Ruska1986, divna kosa.Sunflower, dobra je beta, ne mora se baš točno duplati. Što je iduće, kad je UZV?
Jeej! :))
U ponedjeljak 19.4. cu na uzv.
A pokusavam se naručiti sljedeci tjedan kod hematologa da mi pogleda nalaze za trombofiliju i procijeni dozu. Na Petrovoj mi je doktorica rekla da ga počnem uzimati heparin kad mi na uzv potvrde trudnocu.
.
Hvala svima!☺🤗
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Sunflower -beta je skroz ok, ne mora biti dupla u brojku...
Ruska -kosa ti je predivna!!!
Ja se nisam pofarbala vec 2 i pol mjeseca, trebala sam prije postupka, al nije izgledalo tak strašno, sad do nalaza ni neću, al već mi kritični izrast, trebat ce mi i šišanje koliko mi kosa narasla u ovih mjesec dana...
Tuma - vidim u potpisu da si vadila betu 12.dnt a VV i bili dvodnevni... tak su ti bili rekli il si sama prije odlucila?
Nisam jos bila clan foruma tad pa me bas zanima jer meni ispada beta 17.dnt... vadit cu 16.jer mi zbog posla odgovara, dan prije nece pokazat neku razliku ako bude barem dvoznamenkasto... samo da nije opet 2,3 🙈
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Pozdrav lavice i suputnice, nekada se javim ako mogu nekome pomoci, ali rijetko pisem.
Sada sam ja dosla po dozu pomoci i utjehe. I nade naravno. Uz podijeljena iskustva i misljenja bit ce mi lakse. 6dnt trodnevnog. 11dpš ovitrelle .
https://ibb.co/Vpq0WXx
Odozgora prema dolje 9,10 pa 11dpš.
Što mislite? Znam da samo mozete nagadjati kao i ja, ali voljela bih vas cuti.
https://ibb.co/pwvrqpf
Lioraliora lujepe vijestiiii ❤
Ruska tebi je bolje da si sita u svakom trenu.. 😀 Ahahhaa prvi maj! Ja stvarno volim snijeg, ali ipak ga ne bi u maju 😛😍😀❤😂🙊🙉🙈
Frizura tj bojaaaaa je preeeeedivnaaaa. Ajme, gdje ih nabavljateeeeeeeee?? I ja bih takvu!! Btw ja sam 😬😲😵
Razigrana dobrodosla! Skupiti ces snage kokodakajuci korisne stvari ovdje s nama! Nista nije nemoguce!
Pmak ❤❤
Manemoj ne znam kad ce, ali brijem da ce mene do tada herc strefit 🙈🙉🙊
Sunflower beta ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav lavice i suputnice, nekada se javim ako mogu nekome pomoci, ali rijetko pisem.
Sada sam ja dosla po dozu pomoci i utjehe. I nade naravno. Uz podijeljena iskustva i misljenja bit ce mi lakse. 6dnt trodnevnog. 11dpš ovitrelle .
https://ibb.co/Vpq0WXx
Odozgora prema dolje 9,10 pa 11dpš.
Što mislite? Znam da samo mozete nagadjati kao i ja, ali voljela bih vas cuti.
https://ibb.co/pwvrqpf
Vide se svuda crtice, sve pozitivno 🥳🥳 mislim da već izašla štoperica nakon 11 dana. 😍😍
PMak - beta je 👌🏻👍
Liora - drago mi je da nema hematoma, sad se možeš malo opustiti… koja dr.na VV te pregledavala?
Konačno cure s VV sa boljim vijestima 👍🎉🎉🎉 nek se tako i nastavi 🙏🏻, kao za za sve lavice…
Žao mi je Tirelessly zbog praznog folikula, ali strpljivo dalje i bit će…
Pregledavala me doktorica P danas, i drago mi je jer sam njen pacijent, a također i transfer mi je radila 😀
Anavica985, možeš već 12DNT vaditi, dakle dobro je ako je 14dana nakon aspiracije/ovulacije 50 i više.
Lindsay von Bica, vidi se crta. Ako je ovo stvarno trudnoća, beta će ti biti brutalna, jer obično se 6DNT ne vidi ništa, ja nisam vidjela ni 7DNT.
Ovitrelle je meni izašla za 7 dana.
💔💔💔
Lioraliora čestitam ti na t i divnoj, preedivnoj beti. Hvala ti na podjeljenom misljenju.
Mtbica hvala i tebi. Bojim se da je štoperica ali nadat cu se do zadnjeg. Htjela sam cuti vasa iskustva sa ovitrellom, hvala sto si napisala.
Anitram zao mi je, malo odmori pa hrabro naprijed 🙏🥰
Pmak,Sunflower bete su super 👏💪
Tiina napravi kako se osjecas ,to ti je najbolje.🥰
Ruska,Sara cekamo vas ❤️🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
TirelessIvy jako mi je žao,pa jebemu sve.Drži se draga,nema druge nego gurat dalje.Šaljem ti veliki hug
Ruška1986 kosa ti je predivna i boja i frizura i bome se isplatilo!Valjda će se ta mala sjetiti izletit van da te vidi prije nego ti se frizura pokvari
Pmak i Sunflower divne vijesti,čestitam!
Dada nisam jučer stigla,baš mi je drago radi tebe što je sve ok i one sličice su baš fora
LioraLiora jupi jupi jeeeeee!
Počinjem s pikanjem sutra,nema smisla da vam tajim to,kaj ne...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji