Pami prekrasna bebica
Dada super za princezu ❤️
Mattan srecno puppo
MTB 😘😘
Lijepo se provedite sjutra lavice i cugnite i za nas koje smo daleko 🥰❤️
👩🏽34god
Nazalost ja imam lose vijesti... danas na 7+1 dr nije mogao naci GV, tj. nasao je nesto jako tako kao linija i misli da je to to, i da zapravo moze krenuti krvarenje svaki tren...isla sam vadit betu cemo vidit dalje.
Prekidam sa svom terapijom.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Nazalost ja imam lose vijesti… danas na 7+1 dr nije mogao naci GV, tj. nasao je nesto jako tako kao linija i misli da je to to, i da zapravo moze krenuti krvarenje svaki tren…isla sam vadit betu cemo vidit dalje.
STANI jako mi je zao 😔😔
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nazalost ja imam lose vijesti… danas na 7+1 dr nije mogao naci GV, tj. nasao je nesto jako tako kao linija i misli da je to to, i da zapravo moze krenuti krvarenje svaki tren…isla sam vadit betu cemo vidit dalje.
Zao mi je 😪
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Tea_0501, obično 2 ili 3 dan ciklusa. Objasnit će ti oni sve. Možeš ići i tamo da te bockaju, nije strašno, ne brini.
MTB, je li se skupljate baš u GK ili? možda ste mi usput, nek me muž pričeka u autu dok ja cugnem koju
Ne, GK je u lockdownu, sve je zatvoreno. Ali snašle smo se mi
A gdje se ti skićeš? Bila na nekim konzultacijama?
💔💔💔
Žao mi je
💔💔💔
Zao mi je ❤️
👩🏽34god
Stani jako mi je žao 😟
MTB žao mi je što još nije sve otišlo i što toliko traje sve to skupa... Nadam se da će ti ovaj vikend malo pomoći emocionalno i psihički. Tj, vjerujem da bude. ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Stani žao mi je
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Bobo, ovo će tebe zanimati. Danas sam pričala sa Gićem o PGDu i on kaže da su istraživanja pokazala da je LBR podjednak sa i bez korištenja PGDa te da su otkrili da se prečesto događa da odbace zametke kao loše a da su zapravo bili kvalitetni i iz njih se mogao razviti plod.
Ja sam i već ranije čitala da nestručno napravljen PGD zapravo može oštetiti zametak i da je upitno koliko je ta tehnika uopće preporučljiva.
Znam da je ovo nešto što i ti proučavaš, pa eto.
Slobodno i ti podijeli ako nešto saznaš.
Mene i dalje u Novom Sadu najviše zanima ono live snimanje zametaka kako se razvijaju...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji