Joooj cure molim pomoć 🤦🏻♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam ga oko 1, ajmo rec jednu veliku žlicu. Tak sam ljuta na njega i uzasno me strah 😟😟 doktorica na radi prek vikenda, mislite da bi nekog trebala nazvat ili pratit simptome samo?
Mliječni proizvodi zasmrde i zakisele se kad se pokvare. Hrpa tih stvari traje dugo nakon što je istekao rok. Ako nije bilo odvratno dok si jela, vjerojatno je OK:
Kao što su ti rekli, eventualno ćš imati proljev.
Za ostalo - to je pasterizirano, nema sranja unutra, ne brini.
Samo ubuduće pripazite i to je to.
Sad kad sam išla probat malkoc na vrh prsta trunkicu je gorkasto, ali nije promijenilo boju i nema uopće mirisa. Hvala puno! Nisam znala za to, ja na Google odma listerija i sve živo vezano jako loše za bebu 😟 znači ak je kupljeno iz trgovine nebi to trebalo bit tamo. Od sad prije neg kuha ja provjeravam namirnice, on je već tak jednom zaradio salmonelu. Joj nikad mira, nemres vjerovat 🤦🏻♀️
Listerija je samo kod namirnica koje nisu pasterizirani. Dakle ne smiješ one prefine svježe i domaće sireve sa placa.
💔💔💔
Joooj cure molim pomoć 🤦🏻♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam ga oko 1, ajmo rec jednu veliku žlicu. Tak sam ljuta na njega i uzasno me strah 😟😟 doktorica na radi prek vikenda, mislite da bi nekog trebala nazvat ili pratit simptome samo?
Mliječni proizvodi zasmrde i zakisele se kad se pokvare. Hrpa tih stvari traje dugo nakon što je istekao rok. Ako nije bilo odvratno dok si jela, vjerojatno je OK:
Kao što su ti rekli, eventualno ćš imati proljev.
Za ostalo - to je pasterizirano, nema sranja unutra, ne brini.
Samo ubuduće pripazite i to je to.
Sad kad sam išla probat malkoc na vrh prsta trunkicu je gorkasto, ali nije promijenilo boju i nema uopće mirisa. Hvala puno! Nisam znala za to, ja na Google odma listerija i sve živo vezano jako loše za bebu 😟 znači ak je kupljeno iz trgovine nebi to trebalo bit tamo. Od sad prije neg kuha ja provjeravam namirnice, on je već tak jednom zaradio salmonelu. Joj nikad mira, nemres vjerovat 🤦🏻♀️
Listerija je samo kod namirnica koje nisu pasterizirani. Dakle ne smiješ one prefine svježe i domaće sireve sa placa.
OK! Hvalaaa 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala svima puno, baš sam se uplašila ❤️❤️❤️
Ma sve 5, sve smo takve.
Ja se bojim pojesti sendvič pa kad mi se jede, pojedem pizzu jer za te sastojke znam da su termički obrađeni
💔💔💔
Ovoliko najljepše:
Hvala puno🤩🤩🤩🤩
U mene su tradicionalna imena doma sin je u pradida dobio ime Bartul, kci mi je rođena na sv. Josipa pa je Josipa i sad je Marija s time da mi je i mama (koja je bila samohrani roditelj 3 cure) Marija tako da eto zato mi je i nick bajo hehhehe
MTB, skoljka hvala na savjetima! ❤️
Ruska divne!
Sretno PUPO curama!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Joooj cure molim pomoć 🤦🏻♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam
Draga ja sam u prosloj trudnoci jedan dan
zaboravila da su popravljali cijevi od vode, i nisam ni gledala i popila skoro punu casu, i kada sam spustala casu pogledam doslovno smede zuta voda.. znaci ono ocaj. Nista mi nije bilo.. nije to bas tako lako pokupitit i izazvati nesto kod bebe. Sve ok ne brini
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ma sve 5, sve smo takve.
Ja se bojim pojesti sendvič pa kad mi se jede, pojedem pizzu jer za te sastojke znam da su termički obrađeni
I ja fkt pazim, jer mi se bazira prehrana sad na tom vrhnje, sir, kuhana sunka i tak. I inače primijetim odma sve 🙈 malo mlijeko za kiseli, već moji okusni pupoljci osjete sve. A ovo kak je nekak bilo sve već smjesano nisam skuzila i eto!
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska, samo ti papaj :) super izgledaš, ionako je sve samo u bušu otišlo, a za par dana bude ionak to sve otišlo pa-pa
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Joooj cure molim pomoć 🤦🏻♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam
Draga ja sam u prosloj trudnoci jedan dan
zaboravila da su popravljali cijevi od vode, i nisam ni gledala i popila skoro punu casu, i kada sam spustala casu pogledam doslovno smede zuta voda.. znaci ono ocaj. Nista mi nije bilo.. nije to bas tako lako pokupitit i izazvati nesto kod bebe. Sve ok ne brini
Vidiš kak na brzinu si stres stvoriš! Užas. Hvala ti 😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma sve 5, sve smo takve.
I ja fkt pazim, jer mi se bazira prehrana sad na tom vrhnje, sir, kuhana sunka i tak. I inače primijetim odma sve 🙈 malo mlijeko za kiseli, već moji okusni pupoljci osjete sve. A ovo kak je nekak bilo sve već smjesano nisam skuzila i eto!
Niš, prođeš kroz fridge jednom tjedno i pobacaš sve čemu je isteklo rok trajanja. Znaš da on neće.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji