Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    11. Travanj 2021. 08:58

Ruska ja sam se kladila na 14.4 tako da imas još 3 dana da obaviš sve što trebaš 😉
    I kad smo već kod emotivnog ❤️
    Hvala tebi i svim trudnicama koje su ostale pisati tu i nakon što su ostale trudne. Moram reći iskreno da je meni to neopisivo puno značilo, što vas je više bilo ja sam bila uvjerenija da ću i ja to jednog dana dočekati ❤️
    Bez vas ovaj forum ne bi bio ono što je 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nakapaka

Ruska1986

Eto, nas dvije jos 7 dana imamo 🙂 jutros govorim muzu dal je svjestan da slijedeci tjedan u ovo vrijeme, najvjerovatnije, necemo biti vise samo nas dvoje 🙂 i onda sam se sjetila svih vas i koliko vam, ali stvarno, od ❤ zelim da budete u istoj fazi kao ja sada.. 💜❤💜❤💜❤💜❤❤💜💜❤💜❤❤💜❤💜 malo me neke emocije soraju, sta je cudno za mene jer nisam emotivna uopce 🤭 saljem svima naaaaaaaajveci zagrljaj

Cure drage samo da vas pozdrav, citam redovno sve ❤️❤️  
    Ruska raznjezila si nas porukom ❤️❤️❤️

👩🏽34god

Sunny_🐣

Ajme Ruska  divnooo 😍 bas se veselim zbog vas 😊😊😊 👶🤸‍♀️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 09:03

BAJOMA

manemoj

Ajme cure moje… Nekad i nije do njih nego do nas i naših hormona isto pa čujemo samo ono što će nas raspizditi još vise 😅
    Za Uskrs svi krepani od prejedanja leže po dnevnom, ja sjedila na terasi i smijala se nešto.. moj muž na to kaže vidite moju zenicu, ona vam nikad nije umorna.
    I svaka normalna žena bi se nasmijala.. Ja? Ja sam se rasplakala i plakala cijelu večer i još dva dana bila ljuta na njega.. zašto? Jer u mojoj glavi sam ja to protumačila kako on misli da ja glumim da sam inače umorna, da on nije svjestan šta sam ja prošla od 10 mjeseca i koliko mi je teško i sve ostalo..

Tako da.. nekad i mi malo protumačimo to drugačije, bome nije ni s nama lako 😂
    Šta mislite neki forum na kojem bi se oni jadali na naše reakcije.. e to bi bio hit 😂
    Obožavaju oni nas, šta će s nama drugo ❤️🥰❤️

Ja cili dan cvilim jer mi muz hrani malu iz bocice . Jos joj tata tepa evo i tata dobio sisu da je nahrani. A ja se izdajem i placem😂😂😂

Bajo ❤😘 Koliko jos dana? I kako je Marija?

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 09:04

monkae

Drage moje dame. Ja sam pisala prosle godine na vol. 4 o svojoj borbi za djetetom koja je trajala 3 godine. Da skratim: ostala sam trudna mjesec prije ivf, odradila sve analize i pretrage i cekali smo da dobijem ciklus pa od 3 dana da krenemo sa bockanjem. Uvijek mi je ciklus bio neredovan, pa sam uradila test nakon 5 dana od izostanka i ovaj put veliki plus+. Sada smo 10+5. Terapija koja je uvedena je glucophage 750mg, aspirin 100mg i inofolic prije trudnoce na mjesec i pol. Zelim vam svima koje vodite borbu da ugledate svoje plusice ❤️

Ruska1986
    11. Travanj 2021. 09:05

manemoj

Ruska ja sam se kladila na 14.4 tako da imas još 3 dana da obaviš sve što trebaš 😉
    I kad smo već kod emotivnog ❤️
    Hvala tebi i svim trudnicama koje su ostale pisati tu i nakon što su ostale trudne. Moram reći iskreno da je meni to neopisivo puno značilo, što vas je više bilo ja sam bila uvjerenija da ću i ja to jednog dana dočekati ❤️
    Bez vas ovaj forum ne bi bio ono što je

Nisu samo trudnice, ima i aktivnih mama 🙂 valjda jednom kad dodjes tu ne odlazis tako lako 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 09:05

Ruska1986

Eto, nas dvije jos 7 dana imamo 🙂 jutros govorim muzu dal je svjestan da slijedeci tjedan u ovo vrijeme, najvjerovatnije, necemo biti vise samo nas dvoje 🙂 i onda sam se sjetila svih vas i koliko vam, ali stvarno, od ❤ zelim da budete u istoj fazi kao ja sada.. 💜❤💜❤💜❤💜❤❤💜💜❤💜❤❤💜❤💜 malo me neke emocije soraju, sta je cudno za mene jer nisam emotivna uopc saljem svima naaaaaaaajveci zagrljaj

Ruska ❤❤

Ruska1986
    11. Travanj 2021. 09:06

Cure ❤💜❤💜❤❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

stani
    11. Travanj 2021. 09:19

Ruska ❤️🙏🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    11. Travanj 2021. 09:23

Ruska1986

Eto, nas dvije jos 7 dana imamo 🙂 jutros govorim muzu dal je svjestan da slijedeci tjedan u ovo vrijeme, najvjerovatnije, necemo biti vise samo nas dvoje 🙂 i onda sam se sjetila svih vas i koliko vam, ali stvarno, od ❤ zelim da budete u istoj fazi kao ja sada.. 💜❤💜❤💜❤💜❤❤💜💜❤💜❤❤💜❤💜 malo me neke emocije soraju, sta je cudno za mene jer nisam emotivna uopce 🤭 saljem svima naaaaaaaajveci zagrljaj

Divno  želim ti brzi i što bezbolniji porod! i da što prije držiš u rukama svoju srećicu !

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.