Evo da se i ja javim. Na uzv je sve ok, posteljica je uredna, hematoma nema, cerviks 36mm i zatvoren. Jučer popodne sam nakon mokrenja na papiru malo smećkastog isjetka, kako se nije hvala Bogu dalje nastavilo nisam išla na hitnu nego sam čekala jutros pregled. Doktorica kaže da je moguće da je pukla neka kapilarica na cerviksu jer je bebač okrenut na zadak i udara. Druge moguće uzroke ne vidi.
E sad, beba je dobro ali je malo velik pa me doktorica uputila da napravim oggt test i da počnem s dijetom. To me malo zabrinulo, zadnji put je isto bio veći za 2 tjedna, sad je isto tako otprilike jedino je opseg glave za 3 tjedna veći, neznam dali je normalna takva razlika u proporcijama?!? Doktorica nije ništa posebno komentirala, samo da imam kurpulentnu bebu i da idem na dijetu 😬 nadam se da će biti sve ok 🙏 i dalje mogu lagano nastaviti s aktivnostima, ali izbjegavati previše sjedenja koje je najgore radi pritiska na bebicu. Ovaj put se dao uslikati, pa evo stavljam slikicu svog malog dječćića 💙💙
https://ibb.co/6Zg5JRP
Saračestitam na malom Toniju 🥳🥳🥳
Ruška ti si na redu 😜
Kakav markantni lijepi dečko vec se sada vidi ,pravi je 😍
Ne brini oko mjera i njihovih izračuna. Je da sam ja davno bila trudnica ali sve godine ista price cujem.Za jedno dijete su mi tvrdili stalno premali,zaostaje pa velika glava pa kratke noge ,imati ce malu kilazu a ono pišonja od 4 kg. Za drugog pak prevelik, vjeovatno secer,bit ce preko 4 kile , trbuh ne pase mjerama blabla a on na kraju mrva od 3180. Šećer je najbitniji za tebe zato rade ogtt, a bebač će biti prekrasan 💙
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Dada cestitam ti od srca, predivno... i treba se proslavit i uzivaj!🙏🏻🎉🤗
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
D-Stoperica
Nekak sam i cijelo vrijeme imala osjecaj da je curka :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
Ruska1986, to se zove ugnježdavanje 😊
Obično mamice to sve naprave tik pred porod kako bi se vratile sa bebicom u pripremljen dom.
Usisavanje kažu najviše potiče trudove i otvaranje.
I malo izlezavanja u toploj vodi u kadi.
Kako se ja veselim tvojoj Kati,jedva čekam slikicu 😍🥰 Curice su mi tiha patnja 😇
🤗🤗 Mozda sutra, danas vise necu nist. Zasjela sam i to je to od mene 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada divno, divno, divno 💕💕💕 još jedna curka, pa dečki s foruma će moći birati od tolikih princeza🥰
Women_name daaa, naručila sam na bazzaru, 15% su snižena, piaalo je da će doći za 11-20 radnih dana, a došla su za 2 dana! 🥰🥰 Jako sam zadovoljna 🥳
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
Ruska1986, to se zove ugnježdavanje 😊
Obično mamice to sve naprave tik pred porod kako bi se vratile sa bebicom u pripremljen dom.
Usisavanje kažu najviše potiče trudove i otvaranje.
I malo izlezavanja u toploj vodi u kadi.
Kako se ja veselim tvojoj Kati,jedva čekam slikicu 😍🥰 Curice su mi tiha patnja 😇
🤗🤗 Mozda sutra, danas vise necu nist. Zasjela sam i to je to od mene 😂😂😂
Sutra možeš doći do mene oprat prozore, podove, imam i stepenice, što god želiš 😂😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Prekrasnooooo
MTBica 26.04. Betica šmetica 😁
Marta82 ja inače imam ranije ovulacije, osim sada u zadnja dva feta gdje mi je folikul pucao već na nekih 18 mm.. Ako kažeš da da imaš kasnije ovulacije mislim da ti se stignu još uvazi folikuli a možda ne bi bilo loše vaditi hormone E2 i P4 jer po njima vide u kojoj si fazi ciklusa, po njima su meni vidjeli da je O ipak bila iako folikul nije puknuo nego prešao u cistu.
Endometrij ti je malo tanji,ali kako se bliži O on se i više zadebljava
Vadila sam prošli misec progesteron 8 dan nakon ovulacije i bia je 56,znači ovul je bila kvalitetna
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Dada cestitam na maloj pišulji 🌸🌸🤰🥂
Tuma koja si uzela,to sam propustila?
Ja sam danas mislila nuna mixx caviar , choconillas ima rođendan pa su popusti . Evo slika
https://ibb.co/qpc0Jwg
WomenName,Pami i ja sve odbrojavam nekako dane kad ce bolovi prestat ili smanjit se 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pami, Samara divne, super vijesti!! 🥰 Pami, divan je😍
Lykka govorili su ti da je manji 2 tj? Od kojeg tjedna, jel od početka trudnoće ili od nekog tjedna? Moja malena je manja od prosjeka, ima 1850 grama, a trebala bi imati bar 2100… Rekli su da ne trebam brinuti, al nije lako opustit se i ne razmišljati 😅 najradije bih svaki tj na pregled i gledala koliko raste😅
Tanja žao mi je zbog bete. 😟 Neka si se pocastila s badicem, zaslužila si. Vrlim❤️
MTB, Sbjelis kako ste vi dvije?❤️
Negdje oko 18 tj kad sam radila veliki ultrazvuk (u to vrijeme sam živjela vani). Tada su rekli da je manji i pomakli dan očekivanog poroda. Ne sjećam se detalja, ali nitko nije ništa dramio, kao sve ok....sve to što je bio manji u početku je nadoknadio 😃 i da, ni tada nisam rodila kako su izračunali nego sam ga prenijela 2 tj, vjerojatno je zato bio tako velik 😃 imalo djete mjesta pa mu se nije dalo van 🤣 uglavnom sve super završilo, dečko je sada 10 god normalnog rasta :)
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Evo da se i ja javim. Na uzv je sve ok, posteljica je uredna, hematoma nema, cerviks 36mm i zatvoren. Jučer popodne sam nakon mokrenja na papiru malo smećkastog isjetka, kako se nije hvala Bogu dalje nastavilo nisam išla na hitnu nego sam čekala jutros pregled. Doktorica kaže da je moguće da je pukla neka kapilarica na cerviksu jer je bebač okrenut na zadak i udara. Druge moguće uzroke ne vidi.
E sad, beba je dobro ali je malo velik pa me doktorica uputila da napravim oggt test i da počnem s dijetom. To me malo zabrinulo, zadnji put je isto bio veći za 2 tjedna, sad je isto tako otprilike jedino je opseg glave za 3 tjedna veći, neznam dali je normalna takva razlika u proporcijama?!? Doktorica nije ništa posebno komentirala, samo da imam kurpulentnu bebu i da idem na dijetu 😬 nadam se da će biti sve ok 🙏 i dalje mogu lagano nastaviti s aktivnostima, ali izbjegavati previše sjedenja koje je najgore radi pritiska na bebicu. Ovaj put se dao uslikati, pa evo stavljam slikicu svog malog dječćića 💙💙
https://ibb.co/6Zg5JRP
Saračestitam na malom Toniju 🥳🥳🥳
Ruška ti si na redu 😜
Ma nemoj se zamarat sa tim proprcijama, to se stalno mijenja.. Meni je bilo da je beba veca za 2 i pol tjedna, pa na slij pregledu za tjedan… i za procjenu kilaze isto fulaju dosta. Rekla mi je jedna cura da su joj rekli da je beba 3600, a ona sw rodila sa 2800. Da nest ne stima, vec bit ti doktorica rekla. Presladak ti je sincic i taj mali nosic 🤗🤗❤
Te mjere ništa ne znače, moj mali je bio 2 tj manji, pa su micali datum poroda (makar se točno znalo kad je začet sa IVF), pa dan prije poroda mi rekli da nije velika beba, max 4 kg, kad ono 4.8 kg 😃
4.8??? A joooooj 🤗🤗🤗🤗
Daaaaa, i ja sam se šokirala kad je izašao, uz to je bio jako dugačak 59 cm 🤣🙈
A bome i svi u radioni su bili isto iznenadeni🤣 ni ja ni muž nismo nešto krupni (ja 167 i oko 56 kg). Sumnjam da sam imala šećer ili je jednostavno beba imala puno mjesta za rasti (to mi je 2. dijete, prvo je bilo normalne veličine).
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji