Danas sam bila u bolnici na ultrazvuku i vadjenju krvi..opet doktorica nije nista vidjela na uzv..rekla je da su jajovodi i jajnici u redu,ne moze nista vidjeti da bi se moglo raditi o vanmaternicnoj trudnoci..beta je u srijedu bila 102 a danas je 186..rekla je da opet imam odem kod svog ginekologa u srijedu kad sam i narucena..ja neznam vise kako je to moguce da se nista ne vidi..zadnja menga bila 18.03.a inseminacija 31.03.i jeli to preslab porast bete??ima li tko takav slucaj?ovo vec psihicki ubija😏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
https://ibb.co/ThmTyh1
Evo i mi danas skitamo nakon dugoooo vremena! Pozdrav svima ❤️🥰🐣🙏
Super izgledas 😍😍
Lucyinthesky, oo miša mu... najvažnija su sad ta dva koja su dobra, njih će ti vratiti i u njih ćemo vjerovati💗 A možda još koji iznendade i poprave se....
Miss prekrasna😍
Bajo 😘😘😘
Sbjelis koju si knjigu ono zadnju bila preporučila na forumu? Nešto žensko je bilo...
Luna55 imali smo VM sa sličnom situacijom, ako čita možda ti ona bude mogla nešto više reći.. Beta ti je preniska da bi se nešto vidjeli na uzv, a i općenito nije dobra. Pratiti ćeš razvoj situacije i drž' se.🙌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Luna na žalost to je premala beta I premali rast da bi bila održiva trudnoća. Čuda se dešavaju naravno, ali ovaj scenario je u rangu biohemijske trudnoce. Sa tako niskom betom na UZ I ne moze nista da se vidi. Tek kada beta predje 1,000 bi moglo nešto da se pokaže. Svakako bi trebalo da ispratis betu. Verovatno će uskoro krenuti da pada. Zao mi je bas, ali ne verujem ni da će sledeći UZ moći da pokaže nesto vise
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
https://ibb.co/ThmTyh1
Evo i mi danas skitamo nakon dugoooo vremena! Pozdrav svima ❤️🥰🐣🙏
Wooow i ti si prilipa 😍😍😍
Draga Luna55 da sam na tvom mistu otisla bi vadit betu u pon/utorak da vidis pada li beta i da li se radi o biokemijskoj, jer relano nije bas pravilan rast (iako je sve moguce).
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Ja ne znam sta je ovo, na ovom forumu se zgodnoca do zgodnoce… Miss tebi doslovno stoji taj nick name, bas si misica 🙌🏻
Lucyinthesky … nemoj molim te da si tuzna, vec znamo da je jedna kvalitetna bitna😘❤️ Samo neka se uhvati cvrsto za mamicu 🤗
Bjelisi i jos netko je pitao zaboravila sam 😬…. curke dobro sam, oporavak super ide, za mj dana imam pregled u kbc pa cemo viditi za dalje. Planove za sad cuvam za sebe, spijuniraju me ovdje 😂🤦🏻♀️
To san tocno u ja bila rekla za Miss kad san ju vidila😍😍😍 al moram rec sad kad se vidi trbuscic jos mi je ljepsa 🤰🤪🤗
Miss prekrasna 😍😍
Luna kako su ti već cure rekle.... Premala beta za vidjeti plod di god bio, ali nažalost premala je i za po danu transfera.... VM na kraju vode kao biokemijsku ako se ne varam, mislim da će i tebi tako biti.... Al vadi opet betu dok ne padne do kraja....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Luna55, najvjerojatnije je to biokemijska, vadi i dalje betu da je ispratiš. Mala je šansa za vanmaterničnu, još manja za zdravu trudnoću. Vadi dalje u pon/sri/... dok ne bude negativna da budeš sigurna da se neće zakomplicirati.
Na UZV se neće ništa vidjeti dok nije barem 1000-1200, tako da ti tu doktorica ne može pomoći...
💔💔💔
Miss predivna si 🤩🤩
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji