Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    20. Travanj 2021. 16:18

Bokic ekipa, zenice....ja sam danas isla po svoja 2 zametkica, super kvalitete..a i a :))) bebe su unutra i ovaj puta ocekujem ogromnu betu, prosli puta je na zalost bio spontani, a i od samog starta je nekako sve bilo labavo. Za 2 dana cu znati za smrzlice ima ih 3 i za sada su super. Danas lezim jer me ubijaju jajnici od aspiracije...
    Za 3 dana si moram dati Decapeptyl injekciju, ali gledam da ih u pakiranju ima vise komada, sta moram to sve kupiti? A trebam jednu!!!!

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Clarissa
    20. Travanj 2021. 16:21

Sunflower14

Cure mojeee, obje su se primile!! ❤❤ aaa 🙈🙈☺☺☺ još mi treba da postanem svjesna. 😁
    Cijela sam se tresla dok sam čekala da mi napravi uzv. I šokirao se malo koliki su mi jajnici, rekao mi je bez naglih pokreta i podizanja stvari.
    Ugl,i danas svi termini kod svih zauzeti, na kraju sam otišla u jednu privatnu polikliniku u kojoj su mi telefonski rekli da nema slobodnih termina. Ali sam došla talo i rekla da mi je važno i samo mi rekli da malo pričekam, i za 15min došla na red.😁
    Eto!
    .
    Nove cure dobrodošle i sretno!!
    Nika0302 sretno dalje!😊
    Ana26 🤞🤞🤞

Bjutiful! Cestitke duple! 

SeniRemmus
    20. Travanj 2021. 16:22

Sunflower14

Cure mojeee, obje su se primile!! ❤❤ aaa 🙈🙈☺☺☺ još mi treba da postanem svjesna. 😁
    Cijela sam se tresla dok sam čekala da mi napravi uzv. I šokirao se malo koliki su mi jajnici, rekao mi je bez naglih pokreta i podizanja stvari.
    Ugl,i danas svi termini kod svih zauzeti, na kraju sam otišla u jednu privatnu polikliniku u kojoj su mi telefonski rekli da nema slobodnih termina. Ali sam došla talo i rekla da mi je važno i samo mi rekli da malo pričekam, i za 15min došla na red.😁
    Eto!
    .
    Nove cure dobrodošle i sretno!!
    Nika0302 sretno dalje!😊
    Ana26 🤞🤞🤞

Sunflower14 čestitaaam! Bebiceee 🥰🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 16:24

munja

Bokic ekipa, zenice….ja sam danas isla po svoja 2 zametkica, super kvalitete..a i a :))) bebe su unutra i ovaj puta ocekujem ogromnu betu, prosli puta je na zalost bio spontani, a i od samog starta je nekako sve bilo labavo. Za 2 dana cu znati za smrzlice ima ih 3 i za sada su super. Danas lezim jer me ubijaju jajnici od aspiracije…
    Za 3 dana si moram datiDecapeptyl injekciju, ali gledam da ih u pakiranju ima vise komada, sta moram to sve kupiti? A trebam jednu!!!!

Drzim fige da ovaj bude uspjesan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i da bude malih 🐧 a za ovo ti ne znam, nisam koristila...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Clarissa
    20. Travanj 2021. 16:25

munja

Bokic ekipa, zenice….ja sam danas isla po svoja 2 zametkica, super kvalitete..a i a :))) bebe su unutra i ovaj puta ocekujem ogromnu betu, prosli puta je na zalost bio spontani, a i od samog starta je nekako sve bilo labavo. Za 2 dana cu znati za smrzlice ima ih 3 i za sada su super. Danas lezim jer me ubijaju jajnici od aspiracije…
    Za 3 dana si moram datiDecapeptyl injekciju, ali gledam da ih u pakiranju ima vise komada, sta moram to sve kupiti? A trebam jednu!!!!

Sretno, sretno! 
    Trazis u ljekarni koliko ti ih treba, mozes ih na komad uzeti.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Travanj 2021. 16:26

Sunflower14 od ❤️ ti čestitam na blizancima! Neka ti trudnoća bude dosadna i školska 🎉🎉🎉🎉

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Lucyinthesky
    20. Travanj 2021. 16:31

Sunflower14 koja divna vijest, čestitam ti od srca ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Marta82
    20. Travanj 2021. 16:31

Pozdrav curke, evo da javim 20ti dan ciklusa folikul 14mm i endom 7mm,znači već odustali 15dc niti jedan nije bia vodeći ,bila dva manja od 6 i 7ipo i endom 4,šta mislite oću moć radit fet, oće li bit kvalitetna ovul. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

MaloTele
    20. Travanj 2021. 16:33

Pmak znam kako ti je, uvijek ces se brinut jel sve okej, meni prije uzv ne mogu ni tlak izmjeriti kolki je,doslovno, a inace mi je nizi,uvijek budem nervozna i uzbuđena i brinem jel ima ruke,noge,oci,jel kuca srceko i to sve skupa,to je sasvim normalno ali (ne) imanje simptoma ti bas nista ne znaci, netko ima cijelo vrijeme, nekome dodu pa odu,netko nema nista,sve smo mi individualne i nemoj se opterećivati s time, i bolje da nemas mucnina,uzivaj dok traje, dobro je dok ne kazu da nije,a zasto misliti da ne valja i uzrujavati se bezveze 🤞
    Matkisa obavezno pjeske,ili dostava,ali nikako autom 😆😆🤣 drzim fige da sise narastuuuu 🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Tuma
    20. Travanj 2021. 16:33

Sunflower ajme divne vijesti 😍😍 a koliko si sad trudna? Jesi vidjela i srceko? 
    Ruska1986 ma gle ak ti tipa mora baš vadit zub ili nešto, naravno da ide lokalna. Al ak nije nešto jako bolno ne preporuča se u 1 tromjesečju. Tak su nam na trudnickom tečaju rekli. Kao da ako nešto baš moramo popravljat na zubima sa je najbolje oko 6.mj trudnoće i da tad možemo i lokalnu uzet. 
    Munja sretno! 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.