Ova beba fakat voli držati mamu na rubu cijelo vrijeme. Dakle, danas opaki izljevi krvi, i sitni ugrušci (ajde, barem neka milost, umrla bih da opet izađe gigant iz mene). Cijeli dan se pripremam da mi beta ne može reći ništa, ali ova beta je nesumljivo dobra.
7898. Prije dva dana bila 4914. Više od 50% veća u dva dana, u vrijeme kad se dupla u više od 4 dana. Dakle, sad grickamo noktiće dalje, nadamo se najboljem.
miss, znam da si to pisala milion puta i dosadna sam, ali možeš li opet opisati ona svoja krvarenja na početku - kad si mislila da je menstruacija i kad je svašta ispadalo? Koliko je trajalo? Je li bolilo?
Mene i dalje ništa ne boli. Imala sam gadne grčeve jutros pa je to na kraju ispala stolica, čim sam to riješila prošlo je.
Baš sam nekako emocionalno iscrpljena (a i fizički, vjerojatno su mi sve moje zalihe feritina otišle u školjku). Bojim se nadati se, ne želim vjerovati u loš scenarij. A Gić mi je jako iskreno rekao da radi mioma i pozicije bebe prvih 12tt je kritično, nakon toga imamo nade. Iskreno, još ne mogu ni znati je li se plod razvio, možda imam blighed ovum. Možda srce nije prokucalo. Možda… svašta možda. Ufff. Umorna sam.
Imam goste, kasnije pročitam ostalo. Došla sam vidjeti tvoju ogromnu betu 😍😍😍😍 ovo je nesumnjivo jako dobro! Drago mi je da se beba super čvrsto drži. Odlično je što nema bolova, sad da vidimo srceko, pa navijamo dalje. Vjerujem ti da si umorna od tog svega, ali ne vjerujem da će se dva puta dogoditi isto. Vjerojatno si samo jedna od onih žena koja svoju trudnoću započne s krvarenjem. Ova beba je borac! 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
SeniRemmus, da, Gić se odlučio nastaviti prijateljstvo s tobom.
S popisa te ne mičem, ti si dio našeg čopora, htjela ti to ili ne. Kakav sram, molim te. Nemoj da te nađemo i nalupamo po guzi.nada86, pitat ću ga, hvala na savjetu.
Lykka, da, nisi prva koja se tako zajebala. Neke su naivno mislile da je OK pojesti fritač iz KFCa ili BurgerKinga. E pa nije!!!
4 sreća, onda bi i trebalo biti povišeno, doduše ne znam da li baš toliko. Veliki progesteron u tom dijelu ciklusa pogoduje implantaciji. Jesi se seksala lejtli? Ima li smisla piškiti testić za koji dan?
BAJO1, nisam znala to za blighted, hvala na pojašnjenju. Mmmm, krumpirići. Fuj to crveno po njima.
Prija mi je prosle g imala bli. Pa sam sve iscitala o nepravilnom rastu bete. Evo primjer♥️😘🤗
Curke evo mene ususret FETu u ponedjeljak u nekom čudnom strahouzbuđenju pa da provjerim jesam dobro skužila u panici u kojoj sam Gića slušala - da nastavim s estrofemom i nakon uvođenja utrića?🙈.
Drugo pitanje je oko progesterona..nikad ga nisam vadila ono 21. dan nit me to ko kad tražio, kak ću znat da je ok i da ne treba npr. pojačati dozu ili one inekcije dobiti? Da izvadim na svoju ruku i kada? Hvala
Draga on se vadi od 20 do 22 dana a idealno da je 21 dan.eto ja sam ga danas vadila na 20 dan.A to traži od ginekologa uputnicu da izvadis
On se vadi i u postupku ne samo za potvrdu ovulacije..Curke evo mene ususret FETu u ponedjeljak u nekom čudnom strahouzbuđenju pa da provjerim jesam dobro skužila u panici u kojoj sam Gića slušala - da nastavim s estrofemom i nakon uvođenja utrića?🙈.
Drugo pitanje je oko progesterona..nikad ga nisam vadila ono 21. dan nit me to ko kad tražio, kak ću znat da je ok i da ne treba npr. pojačati dozu ili one inekcije dobiti? Da izvadim na svoju ruku i kada? Hvala
Draga on se vadi od 20 do 22 dana a idealno da je 21 dan.eto ja sam ga danas vadila na 20 dan.A to traži od ginekologa uputnicu da izvadis
On se vadi i u postupku ne samo za potvrdu ovulacije..
Evo draga stvarno nisam znala za to niti jednom mi nijd u tri postupka rekla da vadim išta osim TSH u postupku.prije postupka da ali u postupku ne🤔
Najcesce privatnici salju to vaditi, u tijeku ili prije postupka, pa i kad zatrudnimo ponekad da bi prilagodili dozu, ili u slucajevima krvarenja i tako..
Kad se vadi 21 dan ima smisla samo za potvrditi ovulaciju da se dogodila..
Ova beba fakat voli držati mamu na rubu cijelo vrijeme. Dakle, danas opaki izljevi krvi, i sitni ugrušci (ajde, barem neka milost, umrla bih da opet izađe gigant iz mene). Cijeli dan se pripremam da mi beta ne može reći ništa, ali ova beta je nesumljivo dobra.
7898. Prije dva dana bila 4914. Više od 50% veća u dva dana, u vrijeme kad se dupla u više od 4 dana. Dakle, sad grickamo noktiće dalje, nadamo se najboljem.
miss, znam da si to pisala milion puta i dosadna sam, ali možeš li opet opisati ona svoja krvarenja na početku - kad si mislila da je menstruacija i kad je svašta ispadalo? Koliko je trajalo? Je li bolilo?
Mene i dalje ništa ne boli. Imala sam gadne grčeve jutros pa je to na kraju ispala stolica, čim sam to riješila prošlo je.
Baš sam nekako emocionalno iscrpljena (a i fizički, vjerojatno su mi sve moje zalihe feritina otišle u školjku). Bojim se nadati se, ne želim vjerovati u loš scenarij. A Gić mi je jako iskreno rekao da radi mioma i pozicije bebe prvih 12tt je kritično, nakon toga imamo nade. Iskreno, još ne mogu ni znati je li se plod razvio, možda imam blighed ovum. Možda srce nije prokucalo. Možda… svašta možda. Ufff. Umorna sam.
MTB sredi potpis! Sad sam morala stat u voznji na sva 4 da to sve izlistam.. Juhuhu!! Vikend sluzbeno pocinjeeee
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
SeniRemmus, da, Gić se odlučio nastaviti prijateljstvo s tobom.
S popisa te ne mičem, ti si dio našeg čopora, htjela ti to ili ne. Kakav sram, molim te. Nemoj da te nađemo i nalupamo po guzi.nada86, pitat ću ga, hvala na savjetu.
Lykka, da, nisi prva koja se tako zajebala. Neke su naivno mislile da je OK pojesti fritač iz KFCa ili BurgerKinga. E pa nije!!!
4 sreća, onda bi i trebalo biti povišeno, doduše ne znam da li baš toliko. Veliki progesteron u tom dijelu ciklusa pogoduje implantaciji. Jesi se seksala lejtli? Ima li smisla piškiti testić za koji dan?
BAJO1, nisam znala to za blighted, hvala na pojašnjenju. Mmmm, krumpirići. Fuj to crveno po njima.
Prija mi je prosle g imala bli. Pa sam sve iscitala o nepravilnom rastu bete. Evo primjer♥️😘🤗
Ooo Ana pa lipo ti je ime kako mi je do sad promaklo 😘😘😘
Mtb mozda ti fkt taj heparin ne pomaze kod tog smedjarenja.. Ima mi logike skroz
Pozdrav svima,
Da li mi možete pomoći gdje mogu kupiti GONAL F od 150 jedinica? Hvala svima ♥️
MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.
Probaj se izolirat ali baš izolirat. Ja sam od svog pokupila već i prekasno sam se izolirala ali svaki organizam je drugačiji, ne mora bit da ćeš pokupit. Imam hrpu primjera gdje nisu svi u familiji pokupili. Ako dobije pozitivan nalaz prati se, mi smo u familiji dobili svi jedni od drugih i točno 5.dan od kontakta. Ako slučajno pokupis javi se, budem ti rekla kj sam ja sve radila 😂🙈 uglavnom, ja sam fkt imala simptome i kurila, svašta nešto ali beba je dobro 😁 isto sam se jako jako bojala, ali doktorica na hitnom prijemu u zaraznoj mi je ti večer rekla da još nisu imalu nijednu trudnicu kojoj je nešto bilo od korone. Nadam se da ipak nećeš doc do tog 🤞🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aura taj test je bezveze. Meni je isto bilo tako neka sjena, skoro nevidljiva, ma negativan test. A istu večer u 11 navečer Muller odlična crta. Nemoj se bedirati još 🧡🧡🧡
MTB naaaaajs, dobro to zvuči, sat po sat, dan po dan 🥰🥰🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB, lijepa betica! Nadamo se najboljem unatoč krvarenju. Želim ti puno živaca i strpljenja. ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji