Hvala vam Tuma, anchy321, Miss_Ivy, Sbjelis, LucyLou, Lucyinthesky. ❤️❤️❤️ Nadam se da nisam nekog preskočila, ali ako jesam isto puno hvala!
Lucyinthesky možda se još koji nađe među ostalima. Držim fige za sve 🤞🤞🤞! Sretno sutra ako slučajno do transfera još jednom ne poželim sreću. ❤️
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Kaca, Matkisa i MTB😘❤️
Matkisa, vauuuuuuu koja divna, debela crta! Cestitam ti od srca i zelim jos deblju betu!☺️🤞🏻🥰
Ruska, drago mi je da se dobro oporavljas i da Kate vec papa🥰
TirelessIvy, ni sama ne znas koliko puta sam samo pomislila na tebe u zadnja dva tjedna i suosjecala koliko tesko ti je biti fizicki daleko od mame. Jesu, one su lavice, i evo od kuda mi crpimo snagu i borimo se. Hvala ti sto mislis i bodris me, vasa podrska i ljubav je neprocijenjiva!❤️
Tanja79, kod mene je slicna situacija, nikako da se primi ali nema odustajanja, ni za tebe ni za mene! Sve dok imamo js i spermica, idemo dalje dok ne dodjemo do naseg cilja! Jesi li razmatrala opciju dodavanja intralipidne infuzije ili decortina?
Rina, divne vijesti, drzimo fige😉🤞🏻
Lucyinthesky, sjeti se nase Simbe, samo jedan embric je bio dovoljan za trojke🤞🏻😘
Samara, prekrasna si😍
Hvala mila, ne bumo baš trojke ❤️😱Simbi našoj svaka čast 🥰👍
Baš sam te se danas sjetila i tebe i mame i jako navijam za nju ❤️🤞Dan po dab kako kažu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam Tuma, anchy321, Miss_Ivy, Sbjelis, LucyLou, Lucyinthesky. ❤️❤️❤️ Nadam se da nisam nekog preskočila, ali ako jesam isto puno hvala!
Lucyinthesky možda se još koji nađe među ostalima. Držim fige za sve 🤞🤞🤞! Sretno sutra ako slučajno do transfera još jednom ne poželim sreću. ❤️
Hvala ti 😘❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tanja79, tako je. Malo padnemo, isplačemo se, izdeprimiramo, a onda se dižemo. Imaju ove koke još previše jaja u sebi da bi samo tako odustale.
Ne zaboravi, u ciklusima pauze, pij ulje noćurka od 1DC do ovulacije, to diže šansu za spontano začeće.
Just sayin.
Marta82, ne bih se ja zaletila i tvrdila da sve žene koje rode u kasnijim godinama to naprave bez pomoći, štogod one govorile. Ali da, s pomoći ili bez, može se, događa se, desit će se i nama.
A upute oko feritina i D vitamina pišu i na prve tri stranice, ali kome se da čitati...
Rina89, Lucyinthesky, navijamo za dobre vijesti.
Tea_0501, mi nemamo muški problem pa ne znam iz iskustva. Ima mi smisla da suplemente uzima do zadnjeg dana - pomoći će kvaliteti materijala a i njemu da se lakše oporavi.
Za apstinenciju bih rekla da valjda treba biti kao za spermio - nekoliko dana, ali bolje da Meto, Nadalica, ... komentiraju.
TirelessIvy, punim punim, planiram već podle planove za dalje i tako to. Super za boks, i meni bi vjerojatno dobro došao.
💔💔💔
Lucy ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure mene potkoljenice svrbe.. ali toliko da bi ih poderala noktima 🙄🙄. Razmišljam jel moguće da mi je samo taj dio tijela toliko suh? A trackam se s onom biobazom.. ovo je za izluditi
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure mene potkoljenice svrbe.. ali toliko da bi ih poderala noktima 🙄🙄. Razmišljam jel moguće da mi je samo taj dio tijela toliko suh? A trackam se s onom biobazom.. ovo je za izluditi
Evo meni je od transfera tako počelo... Do sada sam lokosove ulje i bilo super... A sada... Nema s čim nisam mazala ali koža se ljušti u toj mjeri kad prođem rukom da sve leti ko onako kod staraca 😬🙈 Potkoljenice i podlaktice 🤷♀️ i sad sam uzela Ziaja piling neki roza i bolje je malo..iako mi je odvratan taj ljigavi sloj koji ostane nakon, ali eto...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Skuhaj jaci caj od mente znaci 3 kesice na 2 dc vode i stavljaj obloge na potkoljenice od toga i ako ti nije iritirano na kraju namazi s sokom od limuna(limun djeluje kao prirodni antiseptik)
Kaca, Matkisa i MTB😘❤️
Matkisa, vauuuuuuu koja divna, debela crta! Cestitam ti od srca i zelim jos deblju betu!☺️🤞🏻🥰
Ruska, drago mi je da se dobro oporavljas i da Kate vec papa🥰
TirelessIvy, ni sama ne znas koliko puta sam samo pomislila na tebe u zadnja dva tjedna i suosjecala koliko tesko ti je biti fizicki daleko od mame. Jesu, one su lavice, i evo od kuda mi crpimo snagu i borimo se. Hvala ti sto mislis i bodris me, vasa podrska i ljubav je neprocijenjiva!❤️
Tanja79, kod mene je slicna situacija, nikako da se primi ali nema odustajanja, ni za tebe ni za mene! Sve dok imamo js i spermica, idemo dalje dok ne dodjemo do naseg cilja! Jesi li razmatrala opciju dodavanja intralipidne infuzije ili decortina?
Rina, divne vijesti, drzimo fige😉🤞🏻
Lucyinthesky, sjeti se nase Simbe, samo jedan embric je bio dovoljan za trojke🤞🏻😘
Samara, prekrasna si😍
Hvala mila, ne bumo baš trojke ❤️😱Simbi našoj svaka čast 🥰👍
Baš sam te se danas sjetila i tebe i mame i jako navijam za nju ❤️🤞Dan po dab kako kažu.
Lijepa moja, vjerujem da nije ni Simba ni u najludjem snu mislila da ce dobiti trojke. Hocu ti samo reci - ne znamo sto je sve moguce i sto nas ceka. Ja uopce ne sumnjam hocemo li mi postati mame. Pitanje je samo trenutka. Nas put je malo drugaciji i duzi ali tko ceka, taj doceka. ☺️
Hvala ti od srca sto mislis na mene i mamu. Idemo dan po dan, za sada se drzi jako dobro i ja se molim i nadam da ce tako i ostati 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji