ribic, sve ti mi to ovdje znamo.
Za embyoglue ne postoje dokazi da rade. Neki ga uzmu i upali. Neki ga uzmu i ne upali. Kocka kao i sve drugo.
Što se tiče aspiracije, to stvarno ovisi kako će ti tijelo reagirati na hormone. Ne možemo znati, nekome produži ciklus, nekome ga smanji. U prosjeku, oko 14DC je, a kad točno, samo anđeli znaju...
nada86, fantastične vijesti!!!
Tess88, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna.Pročitaj prve tri stranice teme, tamo ti je i više nego dovoljno savjeta.
Tanja79, sve si dobro zaključila, to je to!
Ana123456, imaš sreće što ovdje ima dobrih duša koje su pojele i krumpirića gratis. Sretno nam se privremeno vratila, i brzo nam otperjala trudna. Mislim da ti je 5mg previše Normabela, doza je 2mg i to samo po potrebi. 3x2 utrića dnevno ti je taman mjera.
Lita.1234, ne može biti previše u stranu, bitno da je u stomak. Ništa nisi zeznula. Te mućkalice je prvi put najteže, kasnije se navikneš.
sbjelisi, Ruska1986, ja sam se prvi dan usrala sa Menopurom. Kasnije mi je isto bilo zabavno lomiti one ampulice, osjećala sam se kao akcijski junak.
💔💔💔
https://ibb.co/bWbjKLQ
sta cu sad🙄🙄
Sve ok, zasto mislis da je krivo?
Sta je dobro? pa zato jer gledam ovu snimku pa pokazuju puno blize pupku.. a ja sam od panike bjezala od pupka valjda 😑😑
Mislim da koji centimetar tamo-ovamo ne igra nikakvu ulogu. Ja nikad nisam gledala snimke kako se daje i sve provizorno uvijek dajem, uvijek je sve bilo ok. Nemoj se oko toga opterecivati.
ok, hvala ti ❤❤ umirila si me. Nisam se bas psihicki pripremila na ovo.. sad sam spremna na sve😅
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja sam noćas baš gadno krvarila pa nisam spavala cijelu noć. Tako da sam danas iza posla, u 16.30, otišla samo kratko zatvoriti oko... 4h kasnije, evo mene!
💔💔💔
Znaci ovaj Cetrotide me ubio u pojam.. sva se tresem 🤣🤣 preznojila sam se dok sam ga izmiksala.. pa kad sam vidjela koju iglu moram gurnut u sebe mi se smracilo.. treskavicu imama evo. trebala sam je dat u 19 a na kraju sam je dala u 20 jer sam sat vremena miksala i pokusavala se probost uzas.
Ajoj Lita prvi put je stvarno najteze. Sreca pa sse s time bodes samo nekoliko dana. Mene je Menopur ubio u pojam jer sam dobila ampulu sa sredstvom za otopiti lijek, a nisam se usudila frknut gornji stakleni dio 🙈
A meni je to bio najzabavniji dio! 🙂
Ti si popizdila. znaci jos se tresem.
Ja sam se samo tako i pikala😅 sve blize pupku me jace bolilo pa sam ga odlucila izbjegavati.. bitno da je spekec u pitanju, ne brini
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ja sam noćas baš gadno krvarila pa nisam spavala cijelu noć. Tako da sam danas iza posla, u 16.30, otišla samo kratko zatvoriti oko… 4h kasnije, evo mene!
Jel jos krvaris il ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja sam noćas baš gadno krvarila pa nisam spavala cijelu noć. Tako da sam danas iza posla, u 16.30, otišla samo kratko zatvoriti oko… 4h kasnije, evo mene!
Jos uvijek je bez bolova u smislu grceva? Ima ugrusaka? Kakvo je sad stanje?
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ruska1986, Inter, pa noćas je bilo gadno, jedno vrijeme sam svakih sat vremena mijenjala onaj veliki noćni uložak.
Onda je danas tokom dana samo curkalo. Sad je opet malo jače krenulo otkad sam se ustala.
Imam osjećaj da svaki mali napor pokrene krvarenje. Prdnem - krene krv. Pokenjam se - krene krv. Dignem se malo nepažljivije - krene krv.
Noćas sam se u jednom trenutku baš prepala, jer nemam ja te krvi na bacanje. Razmišljala sam u kojem trenutku se zove hitna ili mrtvozornik.
Enivej, ne mogu zamisliti da će ovo dobro završiti. Čak i da nije blizu zametka, svi ti potoci krvi ga bez problema odnesu dok je ovako mali. Znat ćemo u srijedu koja je situacija. Do onda imam dobar izgovor da ne perem suđe i da naručujem sranja iz dostave
Inter, da, ima i ugrušaka. Uglavnom su manji, par ih je bilo velikih ali nijedan gigant kao onaj prošli tjedan. Bolova i dalje nemam, osim onih klasičnih sitnih. Više me nekad presijeku jajnici nego maternica, ona je ok.
💔💔💔
Mtbica pa sta jos krvaris. Ja sam mislila da se to smirilo kvragu??!! jebemu. 😟😟
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MTB 💕 ne znan sta bi rekla. Drzim fige da se malac ipak čuva unutra.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
MTB drži se, vjerujem da je frustrirajuće 😔Baš sam se nadala da je stalo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji