Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    26. Ožujak 2021. 16:54

MTB Znam, jako  si realna osoba. Beta je stvarno super, a sad čekanje i navijanje na najjace! 🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    26. Ožujak 2021. 16:57

Curke evo mene ususret FETu u ponedjeljak u nekom čudnom strahouzbuđenju pa da provjerim jesam dobro skužila u panici u kojoj sam Gića slušala - da nastavim s estrofemom i nakon uvođenja utrića?🙈.
    Drugo pitanje je oko progesterona..nikad ga nisam vadila ono 21. dan nit me to ko kad tražio, kak ću znat da je ok i da ne treba npr. pojačati dozu ili one inekcije dobiti? Da izvadim na svoju ruku i kada? Hvala

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Mara234
    26. Ožujak 2021. 16:58

Tuma

Mara234

MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
    Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.

Ajoj probaj se izolirat od njega, možda i ne pokupis. Iako kažu da ne šteti bebici jer ne prolazi kroz posteljicu. Ti se kljukaj čajem, vitaminima, medom, voćem i povrćem i nadaj se najboljem. Ako dobiješ i ti simptome odi si provjeri zgrušavanje krvi, tu će ti više znati Women_name reci jer je ona prebolila u trudnoći na što da obratiš pažnju. U svakom slučaju, držim fige da ju izbjegne ili prođes s minimalnim simptomima. 🤞

Hvala ti  da već sam se izolirala. Women_ name čekam pokoji savjet 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 16:59

Mara234, ja sam u zadnjoj trudnoći imala koronu, ne bih ni znala da sam je imala da MM nije potvrdio svoju. Navijam da imate našu verziju, naša je stvarno bila lagana.

nada86, nije mi ništa rekao. A jebiga, to je dvosjekli mač - ako ne uzimam, mogu imati spontani radi toga. Ako uzimam, isto. Pregledao je endometrij oko zametka i on je bio čist tako da izgleda da ne krvarim od tuda. Vidjet ćemo u srijedu.

4 sreća, da progesteron ti je visok. Koji ti je dan ciklusa? Meni je isto visok, ali ja uzimam progesteron, onda i treba biti visok.

Pami, hvala, i mene tješi što ne boli. Jedino je gadno kad krenem stolica, doslovno se userem  

💔💔💔

SeniRemmus

Drage cure, pratim iako ne stignem pisati. Čestitam svima na crticama/plusićima/betama/srčekima 🥰

MTB pratim sve što se dešava, beta je super i to je jedino bitno danas. Dan po dan, kako i sama kažeš🤗

Kod mene opet po neznamkojiput ništa od FET-a, danas je endo bio samo 3mm na 9dc 😬 tako da slobodno me maknite s popisa, javit ću se kad ću imati dobre vijesti, ovako me sram uopće tu stajati već mjesecima bezveze. Gić planira da idemo s vaginalnim estrogenom idući ciklus, kaže da je baš tražio po literaturi dokaze da jel bi to moglo pomoći no nije našao ništa. Tako da sad idemo u to kao pioniri 😁 kaže on: "Vaša beba baš hoće biti jarac u horoskopu kao što je i njen MPO doktor"  baš je šašav s tim horoskopom hihihi 😁

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Nada 🍀

Dia85

Mtbbeta je super a tebi želim sto vise mira i živaca..baš je teško to sve skupa al nema druge..
    Šta se tiče heparina kojeg Nada spominje, moja frendica je krvarila i koristila Fragmin u mpo trudnoći, nisu joj ga ukidali..

Vjerujem da svaki doktor ima o tome svoje misljenje, pa mozda bolje upitati. Ja sam imala dva puta krvarenje i oba puta sam obustavila heparin na par dana (onoliko koliko je trajalo krvarenje). Moj doktor kaze da iz njegovog iskustva krvarenja puno krace traju kad se obustavi heparin na koji dan..

• Lykka
    26. Ožujak 2021. 17:00

Mtb bas sam sretna zbog bete, držim fige i dalje 😃
    Hvala svima na potpori ❤️ A ja sam si sama kriva što se nije primilo. To je zato što nisam znala za tradiciju  da se jedu krumpirici iz mc poslije transfera. Drugi put ću pametnije 😂😂😂

40 god.
    Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
    Transfer 15.3, 2 trodnevna
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

4 sreća
    26. Ožujak 2021. 17:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mara234, ja sam u zadnjoj trudnoći imala koronu, ne bih ni znala da sam je imala da MM nije potvrdio svoju. Navijam da imate našu verziju, naša je stvarno bila lagana.

nada86, nije mi ništa rekao. A jebiga, to je dvosjekli mač - ako ne uzimam, mogu imati spontani radi toga. Ako uzimam, isto. Pregledao je endometrij oko zametka i on je bio čist tako da izgleda da ne krvarim od tuda. Vidjet ćemo u srijedu.

4 sreća, da progesteron ti je visok. Koji ti je dan ciklusa? Meni je isto visok, ali ja uzimam progesteron, onda i treba biti visok.

Pami, hvala, i mene tješi što ne boli. Jedino je gadno kad krenem stolica, doslovno se userem

20 dan ciklusa nista ne koristim osim za štitnjacu i D vit i selen 

4 sreća
    26. Ožujak 2021. 17:05

Dia85

Curke evo mene ususret FETu u ponedjeljak u nekom čudnom strahouzbuđenju pa da provjerim jesam dobro skužila u panici u kojoj sam Gića slušala - da nastavim s estrofemom i nakon uvođenja utrića?🙈.
    Drugo pitanje je oko progesterona..nikad ga nisam vadila ono 21. dan nit me to ko kad tražio, kak ću znat da je ok i da ne treba npr. pojačati dozu ili one inekcije dobiti? Da izvadim na svoju ruku i kada? Hvala

Draga on se vadi od 20 do 22 dana a idealno da je 21 dan.eto ja sam ga danas vadila na 20 dan.A to traži od ginekologa uputnicu da izvadis

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 17:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ova beba fakat voli držati mamu na rubu cijelo vrijeme. Dakle, danas opaki izljevi krvi, i sitni ugrušci (ajde, barem neka milost, umrla bih da opet izađe gigant iz mene). Cijeli dan se pripremam da mi beta ne može reći ništa, ali ova beta je nesumljivo dobra.
    7898. Prije dva dana bila 4914. Više od 50% veća u dva dana, u vrijeme kad se dupla u više od 4 dana. Dakle, sad grickamo noktiće dalje, nadamo se najboljem.
    miss, znam da si to pisala milion puta i dosadna sam, ali možeš li opet opisati ona svoja krvarenja na početku - kad si mislila da je menstruacija i kad je svašta ispadalo? Koliko je trajalo? Je li bolilo?
    Mene i dalje ništa ne boli. Imala sam gadne grčeve jutros pa je to na kraju ispala stolica, čim sam to riješila prošlo je.
    Baš sam nekako emocionalno iscrpljena (a i fizički, vjerojatno su mi sve moje zalihe feritina otišle u školjku). Bojim se nadati se, ne želim vjerovati u loš scenarij. A Gić mi je jako iskreno rekao da radi mioma i pozicije bebe prvih 12tt je kritično, nakon toga imamo nade. Iskreno, još ne mogu ni znati je li se plod razvio, možda imam blighed ovum. Možda srce nije prokucalo. Možda… svašta možda. Ufff. Umorna sam.

Sad duboko udahni 🥰🥰 dan po dan. Borba svaki dan .🤗 Bit ce to borac na mamu. Imamo dogovor  hebes savrsenstvo😜😜
    Kod blight nema pravilnog rasta bete znaci nesto je slicno vanm.po rastu.♥️♥️♥️🤗😘🙏🏻 Drugo  ja za tebe( je da je homemade no) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.