Ja sam danas malo bila na hitnoj na infuziji zbog nenormalne mucnine koja me dovela to tako strasne slabosti da sam skoro izgubila svijest, sjecam se svega kroz maglu, da, da, i to je moguce🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Sad trenutno sam ok, valjda dok me drzi to iz infuzije.
Joj koma. Moja poznanica je stalno morala biti na infuzijama, mučnine su joj trajale sve do kraja trudnoće. Na kraju su joj kapilare u očima popucale od povraćanja. Inače je mršava, a pred porod je bila uminusu preko 6kg…
Mislim ne želim te plasiti, to je baš ekstreman i izniman slucaj, nadam se da će tebi proći što prije 🤞🤞
Ma ne plašiš me, tako je kako je, j… ga😏😏😅
Nadam se da te te mučnine bar toliko okupiraju da nemaš snage razmišljati o trudnoći i uspoređivati ju s prošlom. Držim fige u svakom slučaju da što prije prođu.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
D Stoperica Vidis, ja vec 6 god idem ginekologu u Agram (preko posla) i nikad vise ne bih kod nje.
Necu nikad zaboravit kada mi je prilikom uzimanja pape rekla da imam klamidiju (wtf, ista se ne moze vidjeti pregledom). Ja sam joj rekla kako znam imati spotting (danas znam da je to zbog smanjenog progesterona) i ona uzima uzorak i vidi krvi na stapicu i pametnica zakljuci da imam klamidiju. Znaci vrh!
Naravno da sam uplasena isla i na briseve i sve sterilno i tada i svaki put nakon. I jos me kraljica uputila da idem na kolposkopiju na koju naravno nisam isla jer mi sve bilo ok i cisto brisevi.
Trazim uvijek nekog drugog i kod nje vise nikada.
Btw, tad sam s tadasnjim deckom zahladila odnose jer sam bila uvjerena nakon nje da me on zarazio hpv-om, klamidijom i svim zivim. A ono - apsolutno nista na kraju.
Uff, odmah mi se digne tlak kad je se sjetim.
Ajmeeeeee 🧐🧐🧐 koji propust ...
Još tako to reći bez da prvo napravi briseve....baš mi je žao što ti se to dogodilo.
Meni je danas bila toliko dobra i savršena,nježna i toliko detaljna da stvarno nisam dugo nigdje doživjela takvu ljubaznost...Ali eto iskustva su različita...vjerojatno je na glas komentirala mogućeishoda i na toliko pogrešan način ti pristupila....Stvarno mi je žao da ti se takvo iskustvo dogodilo jer ja imam potpuno drugačije ..
endometrioza
Liora držim fige🤞🤞 drago mi je da je krvarenje stalo. Bit će sve super sutra🥰
Ribic to su mojoj prijateljici u Ginekosu napravili. Skoro ista priča. Cijeli život je sa svojim mužem i on samo s njom a oni joj kažu da vj ima hpv i da je netko od njih imao nezaštićen odnos prije, a bili su samo 1 s drugim oduvijek, znači jedino da je jedan varao. Skoro su se rastali i onda došli čisti brisevi. 😅
Mene je moj prvi ginekolog uvjeravao da me partner vara, a ja bila djevica
Da, sigurno me protrljao po guzi preko hlača, pa sam ja navukla spolnu bolest.
Ne dobivaju se sve te gadarije samo seksom.
💔💔💔
Ja sam danas malo bila na hitnoj na infuziji zbog nenormalne mucnine koja me dovela to tako strasne slabosti da sam skoro izgubila svijest, sjecam se svega kroz maglu, da, da, i to je moguce🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Sad trenutno sam ok, valjda dok me drzi to iz infuzije.
Joj koma. Moja poznanica je stalno morala biti na infuzijama, mučnine su joj trajale sve do kraja trudnoće. Na kraju su joj kapilare u očima popucale od povraćanja. Inače je mršava, a pred porod je bila uminusu preko 6kg…
Mislim ne želim te plasiti, to je baš ekstreman i izniman slucaj, nadam se da će tebi proći što prije 🤞🤞
Ma ne plašiš me, tako je kako je, j… ga😏😏😅
Nadam se da te te mučnine bar toliko okupiraju da nemaš snage razmišljati o trudnoći i uspoređivati ju s prošlom. Držim fige u svakom slučaju da što prije prođu.
E bas, jedina korist od svega toga, ne znam je li za smijanje ili plakanje🤣😭😭😭
Lioraliora drago mi je što je krvarenje stalo,bit će to sve ok. Jedva čekam da čujem jesu li dvojčeki.
Ja jedva čekam menstruaciju, a od stimulacije mi se poremetio ciklus pa ne znam kad ću dobiti. Konačno sam u nedjelju prestala krvariti.
Dada odlične vijesti. Sad se možeš opustiti i uživati u trudnoći.
Lita sad di PUPO. Sretno!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Liora držim fige🤞🤞 drago mi je da je krvarenje stalo. Bit će sve super sutra🥰
Ribic to su mojoj prijateljici u Ginekosu napravili. Skoro ista priča. Cijeli život je sa svojim mužem i on samo s njom a oni joj kažu da vj ima hpv i da je netko od njih imao nezaštićen odnos prije, a bili su samo 1 s drugim oduvijek, znači jedino da je jedan varao. Skoro su se rastali i onda došli čisti brisevi. 😅
Mene je moj prvi ginekolog uvjeravao da me partner vara, a ja bila djevica
Da, sigurno me protrljao po guzi preko hlača, pa sam ja navukla spolnu bolest.
Ne dobivaju se sve te gadarije samo seksom.
Ma znam, znam curu koja je pobrala klamidiju kao djevica u toplicama na liječenju.... Al opet ti doktori s tak nekim izjavama ponekad unesu paniku među pacijente a ne potrude se objasniti. I eto na kraju još ispadne neutemeljeno i netočno nekad, pa ne možeš nekome dijagnosticirati nešto prije nego dođu rezultati broševa, zato ih i radiš da provjeriš, možeš reći da sumnjas na to i to, ali da ćeš znati tek kad vidiš nalaze. Nama je Eljuga bio gost predavač na fakultetu, trebao nam je držati predavanje na temu onkologije, ali kako smo mi bile sve cure, odlučio se održati nam predavanje na temu ginekologije, spolnih bolesti i sl na kraju 😂 ugl, tada smo stvarno svašta saznale i bilo je jedno od najzanimljivijih predavanja a nije imalo veze sa našom strukom 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Večer curke, krvarenje mi je skroz stalo, sutra idem na ultrazvuk, držite fige u 11h 🙏🙏. Nadam se da ste sve dobro ❤
Super da je stalo 😊Ma sigurno bude sve dobro 🙏🙏🙏❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Večer cure,danas mi je 10 dpt dvije blastice,radila sam mullerov test i ne vidi se ni sjenila sjena..
Razmišljam se da ukinem terapiju jer zadnji put mi se 9dpt vidila crtica a sad baš ništa.. što vi mislite?
A betu bi išla vaditi tek u ponedjeljak čisto da imam nalaz ...
Idem sad čitati zaostatke od današnjeg dana
Dada predivne vesti 😍😍😍 bas sam jedva čekala da se javiš. Napredna ti nesto ta štoperica 🤣 samo nastavi da nas obaveštavas, sva se raspekmezim kada vidim tvoje postove i sve smajlice i srca 💞
Lioraliora sve je to na svom mestu. Sada te čekamo sa novim lepim vestima 🌞🌞🌞
Doria ti i ja sutra idemo po našeg jednog junaka 🦸 ja moram priznati da me bas uhvatila nešto panika. A moram priznati da se nekako potajno nadam da je onaj drugi maleni u međuvremenu možda porastao. Prošli put mi je folikul od 14mm dao zrelu j.s. koju u Pragu zamalo nisu ni hteli da punktiraju. Nadam se da ce biti nekog UZ pre nego što krene punkcija pa, ako su još oba tu, da ih zamolim da ih oba punktiraju, čak i ako je taj drugi maleni 🤞🤞🤞
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dada predivne vesti 😍😍😍 bas sam jedva čekala da se javiš. Napredna ti nesto ta štoperica 🤣 samo nastavi da nas obaveštavas, sva se raspekmezim kada vidim tvoje postove i sve smajlice i srca 💞
Lioraliora sve je to na svom mestu. Sada te čekamo sa novim lepim vestima 🌞🌞🌞
Doria ti i ja sutra idemo po našeg jednog junaka 🦸 ja moram priznati da me bas uhvatila nešto panika. A moram priznati da se nekako potajno nadam da je onaj drugi maleni u međuvremenu možda porastao. Prošli put mi je folikul od 14mm dao zrelu j.s. koju u Pragu zamalo nisu ni hteli da punktiraju. Nadam se da ce biti nekog UZ pre nego što krene punkcija pa, ako su još oba tu, da ih zamolim da ih oba punktiraju, čak i ako je taj drugi maleni 🤞🤞🤞
❤🥰🥰🤗🤗🤗
Hvala ti draga ...i sretno sutraaaaa ,javi kako je prošlo ❤❤❤
Tvoje zlatno jaje te čeka ❤👑
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji