Tončica22, tko god ti je rekao da stimulacijom trošiš rezerve nije baš pametan. Nije to istina. Mi stimulacijom samo iskoristimo sve antralne folikule koji krenu taj mjesec. Oni ionako kreću. Propali bi i ostao bi samo dominantni. A stimulacijom dajemo šansu svima.
Nama se broj antralaca smanjuje jer imamo preko 40 godina, sad nam plodnost ubrzano opada i opadala bi išli mi na stimulacije ili ne.
Dobro je da si otišla iz Rijeke, u tvojim godinama ti gubiti vrijeme na prirodnjake je zločin. A i ne poslati te na dodatne pretrage, užas.
manemoj, i zato ga otkad si trudna možeš mlatiti tavom po izboru. Ja svog opet ne smijem, baš bezveze.
Tuma, jedan od razloga zašto mom ne padaju teško moji spontani je to što je to njemu sve apstraktno dok se ne počne ritati. Ono, ja sretna jer kuca srce, govorim mu da je beba jedan centimetar, on si izmjeri koliko je to i onda kaže aha, ok, dobro, valjda će i dalje rasti. Koliko god bih ga nekad tavom, meni zapravo jako paše da je on takav.
💔💔💔
Tiinaa i ja bi na tvom mjestu izvadila i zbog uspješnosti postupka, ali i zbog trudnoće kasnije. Npr mene sad kopka nekad jel imam kaj zbog trudnoće, jer sam radila dosta nalaza ali na trombofiliju nisam. Iskreno dok se nisam priključili tu na forum nisam pola toga ni znala, išla sam samo po preporukama doktora, a oni šalju na to tek nakon neznam koliko pokušaja ili habitualnih pobačaja. Zato je vrlo bitno i u trudnoći pratit redovno protoke, jer ne šalju sve trudnice na te pretrage, a ona vrllo rijetko, ali može bit i stečena u trudnoći. Nažalost rijetki ginekolozi socijalni prate i te protoke, moje frendice ni ne znaju kj je to. A važno je jer ipak može ukazati na neka odstupanja, naši doktori to prate tek kad uoce zastoj u razvoju, kalcifikate i slicno.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma moj je pak s druge stane od početka bio uvjeren da je to to, kao u njemu je problem pa se mora uhvatit 🤦🏻♀️ muško da 😂 tak sa sam ja bila ta koja kad je popisala test sam rekla, ok nkj je ali vidjet ćemo. Ali eto mene s druge strane nekad smeta kj sam osoba kojoj treba potpora, npr kad sam krvarila da mi netko kaže bit će sve u redu. A on nije takav, neg ignorira situaciju. A moji nisu tu, svi su u Slavoniji. Njegovi su vrlo slični njemu. I nekad mi fkt bude teško, jer uz to sve sam osoba koja je panicar i boji se svega. I stvarno mi ovaj forum puno znači, jer ste ogromna potpora ❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ajme cure moje… Nekad i nije do njih nego do nas i naših hormona isto pa čujemo samo ono što će nas raspizditi još vise 😅
Za Uskrs svi krepani od prejedanja leže po dnevnom, ja sjedila na terasi i smijala se nešto.. moj muž na to kaže vidite moju zenicu, ona vam nikad nije umorna.
I svaka normalna žena bi se nasmijala.. Ja? Ja sam se rasplakala i plakala cijelu večer i još dva dana bila ljuta na njega.. zašto? Jer u mojoj glavi sam ja to protumačila kako on misli da ja glumim da sam inače umorna, da on nije svjestan šta sam ja prošla od 10 mjeseca i koliko mi je teško i sve ostalo..
Tako da.. nekad i mi malo protumačimo to drugačije, bome nije ni s nama lako 😂
Šta mislite neki forum na kojem bi se oni jadali na naše reakcije.. e to bi bio hit 😂
Obožavaju oni nas, šta će s nama drugo ❤️🥰❤️
Ja cili dan cvilim jer mi muz hrani malu iz bocice . Jos joj tata tepa evo i tata dobio sisu da je nahrani. A ja se izdajem i placem😂😂😂
Ajme cure moje… Nekad i nije do njih nego do nas i naših hormona isto pa čujemo samo ono što će nas raspizditi još vise 😅
Za Uskrs svi krepani od prejedanja leže po dnevnom, ja sjedila na terasi i smijala se nešto.. moj muž na to kaže vidite moju zenicu, ona vam nikad nije umorna.
I svaka normalna žena bi se nasmijala.. Ja? Ja sam se rasplakala i plakala cijelu večer i još dva dana bila ljuta na njega.. zašto? Jer u mojoj glavi sam ja to protumačila kako on misli da ja glumim da sam inače umorna, da on nije svjestan šta sam ja prošla od 10 mjeseca i koliko mi je teško i sve ostalo..
Šta mislite neki forum na kojem bi se oni jadali na naše reakcije.. e to bi bio hit 😂
Ja cili dan cvilim jer mi muz hrani malu iz bocice . Jos joj tata tepa evo i tata dobio sisu da je nahrani. A ja se izdajem i placem😂😂😂
Meni je kuma rekla da su joj poslije trudnoće ti simptomi postali još gori nego u trudnoći. Znači istina 😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bajoma brz oporavak Mariji!
Vuki divna frizura!
Ericaa super rezultat!
Ja sutra krećem s bockanjem i 15.4. prva folikulometrija. 😊
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Lucyinthesky pa baš bi se odmorile haha
Ruska1986 i ja češće vičem nego plačem, al u zadnje vrijeme vičem kroz plač 😂
MTB da, mom je isto sve bilo apstraktno dok nije se počela micati. On nije nikome rekao do 16., 17.tt jer kao šta da govori ak ne završi dobro... I sad me po 10 puta dnevno pita jesi ju osjetila? Jel se miče? A time mi samo stres radi 😅
Women_name da, kužim te, treba ti potpora a njemu je lakše isključiti se. Moj kad sam ja 2 puta imala krvavi iscjedak je rekao ajd bezveze kompliciras, to je nes malo, idi spavati. 😅 A ja isplakala sve suze svijeta 😅
Bajoma šaljem zagrljaje 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
A jooooj ❤💜❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB da, mom je isto sve bilo apstraktno dok nije se počela micati. On nije nikome rekao do 16., 17.tt jer kao šta da govori ak ne završi dobro… I sad me po 10 puta dnevno pita jesi ju osjetila? Jel se miče? A time mi samo stres radi 😅
Women_name da, kužim te, treba ti potpora a njemu je lakše isključiti se. Moj kad sam ja 2 puta imala krvavi iscjedak je rekao ajd bezveze kompliciras, to je nes malo, idi spavati. 😅 A ja isplakala sve suze svijeta 😅
Ahjoooj ti muški 🤦🏻♀️ a ja kad kukam da ju ne osjetim par sati, kaže mi pa beba je, spava 💁♀️ ajme, lako njemu s njegovom glavom. Da mi je bar takva 😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB da, mom je isto sve bilo apstraktno dok nije se počela micati. On nije nikome rekao do 16., 17.tt jer kao šta da govori ak ne završi dobro… I sad me po 10 puta dnevno pita jesi ju osjetila? Jel se miče? A time mi samo stres radi 😅
Ajme a moj svakih pola sata jel te boli trbuh? ne. A jel ti muka? Ne. Jesi bila na WC? Jel ok situacija?
A šta ću s njim kad se brine.. onda mu se nasmijem samo da ga opustim..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji