Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    29. Ožujak 2021. 17:15

Anavica, Anitram, Dia sretno cure!!!! 🍀🙏🙏🙏
    Tina beta je super! 🍀
    Tanja79 držim fige da sve prodje u redu i da endometrij ne bude prezreo.. 🤞🙏
    Tuma predivna curica, još malo i upoznati ćete se 😍😘
    Cure ja sam danas zvala labor, imamo dvije blastice zamrznute posebno (kod mene dolazi u obzir samo solo transfer). Baš sam happy, stvarno me iznenadilo...
    Danas 2dnt and counting.....
    Pusa svima 😘

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 17:15

*.Women_name.*

Ruška jel se događa kj kod tebe? 😊😁 Jesi počela papat ananas i te metode 😁

Samo oni kao trudovi 🤷🏻‍♀️ al ono, jedan npr.ujutro, a jedan predvecer tak da realno nist posebno. Sad idemo bas u jednu dugu setnju, u sumu i onda poslije po caj od maline, ananas, datulje i sve ostalo. Sve samo da se ne moram seksat 😂😂🤭🤭 i danas bi samo cistila! Cak sam i neki cvijet presadila tj.promijenila mu zemlju jer je sav neki jadan 🙈 a jedini koji imam u kuci pa mi ga nekako zao bilo... Inace, ja jedva razlikujem visibabu od jaglaca tako da je ovo stvarno pothvat za mene 😂😂 Beba se gura sve vise i vise i bas joj neke poze ne odgovaraju. To kuzim jer me onda krene bas mlatit i kad promijenim pozu, sve ok 😂😂 Guramo nas dvije kroz 37 tt 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 17:17

Tuma

Ruska1986 a bila bih mirnija da je 2 tj veća nego 2 tj manja. 😅 Iako sam ja rođena u terminu s 2500g, pa možda i to igra ulogu….

Igra, sigurno! I muz i ja smo imali preko 3 i pol kile tako da ni ne moze bit neka mrvica, ova moja 😂😂 a tvoja moze sitnija bit.. Ma bitno da oni prate stanje 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• *.Women_name.*
    29. Ožujak 2021. 17:29

Ruska1986

*.Women_name.*

Samo oni kao trudovi 🤷🏻‍♀️ al ono, jedan npr.ujutro, a jedan predvecer tak da realno nist posebno. Sad idemo bas u jednu dugu setnju, u sumu i onda poslije po caj od maline, ananas, datulje i sve ostalo. Sve samo da se ne moram seksat 😂😂🤭🤭 i danas bi samo cistila! Cak sam i neki cvijet presadila tj.promijenila mu zemlju jer je sav neki jadan 🙈 a jedini koji imam u kuci pa mi ga nekako zao bilo… Inace, ja jedva razlikujem visibabu od jaglaca tako da je ovo stvarno pothvat za mene 😂😂 Beba se gura sve vise i vise i bas joj neke poze ne odgovaraju. To kuzim jer me onda krene bas mlatit i kad promijenim pozu, sve ok 😂😂 Guramo nas dvije kroz 37 tt 🤗

Znači nkj se ipak događa, a ti sve pripremaš kraju, i to kažu da su simptomi da je kraj 😁😁😊 plan ti je 👌 baš me zanima hoćeš  pregledu slijedecem bit kj otvorena 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    29. Ožujak 2021. 17:29

Tuma predivno ❤🐼
    Tiinaa super beta ❤❤😘
    Dia 🍟🍟😁
    Mene ovi homoni mikad ovako niau protjerali 😖.. A ni stres na poslu nije pomogao..

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 17:31

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Samo oni kao trudovi 🤷🏻‍♀️ al ono, jedan npr.ujutro, a jedan predvecer tak da realno nist posebno. Sad idemo bas u jednu dugu setnju, u sumu i onda poslije po caj od maline, ananas, datulje i sve ostalo. Sve samo da se ne moram seksat 😂😂🤭🤭 i danas bi samo cistila! Cak sam i neki cvijet presadila tj.promijenila mu zemlju jer je sav neki jadan 🙈 a jedini koji imam u kuci pa mi ga nekako zao bilo… Inace, ja jedva razlikujem visibabu od jaglaca tako da je ovo stvarno pothvat za mene 😂😂 Beba se gura sve vise i vise i bas joj neke poze ne odgovaraju. To kuzim jer me onda krene bas mlatit i kad promijenim pozu, sve ok 😂😂 Guramo nas dvije kroz 37 tt 🤗

Znači nkj se ipak događa, a ti sve pripremaš kraju, i to kažu da su simptomi da je kraj 😁😁😊 plan ti je 👌 baš me zanima hoćeš pregledu slijedecem bit kj otvorena 😁

I mene! Pa bar nest malo da se pokrenulo 🤷🏻‍♀️ vidit cemo u petak 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 17:32

sbjelisi 💕👣💕👣

Tuma predivno ❤🐼
    Tiinaa super beta ❤❤😘
    Dia 🍟🍟😁
    Mene ovi homoni mikad ovako niau protjerali 😖.. A ni stres na poslu nije pomogao..

Jel treba nekog prebit? 💪🏻 samo reci ☝🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Pami
    29. Ožujak 2021. 18:33

Dia, Anavi, Anitram- PUPO cure, sretno 🍀🍀🍀
    Nada super rezultati!! 🤞🤞
    Tuma- slatkica mala 😍😍 Ne brini što bebica malo kasni, bit će to sve ok. Kolegica je bila na 4d uzv kod jedne privatnice koja joj je rekla da joj je trbuh premali za 6 mjeseci trudnoće koliko je tad bila, i da bebin želudac kasni tjedan dana u razvoju i ne odgovara tim tjednima. Baš ju je jadnu isplašila, izašla je u suzama. Na kraju je bila na pregledu u bolnici di su joj rekli da je sve to ok, i evo nedavno je rodila lijepu zdravu curicu.
    Miss se ne javlja. Nadam se da si ok 💕

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Tess88
    29. Ožujak 2021. 18:41

Redovito vas citam i sad vas podravljam 🙌
    Zapisani smo za ICSI postupak preko hzzo sad u 5mj - to nam je prvi postupak i prilicno smo optimistični. Muz prije Profertil od sijecnja 2xdnevno, navike smo promijenili... Nadamo se najboljem ✔️
    Imate li savjete sto jos napraviti prije postupka za poboljsanje jajnih stanica i spermica?

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Lucyinthesky
    29. Ožujak 2021. 18:49

Dia85

Drage moje lavice hvala vam na lijepim željama..
    Tinabeta je odlicna🥳
    Curke koje pijete Novalac - jeste uz njega nakon transfera koristile i Folacin 5mg? Kaže Gic da ne treba oboje, nekako bi rađe Novalac onda..i kad ste počele s Duphastonima, isto popodne nakon FETa? Ja se doma sjetim tek pitanja, tami.ko da od uzbuđenja omutavim..Inače, kako nisam dobila nikakve pisane l upute za FET, a zaboravila da ste tu pričale o tom, došla sam praznog mjehura, nije nitko ništa komentirao pa valjda nije neka obaveza

Ja sam sa svime krenula taj dan navečer. Meni je rekao da prestanem novalac i nastavim folacin.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.