Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    26. Ožujak 2021. 18:00

*.Women_name.*

Mara234

MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
    Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.

Probaj se izolirat ali baš izolirat. Ja sam od svog pokupila već i prekasno sam se izolirala ali svaki organizam je drugačiji, ne mora bit da ćeš pokupit. Imam hrpu primjera gdje nisu svi u familiji pokupili. Ako dobije pozitivan nalaz prati se, mi smo u familiji dobili svi jedni od drugih i točno 5.dan od kontakta. Ako slučajno pokupis javi se, budem ti rekla kj sam ja sve radila 😂🙈 uglavnom, ja sam fkt imala simptome i kurila, svašta nešto ali beba je dobro 😁 isto sam se jako jako bojala, ali doktorica na hitnom prijemu u zaraznoj mi je ti večer rekla da još nisu imalu nijednu trudnicu kojoj je nešto bilo od korone. Nadam se da ipak nećeš doc do tog 🤞🙏

Joj hvala ti. Ovo mi puno znači. Naš sam uvala i ginekologa pa mi kaže isto da je dosta trudnica njegovih imalo koronu i da nijednoj nije ništa bilo. Nadam se da će bito sve ok. Muža sam izolirala u jednu sobu i imam masku i stalno dezinficiram ruke i kupaonu. Nadam se da bude sve ok. Radim u vrtiću pa valjda imam neki imunitet. Hvala ti 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

26. Ožujak 2021. 18:03

Mariaa94

Sanjich 👶🤱

Mariaa94

Dia85

Mariaa94

Pozdrav cure…ispricavam se sto upadam ovako sva sam zbunjena haha Ovako suprug je prije par godina imao torziju testisa, testis je spasen samo je povezano. Na osnovu toga mi je gin rekao da bi kod njega mogao biti problem te da ode na spermiogram koji smo obavili a nalaz je ovakav:Diagnostic: Normoozospermia

Concentration:
    38.93 M/mL (>15 M/mL)
    77.86 M/Sample (>39 M/Sample)
    Volume mL: 2.00

Motility:
    Progressive: 43.92% (>32%)
    Non-progressive: 22.93%
    Motile: 66.85% (>40%)

Rapid progresive (type A): 6.63%
    Medium progressive (type B): 37.29%
    Non progressive (type C): 22.93%
    Immotile (type D): 33.15%

Morphology:
    Normal: 10% (>4%)
    Abnormal: 90%

Head defects: 20%
    Tail defects: 70%
    Cytoplasmic droplets: 0%

Vitality:
    Alive: 70%
    Dead: 30%

U zagradama su preporucene vrijednosti…Dosli smo s nalazom mom ginekologu koji kaze da je nalaz dosta los tj da je morfologija jako losa i nije mi jasno kako ako je dijagnoza normoozospermia i sve je unutar zadanih vrijednosti. Narucio nas je na prvi pregled na humanu reprodukciju. Ono sto me zanima je po vasim iskustvima jel ovo zaista tako lose, sta se na tom pregledu humane reprodukcije dogada, hocemo li na kraju trebati kakve lijekove ili bas medicinski potpomognuta? Zao mi je ak sam upala u krivi film ali molim vas za pomoc, on nije bas najjaci u objasnjavanju a i ja sam se zakocila od trena kad je rekao da je nalaz 

Imam jos jedno glupo pitanje 😬 sad sam izracunala taman kad mi je pregled tamo ja cu bit na petom danu menge 🙄 onda ne mogu na pregled jel?

Vrijede nalazi 6 mj najčešće za postupak.. Al to ti je nebitno bitno da on vidi na čem je pa dalje ako budete išli u postupak bit će još vađenja krvi i ostalih nalaza. Mene na konzultacijama prvim uopce nije gledao, smao nalaze i dao upute sta jos izvadit.. Tak da mislim da ti je to nevazno.. 

• *.Women_name.*
    26. Ožujak 2021. 18:04

Mara234

*.Women_name.*

Mara234

MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
    Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.

Probaj se izolirat ali baš izolirat. Ja sam od svog pokupila već i prekasno sam se izolirala ali svaki organizam je drugačiji, ne mora bit da ćeš pokupit. Imam hrpu primjera gdje nisu svi u familiji pokupili. Ako dobije pozitivan nalaz prati se, mi smo u familiji dobili svi jedni od drugih i točno 5.dan od kontakta. Ako slučajno pokupis javi se, budem ti rekla kj sam ja sve radila 😂🙈 uglavnom, ja sam fkt imala simptome i kurila, svašta nešto ali beba je dobro 😁 isto sam se jako jako bojala, ali doktorica na hitnom prijemu u zaraznoj mi je ti večer rekla da još nisu imalu nijednu trudnicu kojoj je nešto bilo od korone. Nadam se da ipak nećeš doc do tog 🤞🙏

Joj hvala ti. Ovo mi puno znači. Naš sam uvala i ginekologa pa mi kaže isto da je dosta trudnica njegovih imalo koronu i da nijednoj nije ništa bilo. Nadam se da će bito sve ok. Muža sam izolirala u jednu sobu i imam masku i stalno dezinficiram ruke i kupaonu. Nadam se da bude sve ok. Radim u vrtiću pa valjda imam neki imunitet. Hvala ti

Nadam se da nećeš dobit! Ako slučajno dobiješ inzistiraj da ti izvade nalaze, trudnica si. Mene su na zaraznoj skroz pregledali i sve provjerili  uveli terapiju. Skrot su me sredili 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sunny_🐣
    26. Ožujak 2021. 18:04

Sofi iduci tjedan ima termin za TESE 😑 
    Mislim da nema ispravno i pogrešno u donošenju te odluke. To je odluka koju morate i ti i on donijeti iskreno i svim srcem. Nema tu nagovaranja ili pristajanja jedne strane, jer je to vaša odluka za cijeli život. Netko će tu odluku moći donijeti odmah, netko za par mjeseci, netko za nekoliko godina. Ja vam želim da uspijete donijeti pravu odluku za vas dvoje s kojom ćete živjeti sretno ❤ 
    TirelessIvy ❤ hvala ti na divnim savjetima. Ja se isto nadam da nam transfuzija neće trebati 😂 ali ako bude trebala da znaš da si ti glavni razlog zašto meni donorstvo više nije nešto neprihvatljivo. I jako, jako lijepo mi je čitati kako ste ti i tvoj muž to prihvatili ❤
    Nadalica, Anchy321, Sbjelis hvala vam 😘
    MTB beta je 🔥🔥🔥

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 18:08

Sanjich 👶🤱

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus, da, Gić se odlučio nastaviti prijateljstvo s tobom.
    S popisa te ne mičem, ti si dio našeg čopora, htjela ti to ili ne. Kakav sram, molim te. Nemoj da te nađemo i nalupamo po guzi.nada86, pitat ću ga, hvala na savjetu.Lykka, da, nisi prva koja se tako zajebala. Neke su naivno mislile da je OK pojesti fritač iz KFCa ili BurgerKinga. E pa nije!!!4 sreća, onda bi i trebalo biti povišeno, doduše ne znam da li baš toliko. Veliki progesteron u tom dijelu ciklusa pogoduje implantaciji. Jesi se seksala lejtli? Ima li smisla piškiti testić za koji dan?BAJO1, nisam znala to za blighted, hvala na pojašnjenju. Mmmm, krumpirići. Fuj to crveno po njima.

Prija mi je prosle g imala bli. Pa sam sve iscitala o nepravilnom rastu bete. Evo primjer♥️😘🤗

Ooo Ana pa lipo ti je ime kako mi je do sad promaklo 😘😘😘

🤣🤣🤣🤣

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 18:14

Dada preeeedivno!
    Tiinaa baš se lijepo vidi!
    Samara ahahahahahaaaaa shopping u Mulleru
    zoeenzoee Sretno!
    Matkiša haha, prava si! Ćemu tugovat, kad je svijet pun mogućnosti - odmah po njih!
    Aura dobra ideja  Kadv eć voli testirati i raditi istraživanja  
    Vezano za tvoj test... ako imaš živaca, radi, ali rano je. 8dnt trodnevnih.. uf, rano, ja nemam živaca.
    Tanja U 13komada!
    Nadalica Teško mi je ovo čitati, iz preko više razloga. Preteško. Ti si predivna žena. A o snazi neću niti pričati.. 
    A vidi malog kupala!! ❤️❤️
    Pami ❤️
    Lykka Žao mi je. A ti napravi isti plan ko Mattan 
    Ivek deset folikulaaaaa, top!

oharascarlett14@gmail.com

Sunflower14
    26. Ožujak 2021. 18:15

Nadalica čudo si sto sve guras! Nekad same sebe nadmašimo!💫👸
    Matkiša 😚 i 💪
    Tanja dobro će to biti, veseli i vidjeti kad su rezultati bolji nego prosli put!😊
    Pami napredna bebica! Svakako dobre vijesti i za tebe danas!😊
    Dada ajme koje lijepe vijesti! Vjerujem da si prepresretna! Bas ce vam djeca biti dobra ekipa za igranje i drustvo!🙃
    Lykka kako i sama kažeš, samo hrabro dalje!💪😚
    Ivevk ide to u dobrom smjeru!🙂
    MTB beta ko raketa🚀 rasteee😃
    Mariaa94 sanjich ti je dala jako dobar savjet i poslusaj ju kako bi dobila na vremenu! Obavi pretrage hormona tak da vec imate o cemu pricati na prvom sastanku za mpo! A za pregled nazovi kliniku i zamoli da ti pomaknu par dana ako ti vjestica traje duze od 5 dana.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 18:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ova beba fakat voli držati mamu na rubu cijelo vrijeme. Dakle, danas opaki izljevi krvi, i sitni ugrušci (ajde, barem neka milost, umrla bih da opet izađe gigant iz mene). Cijeli dan se pripremam da mi beta ne može reći ništa, ali ova beta je nesumljivo dobra.
    7898. Prije dva dana bila 4914. Više od 50% veća u dva dana, u vrijeme kad se dupla u više od 4 dana. Dakle, sad grickamo noktiće dalje, nadamo se najboljem.
    miss, znam da si to pisala milion puta i dosadna sam, ali možeš li opet opisati ona svoja krvarenja na početku - kad si mislila da je menstruacija i kad je svašta ispadalo? Koliko je trajalo? Je li bolilo?
    Mene i dalje ništa ne boli. Imala sam gadne grčeve jutros pa je to na kraju ispala stolica, čim sam to riješila prošlo je.
    Baš sam nekako emocionalno iscrpljena (a i fizički, vjerojatno su mi sve moje zalihe feritina otišle u školjku). Bojim se nadati se, ne želim vjerovati u loš scenarij. A Gić mi je jako iskreno rekao da radi mioma i pozicije bebe prvih 12tt je kritično, nakon toga imamo nade. Iskreno, još ne mogu ni znati je li se plod razvio, možda imam blighed ovum. Možda srce nije prokucalo. Možda… svašta možda. Ufff. Umorna sam.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
    Sve će biti dobro!!
    Beba pravi svoje mjesto!! ❤️❤️

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 18:18

BAJO1

Aura

Piškila sam sad. Nema nita 😔
    Nemojte me vikat. Bas nisam mogla izdrzat.
    Znam da je tek 7.dan, da nije prvi urin.
    Al ja sam debil i volim sebi pokvarit dan.
    https://ibb.co/B2YGzV6
    Ovde ni Bajone moze izmislit sjenu. 😭

Tko kaze da ti je bijel 😜😜😜držim 🤞🤞🤞 da potamni

Ajmeeeeeee, vidim jeeeeeee ❤️❤️❤️❤️

zoeeuzoee
    26. Ožujak 2021. 18:22

Cure javljam se bas vama jer sam od vas uvijek dobila odgovor i podrsku.
    Uz onu moju betu koja nije savrsena mi se sad javio zuckasti iscjedak koji ne amrdi, normalnog je mirisa.
    Neznam dal se trebam gabrinuti i reagirati?
    Nije tažni negi vise svijetli. HELP

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.