Pozdrav curke, pratim i čitam sve😍Čekam fet ali očito ga nikako dočeka. Prošli misec prirodni ciklus i 18 dan ovul, endom 9,folikula 17.I tako tili ovaj misec opet u prirodnom napraviti fet međutim na 15 ti dan, endom 4 i 2 folikula od 6 i 7 ipo, postoji li šansa oće oni nastavit rastom, jer očito je ako nema jajne stanice ne zadebljava se endom i neće bit ovulacije ovaj mjesec.
Cure ponavljam upit ako je koja imala sličnom iskustvo u čekanju feta
Sara čestitam od srca❤️na malom Toniju.
Ostalim curama puno sriće u svim pregledima i čekalicama za sve ostalo želim strpljenja kojega nam najviše fali.
Moguće da si ovulirala ranije ,Matkiša je imala slučaj smanjenja endo….pa možda ti ona može pomoći 🙂🙂🤗
Možda ce ti bit i kasnije ovulacija.. Ja imam kasne ovulacije, i nikad na folikulometrije nisam išla prije 12 DC jer mi nije nis raslo prije, štoperice sam uvijek dobivala na 18,19 DC a aspiracija na 21.
E pa čisto me to zanima, jel postoji mogućnost ovulacije bez obzira sta ovako puno zaostaje zadebljanje i rast folikula, mislila sam da to odma križa, jer prošli misec se već od 12 stog dana počelo zadebljavat i folikul je bia jedan i rasta je svako 2 dana sve do 18 tog dana. A sad već na 15 nema pomaka ništa od 12 tog dana.
Pa puno njih odmah odustaje iako neznam zašto. Mene su odmah u klinici pitali jesam pratila trakicama i rekla sam da jesam, i da su mi uvijek kasne ovulacije. Oni su pratili i čekali moj ciklus. Tek da je iz ostalo jedan mjesec onda bi išli na stimulacije naravno. Meni su govorili da bitno da endo prati rast folikula, odnosno obrnuto. Sad neznam kakva je situacija kod tebe, ali kod mene je tako bilo. I čak su rasli po 1mm samo u početku, pa su buknuli na kraju
A evo do sada sam uvik imala ovulaciju kad god bi išla na preglede oni bi to vidili, sad ovaj misec možda nakon stimuliranog sam "potrošena", a vidit ću u utorak opet idem na pregled da vidimo jeli se šta događa.
Sretno ti 🎊🎊😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav curke, pratim i čitam sve😍Čekam fet ali očito ga nikako dočeka. Prošli misec prirodni ciklus i 18 dan ovul, endom 9,folikula 17.I tako tili ovaj misec opet u prirodnom napraviti fet međutim na 15 ti dan, endom 4 i 2 folikula od 6 i 7 ipo, postoji li šansa oće oni nastavit rastom, jer očito je ako nema jajne stanice ne zadebljava se endom i neće bit ovulacije ovaj mjesec.
Cure ponavljam upit ako je koja imala sličnom iskustvo u čekanju feta
Sara čestitam od srca❤️na malom Toniju.
Ostalim curama puno sriće u svim pregledima i čekalicama za sve ostalo želim strpljenja kojega nam najviše fali.
Moguće da si ovulirala ranije ,Matkiša je imala slučaj smanjenja endo….pa možda ti ona može pomoći 🙂🙂🤗
Možda ce ti bit i kasnije ovulacija.. Ja imam kasne ovulacije, i nikad na folikulometrije nisam išla prije 12 DC jer mi nije nis raslo prije, štoperice sam uvijek dobivala na 18,19 DC a aspiracija na 21.
E pa čisto me to zanima, jel postoji mogućnost ovulacije bez obzira sta ovako puno zaostaje zadebljanje i rast folikula, mislila sam da to odma križa, jer prošli misec se već od 12 stog dana počelo zadebljavat i folikul je bia jedan i rasta je svako 2 dana sve do 18 tog dana. A sad već na 15 nema pomaka ništa od 12 tog dana.
Pa puno njih odmah odustaje iako neznam zašto. Mene su odmah u klinici pitali jesam pratila trakicama i rekla sam da jesam, i da su mi uvijek kasne ovulacije. Oni su pratili i čekali moj ciklus. Tek da je iz ostalo jedan mjesec onda bi išli na stimulacije naravno. Meni su govorili da bitno da endo prati rast folikula, odnosno obrnuto. Sad neznam kakva je situacija kod tebe, ali kod mene je tako bilo. I čak su rasli po 1mm samo u početku, pa su buknuli na kraju
A evo do sada sam uvik imala ovulaciju kad god bi išla na preglede oni bi to vidili, sad ovaj misec možda nakon stimuliranog sam "potrošena", a vidit ću u utorak opet idem na pregled da vidimo jeli se šta događa.
Sretno ti 🎊🎊😘
Fala i javim se u utorak kad saznam
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Eh da, za one koje zanima, na kraju smo uspjeli organizirati Ginekološku Kontrolu, okupit će se sedam lavica, a osma će biti u mislima s nama (spriječena koronom).
Wooow ,lijepo se provedite, želim vam divno vrijeme ,bez kiše, vjetra i kojekakvih pizdarija...potegnite koju za nas koje smo daleko i pošaljite nam koju slikicu ❤🥰💟💟💟💟💟
endometrioza
BoBo i NelaNela hvala vam na informaciji. A kad se počinje sa stimulacijom? Da li je ona neovisna o menstruaciji ili?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Curke, a jel GK sutra je kao blind date? Niste se vidjele prije?
Ja totalno zamisljam nervozu (pozitivnu) kao pred blind date😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
MTB želim vam lijepi provod i definitivno da nam pošaljete koju slikicu 😍🥰 i neki izvještaj kaj radite i kak vam je 😊
Miss, Women_name znam, mene je isto bilo strah naručiti i krenuti to sve uređivati. Nekako nestvarno sve skupa. Al kad pogledam ja imam manje od 50 dana do termina 😱
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tanja79, jako mi je žao.
Zašto radiš pauzu cijeli ostatak godine, ako smijem pitati?
Tuma, čitam, nemam volje pisati.
Bit će bolje.
Dada, čestitam!!
*.Women_name.*, lako je tebi reći da jedem. Danas mi je Gić prigovarao da su mi puna crijeva i da mu je teško napraviti UZV. A nisam ja kriva što sam zaštopana i što danima nisam bila na wcu.Ruska1986, hvala što misliš, ja bila na kontroli, još se čistim, beta još nije pala, za dva tjedna opet vadim i dogovaramo za dalje. Ako ne dođe menstruacija u tom roku, izazvat ćemo je hormonima.
Barem sam dobila zeleno svjetlo za vježbanje.
Ove lažne trudnoće mi stvarno previše vremena odnoseBAJOMA
A kolka je beta sad? Jel sve ok, u smislu da se sve ocistilo?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tako je, blind date.
Ja se mislim pojaviti tamo i ako mi ne budu dovoljno zgodne, samo ću produžiti dalje i glumiti da nemam veze s ovim forumom
Za ostale, nema slika, što se događa na GK, ostaje na GK.
Ruska1986, beta pada, ali nije još pala kako treba (i dalje je pozitivna), nije se sve očistilo, imam mrvice po endometriju. Za dva tjedna opet kontrola. Duže se čistim nego sam bila trudna.
Na kiretažu neću trebati.
💔💔💔
Tea_0501, obično 2 ili 3 dan ciklusa. Objasnit će ti oni sve. Možeš ići i tamo da te bockaju, nije strašno, ne brini.
MTB, je li se skupljate baš u GK ili? možda ste mi usput, nek me muž pričeka u autu dok ja cugnem koju
Tako je, blind date.
Ja se mislim pojaviti tamo i ako mi ne budu dovoljno zgodne, samo ću produžiti dalje i glumiti da nemam veze s ovim forumom
Za ostale, nema slika, što se događa na GK, ostaje na GK.Ruska1986, beta pada, ali nije još pala kako treba (i dalje je pozitivna), nije se sve očistilo, imam mrvice po endometriju. Za dva tjedna opet kontrola. Duže se čistim nego sam bila trudna.
Na kiretažu neću trebati.
Bar ne moras na kiretazu, bar nesto...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji