Leia, MTB Sweet Magnolias, Virgin River.. Sve ljubav i tr stvari. U Virgin River ima cak i IVF situacija 😁
Remi slazem se, sve ispod 8mm nije ziherica. Targetiram 8.6mm min 😁😁, a nadam se 9mm 😍
oharascarlett14@gmail.com
MTB svaka čast! Odlično napravljeno, jako detaljno, baš odlično! 🥰🥰
Cure s pozitivnim testovima čestitam, vidim crtice, jesu slabije, al čim se vide čim otvorim sliku, pozitivne su!
Žao mi je zbog negativnih testica 😔
Sretno Valentinovo svima🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB jer 9 je dobitni 💪💪
A i da ti bude u skladu s nickom, da na 9 dobiješ 2
Haha eto to nisam razmisljala ja se slazem
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dolly, Ela, nicka i svw koje sutra pishaju i vade bete, sretno ❤❤Nina92 hebemumisa 🙀 Ovaj je dobitni! Ja sam rekla da ne mrdam niđe dok se ovo ne primi! Sunce mu kalajsano, neđeš ni ti niđe dok se ne primi!! 😍😘❤
Meni je na ET isto sve bilo "savrseno". Savrsen endo, savrseni hormoni, savrseni zameci… Bla. I onda biokemijska 😞 Zabrijala sam da ipak mora nesta biti nesavrseno da bi uspijelo 😁 Inace ne bi bilo čudo života 😍😍 Savršeno je dosadno, hihi
Vezano za endo i rast folikula, sve je to individualno. Ipak, nasla sam kako rastu.. Kaze do 8 dana bi treba koji dan, toliko cm. Nakon toga do 10dana naraste do 10mm, a do 14dana (O) do 13mm, prosjecno bude 11mm na dan O.https://hrv.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-sootvetstvuet-1-faze-chto-jeto-znachit.html
Koliko pratim po forumu, za ivf postupak dr.traze min8-9mm. Jesam dobro pohvatala? Sto su vama rekli?
Koliko ja znam, ispod 7 ti odbiju transfer.
Od 7 na gore toleriraju, ali vole da je deblji.
Meni su odbili transfer i na 7.5-7.8mm jer je G. rekao da je on ziheraš i da ne bi nista riskirao, s čim sam se i ja složila. Znam da je u horoskopu Jarac, a u podznaku Djevica pa normalno da je perfekcionist
Hm... Kako ti to znaš? : brusi noževe :
💔💔💔
Nina92, zato će deveti biti ubitačno fantastičan!!!anchy321, pametno!
Nakapaka, iskreno, i ja bih se bojala operacije i radije bih pokušala prvo IVF. Meni je jedan specijalist veoma otvoreno rekao za moj miom - ne smeta trudnoći, ja ga ne bih skidao. Ako išta slučajno krene krvariti za vrijeme operacije mioma, oni će vam rutinski izvaditi maternicu, a onda je gotovo.
Ela, držmo fige za tebe sutra.
Uff, zatvor je moj stari (ne)prijatelj. Nadam se da će ti pomoći sirup.
Ruska1986, ljubomorna sam. Ja obožavam knjige.
Čini mi se da je dosta poglavlja već stavljeno na njihov web tako da sam ih dosta već pročitala. Ali svejedno.
Ako zelis, ja cu ti ju i poslat. Ti sve vodis tu i stvarno mi ne bi bio problem. 🙂 i mislim da imaju dosta na WEBu, al sam mislila da ju svima daju… Ozbiljno, samo reci ako zelis, posaljem! Ti ces bit od puno vece koristi neg ja
Hvala, ali ne. Sad ću vidjeti voli li me Gić samo radi mog seksi tijela, ili i radi mog uma. Ako mu je stalo, dat će mi knjigu.
Knjigu ti daje samo dr. Š
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Nakapaka, iskreno, i ja bih se bojala operacije i radije bih pokušala prvo IVF. Meni je jedan specijalist veoma otvoreno rekao za moj miom - ne smeta trudnoći, ja ga ne bih skidao. Ako išta slučajno krene krvariti za vrijeme operacije mioma, oni će vam rutinski izvaditi maternicu, a onda je gotovo.
Čini mi se da je dosta poglavlja već stavljeno na njihov web tako da sam ih dosta već pročitala. Ali svejedno.
Ako zelis, ja cu ti ju i poslat. Ti sve vodis tu i stvarno mi ne bi bio problem. 🙂 i mislim da imaju dosta na WEBu, al sam mislila da ju svima daju… Ozbiljno, samo reci ako zelis, posaljem! Ti ces bit od puno vece koristi neg ja
Hvala, ali ne. Sad ću vidjeti voli li me Gić samo radi mog seksi tijela, ili i radi mog uma. Ako mu je stalo, dat će mi knjigu.
Bezveze. Niš od knjige onda.
💔💔💔
Bezveze. Niš od knjige onda.
Hahaha a srce ❤️❤️
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Zanimljivo... https://ivf.hr/sto-je-freeze-all-tehnologija/
* endometrij je prirodno receptivan samo 4 dana (21.-24.dc)
Kako onda nama vracaju zametke u sva doba kada ne znaju kako povecati receptivnost endometrija?
* endo <7 je tanak, ali onaj >15 predebeo, i u oba su slučaja ne receptivni. Ovo nisam znala 🙀
Dakle, kao i u životu, tajna je u pravoj mjeri 🙈😁🐧🐧😘🍻
Cure koje su prostudirale ovu materiju dublje od mene, pls??
oharascarlett14@gmail.com
Dolly, Ela, nicka i svw koje sutra pishaju i vade bete, sretno ❤❤Nina92 hebemumisa 🙀 Ovaj je dobitni! Ja sam rekla da ne mrdam niđe dok se ovo ne primi! Sunce mu kalajsano, neđeš ni ti niđe dok se ne primi!! 😍😘❤
Meni je na ET isto sve bilo "savrseno". Savrsen endo, savrseni hormoni, savrseni zameci… Bla. I onda biokemijska 😞 Zabrijala sam da ipak mora nesta biti nesavrseno da bi uspijelo 😁 Inace ne bi bilo čudo života 😍😍 Savršeno je dosadno, hihi
Vezano za endo i rast folikula, sve je to individualno. Ipak, nasla sam kako rastu.. Kaze do 8 dana bi treba koji dan, toliko cm. Nakon toga do 10dana naraste do 10mm, a do 14dana (O) do 13mm, prosjecno bude 11mm na dan O.https://hrv.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-sootvetstvuet-1-faze-chto-jeto-znachit.html
Koliko pratim po forumu, za ivf postupak dr.traze min8-9mm. Jesam dobro pohvatala? Sto su vama rekli?
Koliko ja znam, ispod 7 ti odbiju transfer.
Od 7 na gore toleriraju, ali vole da je deblji.
Meni su odbili transfer i na 7.5-7.8mm jer je G. rekao da je on ziheraš i da ne bi nista riskirao, s čim sam se i ja složila. Znam da je u horoskopu Jarac, a u podznaku Djevica pa normalno da je perfekcionist
Hm… Kako ti to znaš? : brusi noževe :
MTB samo sam te čekala rekao mi je na prvim konzultacijama jer kad je vidio moje uredne fascikle je pomislio da sam Jarac/Djevica. Začudilo me da voli horoskop hihihi
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji