Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    24. Travanj 2021. 14:57

Ana26, MTBica i Doria, hvala 💗😊
    Prenijet cu joj vase poruke.
    Prije 6 mjeseci joj je bio 1.7, vjerujem da ce uspjeti do kraja 5.mj to vratiti u normalu :) 

• Dia85
    24. Travanj 2021. 15:02

Ruska1986

Evo me, tetke:
    https://ibb.co/yYkhXfW
    https://ibb.co/4S9P8nd
    ❤❤

Ruska pa to je takva ljepotica, dobrodošla malena!!! Čestitam ti, nadam se sa ćeš se što prije oporaviti i nek sve ide laganim tokom, uzivajte vas dvije🥰

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• BugaDuga
    24. Travanj 2021. 15:06

Ruska cestitam! Slatkoca mala!

26.4. 7+1 ❤️

• LucyLou
    24. Travanj 2021. 15:08

MTB, Marta82 i Sunflower, hvala vam od srca - presretna sam i zahvalna do neba sto sam dosla i sto mogu biti s njom dok se opravlja. Ceka nas tezak put, ali ona je najveca lavica koju poznajem i ako itko to moze, to je ona 😘😘😘
    Sunflower, oprosti mila, zaboravih napisati - tako mi je bilo drago vidjeti da su se obje mrvice primile i od srca ti zelim da trudnoca bude uredna i skolska do kraja. Uzivaj u svojoj sreci! 🥰🥰 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

manemoj
    24. Travanj 2021. 15:11

Ruska Katarina je prava mala ljepotica a ima na koga i biti 🥰 baš sam se rastopila sva ❤️
    Sanjich, Dada krenuo je izgleda ovaj bolji period 🎉🎉🎉
    Ja još imam onu kao knedlu u grlu i zna mi biti slabi ali mogu napokon jesti.. već tri dana i onda se baš bas najedem i onda imam osjećaj da ću eksplodirati jer se želudac smanjio 😅. I moram reći da mi se malo već vidi trbuh 🙈
    Nadam se da sad kreće onaj super dio.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Travanj 2021. 15:12

vuky

MTB brzo si se vratila :) i ja pod upalama… do ljeta-raketa….💪🏻

Pa znaš da jesam. Prošli petak sam ridala da se nikad neću oporaviti.
    Ovaj petak sam zajebavala na treningu, guštala ko prase, baš imam osjećaj da mi se tijelo vratilo, što mi je užasno bitno.
    Nije da sam preoptimistična oko ove MPO priče, ali jebiga, to ću gurati i dalje ovak studiozno kako ja to radim i bit će šta bude. Ali ako to stavimo sa strane, super se osjećam. 
    Inače, anegdota od petka. Ja inače ne radim sa spravama, vježbam sve sa utezima, girjama, gumama, težinom svog tijela... I stavi mene trener na spravu gdje treba povlačiti one ručke za veslanje, i namjesti utege koje dižem. Kako su mi svi mišići upaljeni, idemo na lagani trening. I sad, ja vidim da na utezima piše 10, 15, 25, 30 (ne znam točno koje, ali najveća je bila 30, a suma je bila 80) i veslam ja i sve mi prelagano. I krenem se sva sretna smijati da nisam ni znala da ja bez problema dižem 80kg (a MM u tom trenutku radi deadlift sa nešto preko 100kg) i ismijavam MM kako je meni ovo lako, da što on glumi sa 100kg. Inače, on diže max 180kg.
    Onda su se oni malo meni smijali, i do kraja treninga su me zafrkavali da sam trebala izmnožiti te utege, a ne ih zbrajati. I digao mi je trener onda na 40 kad mi je već tako lako. 
    Ma do ljeta ima da odem na BB natjecanje  po mojim kriterijima 

💔💔💔

razigrana
    24. Travanj 2021. 15:14

Sunflower14

Ruskabaš je bombončić! 😍😍😍 puse mami i bebi!😚😚
    Miss Ivy baš su ti dobri brojevi! Super!!:)
    Razigrana 8 je dobar broj,držim fige da ih se što vise oplodi i razvijej!🙂
    Munja nemoj očekivati nikakve i svakakve simptome 😆 nisam ni ja ništa osjećala tek pred samo vađenje bete sam imala kao menstrualne grčeve pa ti znaj je li dolazi vještica ili je trudnoca..😅
    LucyLou drago mi je da si sad s mamom, želim joj brz oporavak!😘

Vidim da ti imas 29 kao i ja. Ostala si trudna iz prvog IVF-a?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Travanj 2021. 15:15

LucyLou

MTB, Marta82 i Sunflower, hvala vam od srca - presretna sam i zahvalna do neba sto sam dosla i sto mogu biti s njom dok se opravlja. Ceka nas tezak put, ali ona je najveca lavica koju poznajem i ako itko to moze, to je ona😘😘😘

Ja sam sa svojom dva puta prošla taj put, oba puta se izborila (sa različitim terminalnim bolestima, moja voli malo raznolikosti unijeti u priču ). I da, slažem se, one su lavice, izbore se one. Na nama je samo da budemo uz njih i dajemo im podršku i razlog da se bore. 

💔💔💔

• Mare0208
    24. Travanj 2021. 15:37

Ruska čestitam mamice🌷 🥰 bebica je preslatka.. brz oporavak 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Matkiša 😎
    24. Travanj 2021. 16:03

Ruska1986 a daaaj 🥰🥰🥰🥰 Koja slatkoća 🥰🥰 Ovo će nas držati pozitivnima dugo vremena 💛💛💛💛

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.