Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    25. Travanj 2021. 14:05

Miss_Ivy

Lucyinthesky, kak su i meni rekli - jedan je dovoljan! Drzimo fige da su kvalitetni i da ce se primiti za mamicu. Sretno na transferu! Obavezno Pommes ali s kečapom!

Hvala draga, ma sve znam i kako bude, teško ti mene nešto može iznenaditi, osim trudnoće možda 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    25. Travanj 2021. 14:19

Tea mislim da ne treba prestati koristiti te suplemente prije mtese, ali nemam iskustva s time pa ne mogu sa sigurnošću reći. Apstinencija je obično prije postupka 3 dana negdje, ali isto ne znam kako je s mtesom. Javit će se valjda neka od cura. Nedjelja je i nisu svi na forumu, kad vide pitanje, netko će ti se javit.... A i možeš sutra nazvati dr i pitati. 
    Lucyinthesky žao mi je da samo 2 od tih 9 se lijepo razvija, ali tko zna, možda se nađe još 2-3 bez fragmenata. Da li ovaj put vraćaš 3.dan? Navijam jako jako da ovaj postuoak bude uspješan 🤞❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    25. Travanj 2021. 14:24

sbjelisi 💕👣💕👣

Rina lijepo, biti ce tu i smrzlica 😍😍😍😍😍😍
    Woman name predivna 😍 Oprosti, odakle si ti?
    Ja sam jos starog kova. Mislim da za porod je svaka bolnica dobra. Trebas imati: srece i nekog poznatog. To je najvaznije, bolnica ne osobito. 😜
    Stani, what's the plan?

Hvalaa ❤️  inače sam iz Požege, ali sam se udala u Samobor 😁 Pa i ja mislim da je sve na koga naletiš. Ali u mom slučaju, zbog gestacijskog su mi svi doktori  savjetovali Petrovu jer ona ima referentni centar za dijabetes, pa je meni nekako logicno ako cijelu trudnoću tamo vodim da idem tamo i rodit jer ono imaju cijelu povijest bolesti i to 😊 iako moji bliznji svi za Vinogradsku, a muž se boji da neću stic do Petrove 🤦🏻‍♀️🙈🤣 on se moli da me ostave u bolnici prije poroda zbog šećera 😂😂😂😂 predaleko mu 🤣🤣

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    25. Travanj 2021. 14:26

Tuma

Rina89 super, neka bude što više blastica 🤞🤞
    Women_name 😍😍😍🥰 predivna si. I kosaaaa😍
    Sanjich uživaj na ručku 🥰

HVALAAAA ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    25. Travanj 2021. 14:32

*.Women_name.*

Ruska1986

I inace, sve pohvale za Petrovu! Svi su tolko super, ljubazni, sta god da trebas, nist nije problem. Svega ima, i wc papira i sredstava za dezinfekciju i stalno se sve cisti.. Ma milina.. Eto, ako se neko bude dvoumio di i sta.. 🙂

Baš mi je drago! Imam još samo jednu frendica koja je tamo rodila, i rekla je isto da je bilo super. Jer sam iz kraja gdje svi idu u Vinogradsku. Jel znaš tko ti je bio na porodu? 🤗🤗🥰

Stvarno nemam pojma! Ko god je prolazio ne gurao ruku u mene 😂😂😂 vjerovatno i cistacica 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• T_Ivy
    25. Travanj 2021. 14:33

Tea evo ja sa mojim iskustvom. Mislim da sa suplementima može muž slobodno da nastavi. Mom mužu su rekli 2 dana apstinencije pre postupka dovoljno, ali da čak ni to nije obavezno, jer će spermije tražiti tačno na mestu njihove geneza, gde su svejedno uvek 'mladi' kad već ne stignu da prodju celim putem ne znam da li ti to pomaže 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• T_Ivy
    25. Travanj 2021. 14:44

Tanja generacijo, da te nisam videla da odustanes  😄 vidi mene koja sam već 7 ciklusa prošla j bez j.s i nekada bez oplodjenih i opet guram dalje. Hoću da ti katem, dva postupka u našim godinama su nista. Ti imaš odlične rezultate za sada, materijala i očigledno još dosta potencijala. U našim godinama u proseku tek nešto manje od 20% j.s. I dalje valjaju, tako da je to igra brojeva. Samo treba napuniti baterije, malo leto, malo more, pa u nove pobede. Eto ja planiram da tada negde da ostanem trudna 🤪 pa taman da ti budem inspiracija
    Sbjelisi, MTB jel vi punite baterije? 
    MTB svaka čast na vežbanju. I ja sam krenula. Malo boks, malo trčanje, malo bas bas duge šetnje. Od boksa me bole i mišići koje nisam ni znala da imam, ali sam zbog toga jako happy 😁 samo neka boli, znači da mi telo radi
    LucyLou posebno mislim na tebe. Kakve su nam majke lavice. I kod moje mame dva puta bas teško,  već prethodno, evo sada opet, ali ona je snažna, bori se, ne da se. Meni je teško što ne mogu fizički da budem uz nju, ali se cujemo svakok dana i o svemu pričamo. Kao što je MTB napisala, bitno je samo da joj daješ tu snagu, da je podrzavas, da ima sa nekim o svemu realno da porazgovara, racionalno ali opet sa puno optimizma. Tu se najviše oseti i ta ljubav koju oni za nas imaju i mi za njih i to je neprocenjivo. ❤❤❤
    Ostale cure - ugodna nedelja! Sve vas vrlim 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Sunny_🐣
    25. Travanj 2021. 14:56

Tea_0501

Evo ponavljam post, ne znam da li mi može koja od vas pomoći… s obzirom na to da moj M ide sljedeći utorak na MTesu a uzima vitamin E, cink i B kompleks, da li bi ih trebao prestati uzimati prije zahvata ili nije bitno i da li bi trebala biti kakva apstinencija od odnosa? Doktorica Radovniković mu nije ništa rekla vezano za to. 🙄

Ne mora prestati sa suplementima. Apstinencija nije potrebna jer spermice vade direktno iz testisa. Moj je apstinirao 4 dana, ali službeno nije potrebno zato vam doktorica i nije ništa rekla 😊 da je bitno naglasila bi. Sretnoooooo 🙏🤞🤞🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• LucyLou
    25. Travanj 2021. 14:58

Kaca, Matkisa i MTB 😘❤️
    Matkisa, vauuuuuuu koja divna, debela crta! Cestitam ti od srca i zelim jos deblju betu! ☺️🤞🏻🥰
    Ruska, drago mi je da se dobro oporavljas i da Kate vec papa 🥰
    TirelessIvy, ni sama ne znas koliko puta sam samo pomislila na tebe u zadnja dva tjedna i suosjecala koliko tesko ti je biti fizicki daleko od mame. Jesu, one su lavice, i evo od kuda mi crpimo snagu i borimo se. Hvala ti sto mislis i bodris me, vasa podrska i ljubav je neprocijenjiva! ❤️
    Tanja79, kod mene je slicna situacija, nikako da se primi ali nema odustajanja, ni za tebe ni za mene! Sve dok imamo js i spermica, idemo dalje dok ne dodjemo do naseg cilja! Jesi li razmatrala opciju dodavanja intralipidne infuzije ili decortina? 
    Rina, divne vijesti, drzimo fige 😉🤞🏻
    Lucyinthesky, sjeti se nase Simbe, samo jedan embric je bio dovoljan za trojke 🤞🏻😘
    Samara, prekrasna si 😍

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Tea_0501
    25. Travanj 2021. 15:04

TirelessIvy i Sunny hvala vam na informaciji🤗😘

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.