Ono kad ne uđeš na forum od jučer ujutro 😱
SBjelis ovo je toliko divna vijest da mi je popravila raspoloženje instant😊Držim ti do kraja fige 🤞
LucyLou žao mi je radi mame, mislim na vas, šaljem zagrljaj i držim milju figa 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
MTB ma nije meni to baš woooohooo, više psmtr 🙄, ali kaj mogu, nema mi druge nego pikat +sve ostalo.
Meto 🦂gavrilović čajna kažeš, lajkam 😎
Doria želim ti sreću 🤞
manemoj ne sumnjam ja da je tebi drA našao super doktoricu, ne bi te on slao bilo kome 😊
Ericaa pa to je bomba rezultat, bit će to sve super, happy sam radi tebe.
vuky ima mi smisla ovo što ti Vrčić kaže, a sigurno je i sav sretan jer vas šalje na dijetu 😁🤣Ma samo ti sebi uzmi odmor, to nam često treba baš! I btw kosa ti je prekrasna. Ja sam te zamišljala sa nekom kratko ludom frizurom 😁
Lindsay držim ti fige i žao mi je što se mučiš s tim silnim testovima 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure ja sam se jako sada naplakala... inace imam punu potporu od muza al danas mi je rekao nesto sto me je jako zabolilo... kao ako ne ide onda neide.. sto sebe forsiram... prvi put mi je se desio spontani.. sad biokemijska... sto ako i sad treci put bude isto... ja sam mu samo odgovorila ja idem, koliko god puta treba al idem....
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
TirelessIvy zao mi je.
Sbjelis divnaa beta!
Erica oh pa nismo ni sumnjali! :D
Vuky vidjela sam da uzimas inositol. Ako smijem pitati u kojoj dozi i je li ti to netko preporucio ili si na svoju ruku uzela?
Btw Ruska i Vuky imate prekrasne kose, ljubomorna sam.
Cure ja sam se jako sada naplakala… inace imam punu potporu od muza al danas mi je rekao nesto sto me je jako zabolilo… kao ako ne ide onda neide.. sto sebe forsiram… prvi put mi je se desio spontani.. sad biokemijska… sto ako i sad treci put bude isto… ja sam mu samo odgovorila ja idem, koliko god puta treba al idem….
Tinaa rekao je da ne zeli ili da ne morate? To su 2 razl stvari. Meni zvuci kao da kaze Ako nece ici, meni nije vazno, vazna si mi ti.
oharascarlett14@gmail.com
Tinaa vezano za broj pokusaja, tek ste krenuli...
MiniGirl, Lucyinthesky ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Tinaa vezano za broj pokusaja, tek ste krenuli…
MiniGirl, Lucyinthesky ❤❤
Da upravo to... tek smo krenili
Ja 32g, muz 31g
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure ja sam se jako sada naplakala… inace imam punu potporu od muza al danas mi je rekao nesto sto me je jako zabolilo… kao ako ne ide onda neide.. sto sebe forsiram… prvi put mi je se desio spontani.. sad biokemijska… sto ako i sad treci put bude isto… ja sam mu samo odgovorila ja idem, koliko god puta treba al idem….
Svatko drukčije reagira na gubitak i neuspjeh! Sigurno mu je samo teško gledati te kako patiš i vjerojatno te želi opustiti na neki nespretan način..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Tiina.... oni nekad kazu takve gluposti da je to strasno, pa cak kad misle da nam pomazu ili zele bit podrska, ukenjaju sa glupim izjavama!
Dobro je da si se malo isplakala, jer sad vise neces i ides dalje jaca i prema svom cilju zajedno sa muzem prema svojoj bebici.
Glavu gore!!! 🤗😘
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Tiina…. oni nekad kazu takve gluposti da je to strasno, pa cak kad misle da nam pomazu ili zele bit podrska, ukenjaju sa glupim izjavama!
Dobro je da si se malo isplakala, jer sad vise neces i ides dalje jaca i prema svom cilju zajedno sa muzem prema svojoj bebici.
Glavu gore!!! 🤗😘
❤
Ja 32g, muz 31g
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure pitanje sada sam napravila test jer sam htjela otpratiti stopericu. Dns mi je 8 dan od stoperice i jos je blago blago vidljiva linija. Sutra il prekosutra jos i to bi trebalo biti to?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji