Sretno na konzultacijama i btw pinkfairydust je rodila ❤️ Mattan sestro po seboreji cestitam neka se uredno dupla Ruska brz oporavak ti zelim, a bebici puno zdravlja i godina s vama 🥰 Drugo nista zapamtila nisam 🙈 i mi smo danas bili na pregledu, Nadia 7.5 kg i 70 cm, Noah 10.04 kg i 76 cm. Oboje imaju gljivice na guzi jer su imali krupicu, dok smo to izlijecili, pokakili i eto ga voila i na guzi 😥
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MTB još čekaš?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Najbitnija vijest danas, došao je Gynositol, i popila sam prvu dozu.
Već se osjećam plodnijom
💔💔💔
Što se Petrove tiče, bolnica je ... očito bolnica, nije privatnik Sestre izgledaju jako drage i podržavajuće.
Doktorica je kao što ju je AuroraB reklamirala. Pohvalila je sve moje pretrage, kaže da "su me dobro poslali" i da ni ona to ne bi bolje.
Pohvalila je listu suplemenata, kaže da sve za što postoji iti mala sumnja da pomaže ja imam, a ništa od toga ne šteti.
Zadovoljna je nalazima, kaže da su mi godine glavni faktor. Prihvaćaju sve nalaze, ne moram ponavljati kod njih. Samo markere na spolne bolesti moram ponoviti jer njima traju 6 mjeseci.
Slaže se da je prvi spontani vjerojatno kromosomska greška, a da je drugome presudio miom.
Poslala me njihovom endokrinologu za štitnjaču, za to sam jako sretna, trebala bih brzo dobiti termin.
Na žalost, spetljala sam se, nisam pitala za hematologa i trombofiliju, ali imam vremena do postupka.
Mi u godinama imamo prednost, na postupak mogu kad god hoću i budem spremna, kaže da će mi do rođendana napraviti dva stimulirana, i možda još pokoji prirodni između (ako bude trebalo).
Svi su se jako zabrinuli za mene što sam se istrošila, i trude se dati mi maksimum do tog crnog datuma - mog rođendana.
💔💔💔
Lucka007, za hydrosaphinx kaže dr da bi se skužilo na UZV da imam nešto gadno, da se ne moram zamarati time.
💔💔💔
moj prolaktin danas 567, u četvrtak je bio 770. Referentno je do 490.
i dalje je blago povišen tako da ću prema preporuci dr pocet pit Bromergon pola tablete dnevno.
Ali mi je drago da sam ponovno vadila, sad sam mirnija da je ipak samo blago povišen
danas je neko zatišje na forumu imala sam samo par stranica za pročitati
MTBica super za Gynositol kako je bilo na konzultacijama?
Piky, Lucyinthesky, razigrana, Rina89 gdjeee steee? kako je prošlo danas?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Što se Petrove tiče, bolnica je … očito bolnica, nije privatnikSestre izgledaju jako drage i podržavajuće.
Doktorica je kao što ju je AuroraB reklamirala. Pohvalila je sve moje pretrage, kaže da "su me dobro poslali"i da ni ona to ne bi bolje.
Pohvalila je listu suplemenata, kaže da sve za što postoji iti mala sumnja da pomaže ja imam, a ništa od toga ne šteti.
Zadovoljna je nalazima, kaže da su mi godine glavni faktor. Prihvaćaju sve nalaze, ne moram ponavljati kod njih. Samo markere na spolne bolesti moram ponoviti jer njima traju 6 mjeseci.
Slaže se da je prvi spontani vjerojatno kromosomska greška, a da je drugome presudio miom.
Poslala me njihovom endokrinologu za štitnjaču, za to sam jako sretna, trebala bih brzo dobiti termin.
Na žalost, spetljala sam se, nisam pitala za hematologa i trombofiliju, ali imam vremena do postupka.
Mi u godinama imamo prednost, na postupak mogu kad god hoću i budem spremna, kaže da će mi do rođendana napraviti dva stimulirana, i možda još pokoji prirodni između (ako bude trebalo).
Svi su se jako zabrinuli za mene što sam se istrošila, i trude se dati mi maksimum do tog crnog datuma - mog rođendana.
Kakav je onda plan za dalje? Odnosno postoji li sad?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji