Aurahttps://ibb.co/bdkqqj0
Tek sam se sad rasplakala 😫😭
❤️
Jel vidiš sjenicu? Ne želim davati lažnu nadu i sutra, prekosutra s prvim jutarnjim ćemo biti pametniji, ali ja nešto nazire i na ovom kad je filtriran 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Matkiša žao mi je na negativnoj beti, super stav idemo dalje 😘
Još je neko prijavio negativan test, zaboravila sam ko, žao mi je.
Aura možda još ima nade 🙏
Ruška joooj brzo će nam Kate 💓💓
MTB beta je obećavajuća. Jedna stvar mi nije jasna. Kada sam ja imala krvarenje u prošloj trudnoći doktor mi je rekao obavezno dok krvarim ne uzimati heparin jer on naravno pospješuje prokrvljenost i onda krvariš još više. Jel ti G nije ništa za heparin rekao?
MTB beta je odlična. Nadam se da bude sve ok
Kod mene nema krvarenja al čini se da mi muž ima koronu. Luda sam konačno uspijemo zatrudnit i sad korona.
Ajoj probaj se izolirat od njega, možda i ne pokupis. Iako kažu da ne šteti bebici jer ne prolazi kroz posteljicu. Ti se kljukaj čajem, vitaminima, medom, voćem i povrćem i nadaj se najboljem. Ako dobiješ i ti simptome odi si provjeri zgrušavanje krvi, tu će ti više znati Women_name reci jer je ona prebolila u trudnoći na što da obratiš pažnju. U svakom slučaju, držim fige da ju izbjegne ili prođes s minimalnim simptomima. 🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Mtb beta je super a tebi želim sto vise mira i živaca..baš je teško to sve skupa al nema druge..
Šta se tiče heparina kojeg Nada spominje, moja frendica je krvarila i koristila Fragmin u mpo trudnoći, nisu joj ga ukidali..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Ova beba fakat voli držati mamu na rubu cijelo vrijeme. Dakle, danas opaki izljevi krvi, i sitni ugrušci (ajde, barem neka milost, umrla bih da opet izađe gigant iz mene). Cijeli dan se pripremam da mi beta ne može reći ništa, ali ova beta je nesumljivo dobra.
7898. Prije dva dana bila 4914. Više od 50% veća u dva dana, u vrijeme kad se dupla u više od 4 dana. Dakle, sad grickamo noktiće dalje, nadamo se najboljem.
miss, znam da si to pisala milion puta i dosadna sam, ali možeš li opet opisati ona svoja krvarenja na početku - kad si mislila da je menstruacija i kad je svašta ispadalo? Koliko je trajalo? Je li bolilo?
Mene i dalje ništa ne boli. Imala sam gadne grčeve jutros pa je to na kraju ispala stolica, čim sam to riješila prošlo je.
Baš sam nekako emocionalno iscrpljena (a i fizički, vjerojatno su mi sve moje zalihe feritina otišle u školjku). Bojim se nadati se, ne želim vjerovati u loš scenarij. A Gić mi je jako iskreno rekao da radi mioma i pozicije bebe prvih 12tt je kritično, nakon toga imamo nade. Iskreno, još ne mogu ni znati je li se plod razvio, možda imam blighed ovum. Možda srce nije prokucalo. Možda… svašta možda. Ufff. Umorna sam.
Znam sa imaš sve scenarije u glavi i istina je da mogu biti sve solucije. Nažalost ne mozemo znati unaprijed, ali idi korak po korak. Vjerujem da će ti tako biti lakše…beta je odlična, lijepo raste. Idući korak je pregled. Do tad probati ne ići 5 koraka unaprijed, već čekati uz Netflix, odmor na lijevom boku, finu papicu i muža koji skače oko vas i pazi sa vam ništa ne nedostaje. ❤️ A mi se svi ovdje nadamo i mantrmo da u srijedu vidiš srceko. Onda tek razmišljaj o sljedećem koraku. (znam da je teško, pogotovo kad radiš planove i za ići na wc😜)
Ja stvarno živim dan po dan. Ne razmišljam previše unaprijed. Da, imam sve scenarije u glavi, ali to je zato što sam osoba koja MORA biti spremna na sve, ali ne očajavam radi tih scenarija. Ne paničarim, opuštena sam onoliko koliko sam i inače opuštena, ali da ovo umara - umara. Znaš, prošla sam već kroz scenarij gdje se čekalo danima da bi na kraju rezultat bio loš. Ja stvarno vjerujem da bi stvarno bio peh da se dva puta za redom ponovi isto i nadam se da će ovaj put biti drukčije, mantram na to. Ali logično je da postoji i ta doza opreza. Od nje ne mogu pobjeći.
Bilo me strah ove bete, preračunavala sam si s čim bih bila zadovoljna, ovo je bolje od mojih planova. Idemo sad dalje, do idućeg milestonea.
💔💔💔
O drage moje kako ste mi?Imam pitanje ako može stiga mi je nalaz jos jedan pa ako moze da mi reknete dali je u redu jer vidim da je malo povisenhttps://ibb.co/nDY35gR. Hvalaa vam😘
Ne mogu otvoriti… Na koliko si stavila da se vidi, na 15 sekundi?
Ajme nisam ni stavila vrime nikakvo a jada ti.A draga beta ti je ekstra neda se beban mali borac je veliki.sad ću da stavim valjda će bit dobro.
O drage moje kako ste mi?Imam pitanje ako može stiga mi je nalaz jos jedan pa ako moze da mi reknete dali je u redu jer vidim da je malo povisenhttps://ibb.co/nDY35gR. Hvalaa vam😘
Ne mogu otvoriti… Na koliko si stavila da se vidi, na 15 sekundi?
Ajme nisam ni stavila vrime nikakvo a jada ti.A draga beta ti je ekstra neda se beban mali borac je veliki.sad ću da stavim valjda će bit dobro.
https://ibb.co/nDY35gR
Mtb beta je super!! Znam da je teško misliti pozitivno kad krvariš, ali i meni su doktori u bolnici rekli (kad sam ono krvarila zbog hematoma) da je dobro dok ne boli. Tako da, dan po dan, i 🤞🤞 da idući tjedan na pregledu vidiš srčeko svoje bebice kako titra 💗💗
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Piškila sam sad. Nema nita 😔
Nemojte me vikat. Bas nisam mogla izdrzat.
Znam da je tek 7.dan, da nije prvi urin.
Al ja sam debil i volim sebi pokvarit dan.
https://ibb.co/B2YGzV6
Ovde ni Bajone moze izmislit sjenu. 😭
Tko kaze da ti je bijel 😜😜😜držim 🤞🤞🤞 da potamni
Sortiraj odgovore
Najstariji