Beba4321, navijamo!!!
Rina89, oki, hvala na info. Navijamo za srijedu!!!
I naravno da će opstati, vidiš kako cure navijaju za tebe.
Hvalaaa tebi i svima što navijaju! ❤️❤️❤️
Sretno tebi na konzultacijama!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Cure koje au imale bakterije u urinu.. Ja dobila dna nalaz urinokulture pise sterilan a analaz urina prije 6 dana ukazuje na bakterije.. Kak je to moguce? Cekam popodne da dr pocne radit al mi nema nikako logike..
Jos sam pocela imat i simptome nagon za piskenje pa odem na wc pa jedva nes pišnem…
Meni je dr. objasnila jednom prilikom kad su se u urinu pokazale bakterije, a urinokultura bila sterilna, da postoje razl. razlozi zašto se pokazalo i da uopće ne mora biti da ima bakterija te da je urinokultura mjerodavnija.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Hvala cure, ja sam bas zbunjena, posto sam vec prosla turu antibiotika i isla kontrolirat jel proslo jako sam pazila na davanje uzorka. Tj doma sam ga dala ujutro nakon tusiranja.. Jedina razlika je sta sam se za urin obrisala rucnikom a za urinikulturu se nisam brisala nakon kupanja... Stvarno moguce da je i to u pitanju.. Al me buni taj pritisak za piskenje.. U svakom slucaju cini mi se da cu morat jos jedan dat da sam sigurna jel je il nije 🤷🤪
Hvala cure. Ma ovo su samo konzultacije, ne očekujte čuda 😁 Nije da ću biti trudna iza njih 😁
SofiSofi, da, postoji ograničenje. Moramo biti kreativne 😁
Drzim 🤞🤞🤞🤗
Tko zna ako te pomaze po guzi 🤔😂😘😉
Cure, od 8js, 3 ne veljaju, ostalo je 5. Znakovi oplodnje vidljivi su na 3 od 5.
Uopce ne znam sto ocekivati i je li ovo dobro 😒
30 g. oboje
OTP 9.11.
Matkiša čestitam 🥳🥳
Mtb sretno danas 😘
Razigrana dobar je rezultat, nikad se ne oplode sve stanice. Bitno da ima embrija za transfer, jedan je dovoljan 😋
Ruška baš mi je drago da se oporavljaš. Uživaj sa svojom curicom. Velika pusa tebi i maloj Katarini 😘😘
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MTB sretno! Nadam se da će biti korisne i da ćeš nešto novo saznati ili vidjeti neki pogled koji dosad nisi. 🥰
Beba navijamo 🤞🥰
Razigrana a gle, nije idealno, al nije ni grozno. Možda još koja na kraju bude oplodena, više ćeš znati sutra, prekosutra. Iako i 3 oplodena js su vrhunski broj kod niskog amh. Ja uvijek dobijem samo 1 a vidi me sad....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala cure, ja sam bas zbunjena, posto sam vec prosla turu antibiotika i isla kontrolirat jel proslo jako sam pazila na davanje uzorka. Tj doma sam ga dala ujutro nakon tusiranja.. Jedina razlika je sta sam se za urin obrisala rucnikom a za urinikulturu se nisam brisala nakon kupanja… Stvarno moguce da je i to u pitanju.. Al me buni taj pritisak za piskenje.. U svakom slucaju cini mi se da cu morat jos jedan dat da sam sigurna jel je il nije 🤷🤪
Moguce da ako si imala nedavno uroinfekt da je ta sluznica jos kao osjetljiva pa osjetis svasta...svakako pazi da puno pijes..i mokris..i da pazis na secere tj hranu koja bi mogla potaknuti osnosno razviti idealan medij za razmnozavanje bakterija...Ja sam se godinu ipo - dvi mucila s cistitisima..i imala u dva navrata hemoragijski cistitis di sam bas piskila krv..nanijeli su mi upravo kateterom u bolnici kad sam se operirala "dolje", vanmaternicna neka po redu i sl...i u ta dva puta mi nisu izolirali bakteriju a realno tegobe su tu..tek na 3u urinokulturu su mi uspili izolirati taj soj..kojeg sam na kraju lijecila sa 2 antibotika..i da ne govorim jos koliko prirodnih lijekova.. kojekavih travarija i sl. Ugl duuugo sam jos osijecala posljedice a iskorijenila sam beštiju. I dan danas pazim na unos slatkog zbog toga..cim se opustim odma me nesto kao smeta😒
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji