Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    14. Veljača 2021. 18:23

Dolly, Ela, nicka i svw koje sutra pishaju i vade bete, sretno ❤❤ 
    Nina92 hebemumisa 🙀 Ovaj je dobitni! Ja sam rekla da ne mrdam niđe dok se ovo ne primi! Sunce mu kalajsano, neđeš ni ti niđe dok se ne primi!! 😍😘❤
    Meni je na ET isto sve bilo "savrseno". Savrsen endo, savrseni hormoni, savrseni zameci... Bla. I onda biokemijska 😞 Zabrijala sam da ipak mora nesta biti nesavrseno da bi uspijelo 😁 Inace ne bi bilo čudo života 😍😍 Savršeno je dosadno, hihi 
    Vezano za endo i rast folikula, sve je to individualno. Ipak, nasla sam kako rastu.. Kaze do 8 dana bi treba koji dan, toliko cm. Nakon toga do 10dana naraste do 10mm, a do 14dana (O) do 13mm, prosjecno bude 11mm na dan O. https://hrv.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-sootvetstvuet-1-faze-chto-jeto-znachit.html
    Koliko pratim po forumu, za ivf postupak dr.traze min 8-9mm. Jesam dobro pohvatala? Sto su vama rekli?

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    14. Veljača 2021. 18:37

SBjelis za sok od cikle - pokusaj ju zamaskirati s malo soka od narance. Meni je tako bilo podnosljivo!

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 18:42

Ruska1986

MTB

Nina92, zato će deveti biti ubitačno fantastičan!!!anchy321, pametno!

Nakapaka, iskreno, i ja bih se bojala operacije i radije bih pokušala prvo IVF. Meni je jedan specijalist veoma otvoreno rekao za moj miom - ne smeta trudnoći, ja ga ne bih skidao. Ako išta slučajno krene krvariti za vrijeme operacije mioma, oni će vam rutinski izvaditi maternicu, a onda je gotovo.

Ela, držmo fige za tebe sutra.
    Uff, zatvor je moj stari (ne)prijatelj. Nadam se da će ti pomoći sirup.

Ruska1986, ljubomorna sam. Ja obožavam knjige.
    Čini mi se da je dosta poglavlja već stavljeno na njihov web tako da sam ih dosta već pročitala. Ali svejedno.

Ako zelis, ja cu ti ju i poslat. Ti sve vodis tu i stvarno mi ne bi bio problem. 🙂 i mislim da imaju dosta na WEBu, al sam mislila da ju svima daju… Ozbiljno, samo reci ako zelis, posaljem! Ti ces bit od puno vece koristi neg ja

Hvala, ali ne. Sad ću vidjeti voli li me Gić samo radi mog seksi tijela, ili i radi mog uma. Ako mu je stalo, dat će mi knjigu. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 18:44

SBjelis

Dolly, Ela, nicka i svw koje sutra pishaju i vade bete, sretno ❤❤Nina92 hebemumisa 🙀 Ovaj je dobitni! Ja sam rekla da ne mrdam niđe dok se ovo ne primi! Sunce mu kalajsano, neđeš ni ti niđe dok se ne primi!! 😍😘❤
    Meni je na ET isto sve bilo "savrseno". Savrsen endo, savrseni hormoni, savrseni zameci… Bla. I onda biokemijska 😞 Zabrijala sam da ipak mora nesta biti nesavrseno da bi uspijelo 😁 Inace ne bi bilo čudo života 😍😍 Savršeno je dosadno, hihi
    Vezano za endo i rast folikula, sve je to individualno. Ipak, nasla sam kako rastu.. Kaze do 8 dana bi treba koji dan, toliko cm. Nakon toga do 10dana naraste do 10mm, a do 14dana (O) do 13mm, prosjecno bude 11mm na dan O.https://hrv.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-sootvetstvuet-1-faze-chto-jeto-znachit.html
    Koliko pratim po forumu, za ivf postupak dr.traze min8-9mm. Jesam dobro pohvatala? Sto su vama rekli?

Koliko ja znam, ispod 7 ti odbiju transfer.
    Od 7 na gore toleriraju, ali vole da je deblji.

💔💔💔

sbjelisi
    14. Veljača 2021. 18:47

Leia fora, probam! Mada meni i nije toliko odvratan sok od cikle.. Riješim ja to bez frke 😎😁
    Navukla sam se na neke serije, a niti jedna nema kraaaaj 🙈🙈🙈 

sbjelisi
    14. Veljača 2021. 18:51

MTB

SBjelis

Dolly, Ela, nicka i svw koje sutra pishaju i vade bete, sretno ❤❤Nina92 hebemumisa 🙀 Ovaj je dobitni! Ja sam rekla da ne mrdam niđe dok se ovo ne primi! Sunce mu kalajsano, neđeš ni ti niđe dok se ne primi!! 😍😘❤
    Meni je na ET isto sve bilo "savrseno". Savrsen endo, savrseni hormoni, savrseni zameci… Bla. I onda biokemijska 😞 Zabrijala sam da ipak mora nesta biti nesavrseno da bi uspijelo 😁 Inace ne bi bilo čudo života 😍😍 Savršeno je dosadno, hihi
    Vezano za endo i rast folikula, sve je to individualno. Ipak, nasla sam kako rastu.. Kaze do 8 dana bi treba koji dan, toliko cm. Nakon toga do 10dana naraste do 10mm, a do 14dana (O) do 13mm, prosjecno bude 11mm na dan O.https://hrv.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-sootvetstvuet-1-faze-chto-jeto-znachit.html
    Koliko pratim po forumu, za ivf postupak dr.traze min8-9mm. Jesam dobro pohvatala? Sto su vama rekli?

Uf, znaci sad sam usla u onaj dio koji toleriraju 🙈🙈
    Nadam se da bude okej. 

Leia3.0
    14. Veljača 2021. 18:51

SBjelis koje serije? do tell 😁

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Veljača 2021. 18:54

Leia2.0

SBjelis koje serije? do tell 😁

Potpisujem 

💔💔💔

SeniRemmus
    14. Veljača 2021. 19:01

MTB

SBjelis

Meni su odbili transfer i na 7.5-7.8mm jer je G. rekao da je on ziheraš i da ne bi nista riskirao, s čim sam se i ja složila. Znam da je u horoskopu Jarac, a u podznaku Djevica pa normalno da je perfekcionist 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

darliv
    14. Veljača 2021. 19:06

Nika, Dolly i ja vidim vase crtice 😊
    Tiki ❤️
    MTB i ostale članice koje ste pridonijele, hvala vam na trudu, i MTB svaka čast na preglednosti postova i svim temama koje si obuhvatila, ovo je odlicno, vise nego se igdje dalje moze procitati ❤️❤️❤️❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.