Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    10. Travanj 2021. 18:17

MiniGirl preporucio mi je prof Vrcic inofolic ( 2x1 vrećica ) pa sam pila jedno vrijeme- ali uzasno je skupo, zato sam uzela inozitol sa iherba i pitala ako mogu njega( inozitol u kapsuli od 1000mg od life extension) i uzimam 2x2 i rekao je da je to isto i da slobodno nastavim! Isto mi je rekao i dr G iz IVF poliklinike...
    Uglavnom, vecina suplamenata je jeftinija sa iherba i kad porez i carinu platis :) tu mi je 360 kapsula 350kn ispalo ....

vuky
    10. Travanj 2021. 18:20

Tinaaa ma oni se totalno ne znaju nositi sa tom našom tugom, moj je znao namjerno neke stvari reci da se ljutim na njega, samo ko da ne mislim na neuspjeh i da ne budem tuzna... nazalost, bilo bi super da ste uspjeli ot prvog ili drugog puta ali eto... nije to vasa prica... imate plan za dalje?

• Tiinaa
    10. Travanj 2021. 18:29

vuky

Tinaaama oni se totalno ne znaju nositi sa tom našom tugom, moj je znao namjerno neke stvari reci da se ljutim na njega, samo ko da ne mislim na neuspjeh i da ne budem tuzna… nazalost, bilo bi super da ste uspjeli ot prvog ili drugog puta ali eto… nije to vasa prica… imate plan za dalje?

Imam jos pet smrzlica i rekla sam mu da cu ic u fet i otud ovakva reakcija... ako se ponovi jedan od ovih scenarija opet onda cu ic u Hrvatsku na dodatne pretrage... ovde mi je em tesko zbog jezika em doktor koji vodi ovo kaze da je sve ok i da je super sto mogu ostat trudna i da netrebam dodatne pretrage.... neznam sta bi ti rekla cudno je da se dva puta skoro isti scenarij ponavlja.... a vidim kod nekih zena je i gori put nego ovaj moj... ja sam tek krenula

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

vuky
    10. Travanj 2021. 18:49

Ja sam 4x bila i nista, stimulacija pa  2 embrija, pa transfer i 0! Imate za FET sto je super i ceka vas vasa bebica ❤️Nije to puno njima,jer je to sve očekivana statistika, a nama je tuga i jako tesko za nositi se sa tim!  Pusti dan, dva i sebi i njemu i biti ce to ok! I nema veze sto je nekom gori put, tebe boli tvoje... drzi se i cuvaj sebe- sve sto osjetis je ok ❤️ Pitaj za histeroskopiju, imunologiju i trombofilije, ako ne mozes pitati direktno, posalji mail, mozda ce ti biti lakse za iskomunicirati, pitaj sto misli da ipak to odradite? 

Lindsay
    10. Travanj 2021. 18:53

Sbjelisi jesi bolja ti ili gora ti ? 🤣🤣
    Ma nije izaslo zeno vidis da svakim danom sve vise izlazi testici blijede.

Ruska1986
    10. Travanj 2021. 18:56

Tiinaa

vuky

Tinaaama oni se totalno ne znaju nositi sa tom našom tugom, moj je znao namjerno neke stvari reci da se ljutim na njega, samo ko da ne mislim na neuspjeh i da ne budem tuzna… nazalost, bilo bi super da ste uspjeli ot prvog ili drugog puta ali eto… nije to vasa prica… imate plan za dalje?

Imam jos pet smrzlica i rekla sam mu da cu ic u fet i otud ovakva reakcija… ako se ponovi jedan od ovih scenarija opet onda cu ic u Hrvatsku na dodatne pretrage… ovde mi je em tesko zbog jezika em doktor koji vodi ovo kaze da je sve ok i da je super sto mogu ostat trudna i da netrebam dodatne pretrage…. neznam sta bi ti rekla cudno je da se dva puta skoro isti scenarij ponavlja…. a vidim kod nekih zena je i gori put nego ovaj moj… ja sam tek krenula

Mislim da nije stvarno nista krivo mislio nego se samo krivo izrazio. Vjerovatno vidi kako ti to tesko podnosis i ne zeli da prolazis opet kroz sve to... Ne kazem, naravno, da ces prolazit opet kroz isto, samo da se on brine sigurno.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Samara
    10. Travanj 2021. 19:01

Lindsay von Bica

Ericaa hvala i tebi čestitam 💟
    Samarapa kad puno ocekujem od sebe i svoje bebe 🤣 Prihvacam krivicu za uranjeno piškenje ali tako je divno bilo gledati pozitivne testice od štoperice mamicu joj poljubim punih 12 dana. Naravno da je bilo nade da se bebac pomjesao s ovitrellom. Gledala sam i razmjenjivala iskustva zaista puno curka ima pozitivne testove 9 i 10 dpo. Nadala sam se da sam medju njima. Slusajuci tebe nadam se da sam kao i ti 💟💟
    Nisam ti se imala priliku obratiti prije, zelim ti samo reci čestitam na trudnoći, i zelim ti veselo , zdravo dijete uskoro!!! Sitno brojis!!!! Grlim te, ups, vrlim te 💟

Hvala ti ❤️ stvarno imam dobar feeling za tebe, štoperica je sigurno izašla i nadam se stvarno da budeš imala lijepu crtu ali daj joj vremena. Nemoj se stresirati nemaš ništa od toga ;) sretno! :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    10. Travanj 2021. 19:01

Tina nemoj se zivcirat, oni nekad ne znaju kak da reagiraju na određene situacije. Nažalost oni i dosta dugo, dok ne osjete bebu u trbuhu uopće ne mogu osjetit tu bol. Kad sam ja prolazila spontani isto mi suprug nije baš bio neka potpora, odnosno nije znao rec one riječi koje su meni u tom trenu trebale. Iako moj suprug općenito na teške situacije u životu reagira da ih ignorira, ne može pričat o tom (što je njemu na štetu zdravlju i svemu). I kad sam u ovoj trudnoći prokrvarila u 12 tjednu mi idemo na hitnu, ja se plačem, a on priča o petoj stvari. Jednostavno se drugačije svi nosimo s tim. Ja opet govorim otvoreno na sav glas i plačem na sav glas jer mi je tako najlakse. Ne misle oni ništa loše, nego eto jednostavno valjda ne znaju kak da reagiraju. Drži se ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lindsay
    10. Travanj 2021. 19:03

Samara hvala tebi a ne hvala meni
    💟 si 

Nina985
    10. Travanj 2021. 19:05

Tiinaa

Cure ja sam se jako sada naplakala… inace imam punu potporu od muza al danas mi je rekao nesto sto me je jako zabolilo… kao ako ne ide onda neide.. sto sebe forsiram… prvi put mi je se desio spontani.. sad biokemijska… sto ako i sad treci put bude isto… ja sam mu samo odgovorila ja idem, koliko god puta treba al idem….

Draga Tina, meni zvuči kao da je rekao to u smislu koji je sbjelisi napisala, a i muski cesto lupe nesto i krivo se izraze. ❤

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.