Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    29. Ožujak 2021. 19:06

WOMEN_NAME, Ruska1986, Pami, Nada, Sbjelis, Bajoma hvala vam ❤️❤️
    Nada super, znači imaš još i za 2 feta, odlične vijesti 🥳
    Ruska1986 tijelo se priprema, ja vjerujem da ćeš taman koji dan nakon Uskrsa ti rodit 😊 mogli bi okladu bacit, evo ja predviđam 6.4.😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Ožujak 2021. 19:09

TirelessIvy generacijo 😊 ne znam kako se to desilo sa tolikim endometrijumom, sve mislim da sam sama necim izazvala, dugo sam pila L-arganin kazu da dosta pojacava cirkulaciju i daju  za zadebljavanje endo. Al prestala sam pre 15 dana, mozda proteinski šejk... Kako god bude, dr nije komentarisao. Samo da neki embriončić dočeka 5 dan i bicu srećna. Al kaze MTBica da hoce, verujem joj, i jos ti gratis krumpirići danas a i generacija '79, bez greške... 😂🎉
    SBjelis 💕
    Lita.1234 💕
    Tuma klopaj vise, bice to sve ok, ma sta klopaj, žderi sta te briga skinuces- ima dana. Ni ne razmisljaj o onom lošem
    Nada86 čestitam ti na blasticama, fantastično 💕🎉🎉🎆🎊🎶

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 19:19

Tess88

Redovito vas citam i sad vas podravljam 🙌
    Zapisani smo za ICSI postupak preko hzzo sad u 5mj - to nam je prvi postupak i prilicno smo optimistični. Muz prije Profertil od sijecnja 2xdnevno, navike smo promijenili… Nadamo se najboljem ✔️
    Imate li savjete sto jos napraviti prije postupka za poboljsanje jajnih stanica i spermica?

Dobro nam dosla! 🙂 procitaj si prve tri stranice foruma, tamo stvaaaarno imas hrpu savjeta 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 19:20

Tuma

Ruska1986 tijelo se priprema, ja vjerujem da ćeš taman koji dan nakon Uskrsa ti rodit 😊 mogli bi okladu bacit, evo ja predviđam 6.4.😂

Muz kaze 10.04., ne znam zast 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Sara 🌸
    29. Ožujak 2021. 19:24

Ruska1986

Tuma

https://ibb.co/7yv3c9k
    https://ibb.co/pwCWJ6F
    I da evo slikice, pokazala je liceko napokon 🥰

Jao, nosic mali 😍😍 ne brini ovo za razliku…Moja je u jednom trenu bila cak 2 i pol tjedna vec neg sta sam bila trudna a onda se na slij pregledu pojavila razlika za tjedan dana.. Tako da to ocito varira… Ti samo pojacaj prehranu i to je to. Jedi ono sta smijes, al malo vise 🙂 sve ce bit ok 💜❤

Moj beban ne prije 6 dana na 36+4 imao 2750 gr, od prethodnog pregleda dobio 250 gr. I doktorica uzima.mjere, glavica dobro, trbuscic i nogice za dva tjedna manje. Doktorica nije trepnila,.kaze da je to sve ok. Ja dva dana nisan oka sklopila, al.šta mi znaci nerviranje kad ne mogu nista prominit. Sutra je ponovo.pregled, pa se nadam da je beban narastao i da ce ispast da ova nije dobro mjerila. Uzasan osjecaj. 
    A sta se tice toga "ja san bila velika" il "muz je bija kapitalac" pa ce i beba, ne virujen u to vise. Ja sam bila toliko uvjerena u to, buduci da sam.imala 4500kg i 54 duga, muz 3500 i 52 dug, ja rođena iza termina 3 dana, on uranio dva tjedna, a nasa beba ako dohvafi termin po prognozama bi trebala bit 3200. Al.to je navučeno. Svaka beba za sebe. 
    I ja bi volila da je dva tjedna veci nego manji, s tim da je sa.posteljicom i protocima sve ok. Al eto🤷🏻‍♀️ 
    Samo slušaj liječnike. ❤️💕
    Ruška, mi smo imali neki tečaj ovdje u DE, oni kao datulje ne preporučavaju jer imaju previše šećera. 
    Navodno bi trebalo u potpunosti sa svim secerima.orestat u zadnjem mjesecu, jer utjecu na oksitocin koji je vazan kod poroda. Al.ko ce to sve pohvatat i drzat se toga.  Nekad mislim da sta vise znan da san luđa. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nadalica
    29. Ožujak 2021. 19:24

Tuma usla sam samo da ti odgovorim iako sam u stresu trenutno, ja sam u Austriji kao sto vec znas, imaju sve najbolje i najnovije aparate, i dva dana prije poroda bebe procijenjene na 2.500 kg svaka, rodili se jedno sa 2.170 i drugo sa 3125 kg tako da ne vjeruj previse tom uzv sto se kilaze tice, najcesce omanu tu, Noah sigurno nije dobio dodatnih 600 grama u dva dana niti je Nadia u dva dana izgubila 400 gr. I preslatka ti je djevojcica ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Sara 🌸
    29. Ožujak 2021. 19:26

Ruska1986

Tuma

Muz kaze 10.04., ne znam zast 🤷🏻‍♀️

Na dan osnivanja NDH 😂😂😂😂 Ja se nadan da ću izbjec taj datum, jer i skracenica odabranog imena savrseno pase uz taj datum, bilo bi previse slucajnosti za objasnjavat 😂 Svi nas sprdaju. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Ožujak 2021. 19:29

Samo da prijavim današnji FET 2 🐧
    MC krumpiriće nisam stigla pojesti jer smo putovali za Zd odmah nakon transfera😅,nadam se da se računa ako ih posli pojedem😂
    Beta je 12.4.
    Zadnji FET je bila biokemijska,danas nije bila moj dr nego neka druga i stavila mi je utrogestan kao prije Feta 3x1
    ,to mi se čini malo pa Nez da ja na svoju ruku stavljam 3x2 jer je tako bilo zadnji put ..
    I popila sam maloprije tbl Normabel 5 mg čitala sam da neće štetiti ako se popije ..
    Nez jel koja nakon Feta ga pila ,ja sam mislila samo danas da se malo opustim

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 19:48

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

Tuma

Jao, nosic mali 😍😍 ne brini ovo za razliku…Moja je u jednom trenu bila cak 2 i pol tjedna vec neg sta sam bila trudna a onda se na slij pregledu pojavila razlika za tjedan dana.. Tako da to ocito varira… Ti samo pojacaj prehranu i to je to. Jedi ono sta smijes, al malo vise 🙂 sve ce bit ok 💜❤

Moj beban ne prije 6 dana na 36+4 imao 2750 gr, od prethodnog pregleda dobio 250 gr. I doktorica uzima.mjere, glavica dobro, trbuscic i nogice za dva tjedna manje. Doktorica nije trepnila,.kaze da je to sve ok. Ja dva dana nisan oka sklopila, al.šta mi znaci nerviranje kad ne mogu nista prominit. Sutra je ponovo.pregled, pa se nadam da je beban narastao i da ce ispast da ova nije dobro mjerila. Uzasan osjecaj.
    A sta se tice toga "ja san bila velika" il "muz je bija kapitalac" pa ce i beba, ne virujen u to vise. Ja sam bila toliko uvjerena u to, buduci da sam.imala 4500kg i 54 duga, muz 3500 i 52 dug, ja rođena iza termina 3 dana, on uranio dva tjedna, a nasa beba ako dohvafi termin po prognozama bi trebala bit 3200. Al.to je navučeno. Svaka beba za sebe.
    I ja bi volila da je dva tjedna veci nego manji, s tim da je sa.posteljicom i protocima sve ok. Al eto🤷🏻‍♀️
    Ruška, mi smo imali neki tečaj ovdje u DE, oni kao datulje ne preporučavaju jer imaju previše šećera.
    Navodno bi trebalo u potpunosti sa svim secerima.orestat u zadnjem mjesecu, jer utjecu na oksitocin koji je vazan kod poroda. Al.ko ce to sve pohvatat i drzat se toga. Nekad mislim da sta vise znan da san luđa.

Uf, moja sa 35 + 3 imala 2890 🙈  sutra ti je pregled opet? Bas me zanima sta ce rec.. Ma ja vjerujem da oni dosta grijese u tim mjerenjima... Znaci, smanjit secer? 🤔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Sara 🌸
    29. Ožujak 2021. 19:50

Ruska1986

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

Tuma

Navodno bi trebalo u potpunosti sa svim secerima.orestat u zadnjem mjesecu, jer utjecu na oksitocin koji je vazan kod poroda. Al.ko ce to sve pohvatat i drzat se toga. Nekad mislim da sta vise znan da san luđa.

Uf, moja sa 35 + 3 imala 2890 🙈 sutra ti je pregled opet? Bas me zanima sta ce rec.. Ma ja vjerujem da oni dosta grijese u tim mjerenjima… Znaci, smanjit secer? 🤔

I mene bas zanima sta ce rec 🥺
    A e, sta se tice secera, navodno trebalo smanjit koliko god je moguce. Al.opet, ima zena koje nisu imale tu info,.pa rodile najnormalnije 😂 bez dripa i iceg. 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.