Staniii divna beta ❤️
Skoljka kao prvo maleni je premeden ❤️❤️❤️ naravno da mi je stalo, ali nemam izbora, u hodalici su bas kad moraju dok ja obavim ono sto trebam, npr skuham rucak. U Austriji sam, roditelji su mi hiljadu kilometara daleko, svekrva me mrzi, radi sta stigne da mi odmogne, mm samo spava i nalazi razloge da ne pomaze oko beba, ono malo se poigra s njima, cim krenu plakati ili treba pelenu mijennati njega nema, ja sam prakticki sama s njima, i dan i noc, dvoje ih je, a prva su mi djeca, spavam po mozda svega 3 sata ali se trudim oko njih maximalno.. jedva cekam taj neki period gdje ce meni ici bolje sa psorijazom (otisla na kosti, primam sprice, zglobovi me bole toliko da placem dok ih savijam) i gdje ce i mm mozda malo vise da se ukljuci da mi pomogne oko njih 🤷
Joj bas mi je zao da ti je tako, za to sam i pitaja jel nesto po srijedi pa ih stavljas, vjerujem da si luda sa dvoje, kad je nama sa jednim ludnica. Sto se tice muza isto nam je onda, samo sto je tebi teze jer ih je dvoje. Kad oni postanu pokretni, i budu vise paznju na njeg obracali, trazili ga, puzali za njim, plakali za njim.... , onda ce se i on pocet vise ukljucivati jer ce mu biti zanimljivije. Nadam se da be zivis sa svekrvom, jer je tim jos gore 🙄
Sunny, hvala ti! Apsolutno se slazem sa time, ne postoji ispravna i kriva odluka. Zasad se slazemo u nespremnosti🤭 i to je ok...vidjet cemo sto nam dalje nosi.❤ javi nam rezultate sljedeci tjedan! Svu srecu zelim 🤗
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
MTB odlicna beta. Ma ta tvoja curka samo malo zajebava da joj nije dosadno.
Aura, ja nazalost ne vidim sjenu ali stvarno je jos rano (i popodnevni urin). Pa kaj si poludila kao ja pa krenula gluposti raditi😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ruska, ima li šta novog il je sve stalo?
Kroz cijeli dan muka, a menstrualni bolovi svakih par sati. Al ono, bas malo drze i idu iz ledja. 🙂 Sad sam pripremila i sve za bebu za obuc za iz bolnice i stavila u jaje, kad muz bude dolazio po nas 🤗 tako da sad stvarno samo cekam, bas olaksanje. A ova mala luduje cijeli dan, al bas gura. A kazu da se malo umire pred porod pa ako cemo po tome, onda nece jos 🙂
Ti si spremna i sad samo možeš čekati. Javljaj nam ako bude promjena 🤞😊
Naravno! Ja cu radjat i pisat 😂😂😂
Ma nećeš ti ni stići rađati, mala će sama istrčati vani. Vidiš da ona nema strpljenja za vas spore, ima posla
Ma necu stic ni kihnut 🤭🤭
Znam da je tebi sve ravno, ali ja je jedva čekam vidjeti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTBica bit će sve ok i u srijedu slijede lijepe vijesti 🤞😊
Ruska1986 jel imaš tremu? Još maloooool 🤞❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lioraliora, anchy, lucyinthesky, anksimoron, miss hvalaaaaa ❤️
Bajo ne znam eto ja bez hodalice ne bi stigla ici pisat doslovno. Sta znam svi radimo onako kak mislimo da je najbolje za nasu djecu ❤️ u Jaslice ce tek sa 2.5 godine jer do tada sam ja na porodiljnom.. Vec sad znam da ce mi biti tesko tada, bas je lijepo kada nike prevelika razlika, tada su si nekako blizi razmisljanjem bar ja mislim, a mm ce da se popravi nema mu druge ❤️
Mtb naprimjer ja, ja sam seronja u svakom segmentu svog zivota 😂😈 mlad je on jos, guzica ima godina al mozak ko badem 🙈 super ti je druga beta btw, sas cekamo uzv da potvrdimo ❤️
Vuky ja idem kod.svih mogucih ljekara, ali nema pomoci.. On me vozi, cuva djecu dok sam na pregledu, nije on tako los u biti samo nekad moram koristiti batine da ga dovedem u red 💪🏼
Pmak zznaci vec sam pola izgurala, jos pola i nadoci ce.. dodala sam ja dovoljno germe, valjda va necu skupljati po sobi ako previse izraste 🙈
Sbjelis, sunflower ❤️ jake smo puta milion 💪🏼❤️ Hvala na podrsci cure 🥰🥰😘😘
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Znas sta? Bez ikakvog muljanja, niti najmanje... Samo si mislim kako ce bit cudno kad vise ne bude akrobacija u trbuhu 😂 bas se veselim i spremna sam 🙂 kako cu vam dosadjivat iz rodilista 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Znas sta? Bez ikakvog muljanja, niti najmanje… Samo si mislim kako ce bit cudno kad vise ne bude akrobacija u trbuhu 😂 bas se veselim i spremna sam 🙂 kako cu vam dosadjivat iz rodilista 🤭🤭
Tak treba 💪😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Staniii divna beta ❤️
Skoljka kao prvo maleni je premeden ❤️❤️❤️ naravno da mi je stalo, ali nemam izbora, u hodalici su bas kad moraju dok ja obavim ono sto trebam, npr skuham rucak. U Austriji sam, roditelji su mi hiljadu kilometara daleko, svekrva me mrzi, radi sta stigne da mi odmogne, mm samo spava i nalazi razloge da ne pomaze oko beba, ono malo se poigra s njima, cim krenu plakati ili treba pelenu mijennati njega nema, ja sam prakticki sama s njima, i dan i noc, dvoje ih je, a prva su mi djeca, spavam po mozda svega 3 sata ali se trudim oko njih maximalno.. jedva cekam taj neki period gdje ce meni ici bolje sa psorijazom (otisla na kosti, primam sprice, zglobovi me bole toliko da placem dok ih savijam) i gdje ce i mm mozda malo vise da se ukljuci da mi pomogne oko njih 🤷
Joj bas mi je zao da ti je tako, za to sam i pitaja jel nesto po srijedi pa ih stavljas, vjerujem da si luda sa dvoje, kad je nama sa jednim ludnica. Sto se tice muza isto nam je onda, samo sto je tebi teze jer ih je dvoje. Kad oni postanu pokretni, i budu vise paznju na njeg obracali, trazili ga, puzali za njim, plakali za njim…. , onda ce se i on pocet vise ukljucivati jer ce mu biti zanimljivije. Nadam se da be zivis sa svekrvom, jer je tim jos gore 🙄
Po srijedi mi je da zadrzim zdrav razum 🙈 ma ovi muzevi trebaju dobre batine 😈 nadam se da ce tako biti, sada kada vec znaju ponesto su mu interesantniji, jos im je kod oboje prva rijec tata 😂😂 al ajde nek mu bude, hahahahhahaha ja da zivim sa svekrvom mi bi vec osvanuli na nekom tabloidu, snaha zadavila kvazi svekrvu jer je gurala nos gdje nije trebala,, nisi ti upucena u moj odnos s njom, u par navrata smo komenatarisale ovde i dosli do zakljucka da nije cista s mozgom 🤷
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Znas sta? Bez ikakvog muljanja, niti najmanje… Samo si mislim kako ce bit cudno kad vise ne bude akrobacija u trbuhu 😂 bas se veselim i spremna sam 🙂 kako cu vam dosadjivat iz rodilista 🤭🤭
Bez brige, preskakat ćemo tvoje postove baš kao i sad
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji