Mtbica nisam mrsava. Imam 7 kg viska, pravog, pravcatog sala 🤣 Spadam u punije.
https://ibb.co/pvc3svc
Ovo je slika pokusaja ispracanja stoperice ali sam ostala bez lh trakica na 9dpš i isti taj dan pocela sa muller trakicama koje sam vam poslala. Evo slika mozda nekad nekome i pomogne.
11dnt cu ici vaditi, to mi spada u srijedu.
Eh sad, pitanje je što je kome višak. Enivej, ja sam isto jača, i meni je otišlo za 7 dana, dakle vjerojatno je i tebi otišla. Sigurno nije ostala u tolikoj mjeri za ovu crticu, eventualno mrrrrvcu pojačava crticu tvoje bebe. Ali ne bih rekla. Ja inače sebi nikad nisam vidjela razliku u dva uzastopna dana, ali sa 2 dana razlike se podebljanje obično dobro vidi, tako da piški sutra i preksutra i prati stanje.
💔💔💔
Nepitajte me kako sam 😵
Ja sam prvo uocila 47 i mislim pa kakooo a kad ono otvorim i beta preko 500 😁😁
Tooooooo 🍀🍀🥰🥰🥰🥰🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Sbjelisi rekla sam ti ja na pocetku da ulazis u prosjek i da ima nade!!! ❤️🍾🥳🥳🥳🥳
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sbjelisi predivnooooo!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Mtbica hocu, naravno, jedva cekam jutro 😅 al tresem se od straha da ce izblijediti.
Dobro si ovo rekla- sta je kome visak je diskutabilno. Meni je visak trenutnih 7 kg na 67 kg na 1.60 visine a idealno si izgledam sa 60 kg na svoju visinu. A po tablici imam 17 kg viska da,da . To necemo spominjati. 7 kg je visak i tocka. 🤣🤣
Sbjelis wooohooo🥳 to je to! Super napreduje!!! Jupiiii🥳 što kažu u Repromedu?
Sunflower super je beta. To je ajmo reci poduplano, odlično 😊 što tebi kaže dr?
Ruska1986 wow koja kosa 😍 frizura je vrh!
Anavica ja sam na svoju ruku prve dvije bete vadila privatno , dr je rekla 16dnt. Tako da je 3. Vađena na VV, ali sam dr pokazala i prve dvije što sam privatno vadila i onda je rekla da se lijepo dupla i da nema potrebe da još jednom vadim, već me naručila na uzv za 1 tj 😊
Lindsay crtica se vidi, sad prati jel tamni. Rekla bih da je to od trudnoće pomijesano sa stopericom jer je prva najslabija, druga najjača (vj se hcg počeo izlučivati, a još je bilo ostataka štoperice i onda 3.je druga po jačini, vj štoperica izlazi i ostaje samo hcg od trudnoće). Moje viđenje 😊 držim fige 🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada, jako mi je drago da tvoja stoperica lijepo napreduje. 😉😘
Sunflower i Pmak, juuuuupiiii, divne bete!😃🎉🎊😃
Lioraliora, drago mi je da je hematom nestao i zelim da od sada pa na dalje sve bude u najboljem redu🤞🏻🙏🏻
Curly, drago mi je da tvoje malo cudo napreduje dobro 🥰
Doria, bravo! 💪🏻😊
TirelessIvy, zao mi je i suosjecam s tobom. Ali doci ce i nase vrijeme, mora! 😘
Tiina, uzmi si vremena koliko trebas, a onda u nove pobjede! 💪🏻😘
Razigrana, dobro nam dosla i kako nasa MTB veli, jos brze otisla - trudna 😊
Ruska, wow, kosa ti je predivna! 🥰
Anitram 😘
Lindsay, vidi se crtica - drzim ti fige da ce se podebljati u narednim danima 🤞🏻😊
Lucyinthesky, juuuuuupiiiii, krecemo u novu borbu! 🤞🏻😃
Sbjelisi, mislim na tebe cijelo jutro ali se nisam stigla javiti jer sam dobila lose vijesti. Juuuuuuhuuuuu, ajme koja divota!!! ❤️Cestitam ti od srca i zelim da na uzv.rasturis jednako jako! 😃🤞🏻🎉🎊
Inace, ja sam danas dobila mengu ali sam par sati nakon dobila i tuzne vijesti - mama mi je hospitalizirana. 💔 Nisam vam se htjela tu jadati ali zadnja dva vikenda sam preplakala. 😔 Tako da mislim da FET odgadjamo do daljnjeg...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dada,jako mi je drago da tvoja stoperica lijepo napreduje.😉😘
SunfloweriPmak, juuuuupiiii, divne bete!😃🎉🎊😃
Lioraliora, drago mi je da je hematom nestao i zelim da od sada pa na dalje sve bude u najboljem redu🤞🏻🙏🏻
Curly, drago mi je da tvoje malo cudo napreduje dobro🥰
Doria, bravo!💪🏻😊
TirelessIvy, zao mi je i suosjecam s tobom. Ali doci ce i nase vrijeme, mora!😘
Tiina, uzmi si vremena koliko trebas, a onda u nove pobjede!💪🏻😘
Razigrana, dobro nam dosla i kako nasaMTBveli, jos brze otisla - trudna😊
Ruska, wow, kosa ti je predivna!🥰
Anitram😘
Lindsay, vidi se crtica - drzim ti fige da ce se podebljati u narednim danima🤞🏻😊
Lucyinthesky, juuuuuupiiiii, krecemo u novu borbu!🤞🏻😃
Sbjelisi, mislim na tebe cijelo jutro ali se nisam stigla javiti jer sam dobila lose vijesti. Juuuuuuhuuuuu, ajme koja divota!!!❤️Cestitam ti od srca i zelim da na uzv.rasturis jednako jako!😃🤞🏻🎉🎊
Inace, ja sam danas dobila mengu ali sam par sati nakon dobila i tuzne vijesti - mama mi je hospitalizirana.💔 Nisam vam se htjela tu jadati ali zadnja dva vikenda sam preplakala.😔Tako da mislim da FET odgadjamo do daljnjeg…
O joooj! Sta je mami? Nadam se da ce bit dobro 🙏🏻❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tuma ja bas tako razmisljam kao i ti.
Lucylou hvala ti na podjeljenom misljenju. I tebi tuma hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji