MTBica to kako opisujes je jako puno krvi, nadam se da uzimas dosta zeljeza, sta kroz ishranu, sta preko suplemenata. Zelim ti da sta prije stane i da beba izgura i pobjedi
LucyLou bas sam se par puta pitala sta je sa tobom. Super 4 blastice, drzim fige za uspjesan FET, lijepo da si opet tu
MTB vidjela sam da si dobila gratis danas krumpiriće ,eto neka se ti računaju kao da sam ih ja pojela ☺️😋
Hvala ti nadam se da je ovaj 4 transfer po redu uspješan
Prošlo je više od dva sata od tbl ,osjećam se kao da sam 🍬 pojela ,znači ništa nije djelovalo..
LucyLou, ma naravno, trebalo ti je odmor i punjenje baterija, i očito ti se isplatilo. Znaš da je članstvo u ovom čoporu volontersko, svi smo veoma dobrodošli kad god nam odgovara. Nema obaveza.
I, kažeš, dobar ti je moj dečko.
Lucyinthesky, i ja mislim, vas dvije ste dobar tandem, ima da razvalite idući mjesec.
nada86, je, baš je mnogo. Zato sam se i prepala noćas, nisam znala hoću li prepoznati da je previše prije nego iskrvarim.
Naručila jučer ekstra doze željeza, znam da gubim puno svega. Kužim i po sebi, dosta sam umorna i spava mi se više nego inače (osim kad se userem jer krvarim). Zapravo bih najradije po cijele dane spavala.
💔💔💔
MTB vidjela sam da si dobila gratis danas krumpiriće ,eto neka se ti računaju kao da sam ih ja pojela ☺️😋
Prošlo je više od dva sata od tbl ,osjećam se kao da sam 🍬 pojela ,znači ništa nije djelovalo..
Od jedanput ti neće biti ništa. Ali nemoj više piti te od 5mg, to ti je previše.
Sad štrikamo
💔💔💔
MTB nadam se da će kod tebe se situacija s krvarenjem smiriti..
Ta bebica je borac,uhvatila se za mamu svoju i ne mrda i nek tako ostane sljedećih 8 mj 🙏🥰
Od jedanput ti neće biti ništa. Ali nemoj više piti te od 5mg, to ti je previše.
Sad štrikamo
Neću više ..
Daa 🥰
Ruska1986, Inter, pa noćas je bilo gadno, jedno vrijeme sam svakih sat vremena mijenjala onaj veliki noćni uložak.
Onda je danas tokom dana samo curkalo. Sad je opet malo jače krenulo otkad sam se ustala.
Imam osjećaj da svaki mali napor pokrene krvarenje. Prdnem - krene krv. Pokenjam se - krene krv. Dignem se malo nepažljivije - krene krv.
Noćas sam se u jednom trenutku baš prepala, jer nemam ja te krvi na bacanje. Razmišljala sam u kojem trenutku se zove hitna ili mrtvozornik.
Enivej, ne mogu zamisliti da će ovo dobro završiti. Čak i da nije blizu zametka, svi ti potoci krvi ga bez problema odnesu dok je ovako mali. Znat ćemo u srijedu koja je situacija. Do onda imam dobar izgovor da ne perem suđe i da naručujem sranja iz dostaveInter, da, ima i ugrušaka. Uglavnom su manji, par ih je bilo velikih ali nijedan gigant kao onaj prošli tjedan. Bolova i dalje nemam, osim onih klasičnih sitnih. Više me nekad presijeku jajnici nego maternica, ona je ok.
Svasta… Pa od ceg to tolko ide? Stvarno mi nije jasno…
Ček, idem nazvati svoju maternicu da je pitam koji q izvodi
Pa reci joj da nije ok takvo ponasanje 😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, hvala ti! Drago mi je da me niste zaboravile. 🤗 Smijala sam se kad sam citala ovo o rakiji - rekoh, Ruska je prava moja Bosanka, stoji cvrsto na nogama...s jednim okom na rakiji...tvoj porod ce biti pjesma, kazem ti. 😘
A sto se tice nas - sljedeci ciklus cemo pokusati zadebljati endo ali iskreno, ne znam sto bih ti rekla, ima dana kada sve manje mislim da cemo uspjeti. Prihvatim da je tako On gore odlucio, koliko god to bolilo. Onda se sjetim svih vas i Nine koja je isto imala niz neuspjesnih i onda mi ne preostane nista drugo nego nadati se da ce i jedan nas biti dobitni 🤞🏻😉
MTB, pa bas sam si mislila, rekoh gle ti nju, dok mene nema, ona si mog doktora prisvojila...ali dobro, trudnici se ne zelim zamjeriti tako da...🤐
Lucyinthesky i Nada86, hvala vam puno lijepe moje, bas mi je drago da ste tu. 😘 Nada, navijam za tebe na najjace, a sljedeci mjesec je nas, Lucyinthesky 🤗😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou, ma naravno, trebalo ti je odmor i punjenje baterija, i očito ti se isplatilo.Znaš da je članstvo u ovom čoporu volontersko, svi smo veoma dobrodošli kad god nam odgovara. Nema obaveza.
I, kažeš, dobar ti je moj dečko.Lucyinthesky, i ja mislim, vas dvije ste dobar tandem, ima da razvalite idući mjesec.
nada86, je, baš je mnogo. Zato sam se i prepala noćas, nisam znala hoću li prepoznati da je previše prije nego iskrvarim.
Naručila jučer ekstra doze željeza, znam da gubim puno svega. Kužim i po sebi, dosta sam umorna i spava mi se više nego inače (osim kad se userem jer krvarim). Zapravo bih najradije po cijele dane spavala.
Nije za zezanje, naravno da ti se spava, nemas snage. Gledaj sta vise hrane koja ce ti dati snagu i ojacati krv. Cjedjeni sok od jabuke, cikle i mrkve dize iz mrtvih, neki smoothie sa narancom, bananom i dosta mladog spinata - ubacuj nesto tako izmedju obroka. Drzi se!
Ruska1986, reći ću joj da si ti jako nezadovoljna s njom.
LucyLou, a jebiga, bila je to kemija na prvi pogled. I vi druge ste mu drage i simpatične, ali ja sam njegova Gica.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji